Tooth Brightening: Hoe Versterk uw Emaille Whiteness

Zoals je kan eventueel mooi weten, sterren zijn dol glimlachen als ze in ingang van de digicam / gaan over publicaties. Beeld je gevoel als je ziet je favoriete celeb / product met bruine tanden (zo bruin als zijn schoen). U zult meteen worden verstoord, zou je? Dus met andere duidelijk teleur hun liefhebbers en vrienden te sturen, hebben ze de neiging delicaat om de netheid van een persoon van de meest aanbiddende elementen van hun lichaam te zijn – de tand. Zij aanbidden te lachen omdat ze gaan voelen dat blijkt echt en waardering. Je zult zien dat als je blik op een individu, je om te beginnen met blik op de ontmoeting en vervolgens de expressie. En wanneer er een glimlach op dat confronteren, het impliceert vriendelijkheid. Dus, al die email die maken dat gloeiende glimlach haalbaar briljant zouden moeten zijn. Mustnt het?

U kunt deze zelfde glanzende glazuur deze sterren waarderen exposeren hebben. Daarom heb ik plaats op deze emaille verhelderende richtlijnen om u dit te bereiken.

Een glimlach is een persoon van de mooiste kenmerken van een persoonlijke. Een mooie glimlach zet je afgezien van andere mensen. Slechts een zeer kleine glimlach kan je buddies te verdienen op een dag tot dag basis. Het zal moeilijk zijn voor iemand met een bruine en gele tanden voor goede glimlach. Dus laten we eens kijken hoe we zorg kunnen dragen voor dit probleem werk aan ongeveer emaille verhelderende benaderingen.

Matters die resulteert in Emaille Verkleuring

Deze zijn enkele van de objecten die behoren worden erkend om glazuur verkleuren

 • Inname Espresso en Thee :. Als je espresso verbruikt meestal dan sta je de kans op het hebben van uw tanden ontdekt verkleuren. Thee is ook een probleem in dit geval omdat het bijdraagt ​​voldoende om uw tanden gestaag vlekken
 • Donker gekleurde drankjes :. Dranken zoals Cola, is ook verantwoordelijke. Hiermee stel je de inname Cola krijgen dan een blik op je mond in de spiegel. Wanneer open je je mond en bekijk je tong zul je donkere vlekken zien alles over is het niet? Deze exact dezelfde plekken wordt de bestaande op je glazuur als je mooi glimp. . Dus kan continue inname sommige gedoe veroorzaken
 • Roken van sigaretten : Roken is een bekende brengen van verkleuring van de tanden en tand saaiheid. Kies een lijkt op de tanden van een roker en je zult zien voor je. Roken is een grote vijand van helderheid glazuur. Zelfs als je gewoon onderging een tand verhelderende aanpak zal de tand onmiddellijk verbeteren in haar verkleuring zoals roken blijft. . Alleen als dit patroon kan worden afgewend, dan zul je vrij zijn van tand vlekken zijn en uw algehele gezondheid is niet zo goed in gevaar
 • vergrijzing (die toeneemt oud): Zoals u verhogen oud is er een grote tendens dat je glazuur verkleuring toeneemt. Zoeken weer terug toen je als een kind, weet je niet dat je witte glanzende melk emaille ervaren, is het niet? Helaas is de kleur van het glazuur zal verschrikkelijk krijgen als de jaren gaan weer. Als een bepaalde leeftijd, het glazuur donkerder door veranderingen in de minerale structuur van de tand. Uw email wordt gekleurd door etenswaren en bacteriële pigmenten. Zoals de organen en weefsels in het lichaam groeit leeftijd en verslechtert dus ook de tand. Iemand wanhopig om een ​​gevoel van wat schijnt en witte tanden hebben (zoals wanneer jeugdige) wordt rekening gehouden met het ondergaan van een tanden brightening cursus van actie.
 • Getting specifieke antibiotica remedies zoals tetracycline kan ook leiden tot glazuur verkleuringen.
 • Als je zo bezorgd bent over uw tanden om een ​​zekere helderheid, dan moet je echt de inname van dranken en voedingsmiddelen die vlekken achterlaten op uw tand te beperken. Maar als je moet kiezen voor hen, dan rekening houden met tandenpoetsen snel direct na het krijgen van hen. Borstelen van uw email meteen stopt vlekken en vuil van het zitten op je tanden.

  Emaille verhelderen van processen

  Tanden verhelderen van processen (ook geïdentificeerd als email bleken procedures) zijn bedoeld om de juiste verkleuring door het wegnemen van gele en bruine vlekken van de tand. Neem er rekening mee dat je nodig hebt om deze procedures meestal doen om zo het gewenste tanden kleuring behouden. Deze procedures zijn niet zekerheid dat uw email zal blijven in eeuwigheid wit te zijn. Je hoeft alleen maar te volharden in de volgende deze processen. Het wordt sterk voorgesteld dat u uw tandarts voorsprong van post door een email verhelderende systeem.

  Er zijn drie methoden die u kunt benaderen om de whitening voeren. U kunt de tanden bleken bij huis methoden gebruikt, kunt u het op de gekwalificeerde wijze (ingevuld door tandartsen) of u de aankoop van over-the-counter producten.

  Ik heb het bleken van tanden op procedures verblijf dat volledig heb uitgelegd in een extra hub. moet u een bezoek aan de website link betalen in dit artikel

  Tooth Brightening: Doe het de Specialist Way

  tanden brightening procedure wordt ook beschouwd als de in-werkplek bleken procedure. Het wordt gewoonlijk gedaan door een gecertificeerde tandarts. In het geval dat u een snelle en professionele manier van glazuur verhelderende, moet je gaan vooraf aan uw tandarts. Het is een veel meer prijzig om het te doen met de tandarts als je kon effectief weet, maar het is een zeer snelle manier. U zult zien resultaten meteen (sommigen in een uur een aantal anderen gewoon ongeveer een uur). Maar het is de meest efficiënte manier, omdat het door een ongelooflijk bekwaam de hand wordt uitgevoerd.

  De tandarts zal om te beginnen met kijken als je glazuur echt eisen waaraan moet worden gewit. Dan, als hij of zij tevreden is, een aanbeveling van het type glazuur verhelderende proces dat het meest geschikt voor u zal worden geschetst. Uw email wordt dan gereinigd worden in de voorbereiding van de tand verhelderende methode.

  Hieronder zijn enkele van de goed vond professionele technieken om het te doen.

 • BriteSmile tanden whitening procedure . In deze variëteit van tanden verhelderende techniek, een waterstofperoxide whitening gel wordt geactiveerd door eventueel een onderscheidend brandstof plasma licht-gewicht of een milde emitting diode (LED) bleken zacht. Deze lampen worden door BriteSmile, Inc BriteSmile gel bestaat uit vijftien% waterstofperoxide en een pH van 6.five. De gel heeft ook glycerine en extreem gezuiverd water te beschermen tegen uw tand tegen uitdroging. Deze whitening cursus van actie kan worden uitgevoerd in ongeveer een uur. De whitening (of bleken) gel wordt aangebracht op het glazuur, direct waarna de speciale benzine plasma lichtgewicht gebruik van de kristallen activeren te nemen in kracht door de zachte gemaakt. Dit dringt het tandglazuur aan de opheldering van het glazuur te versterken. Kunt u er zeker van zijn dat net na BriteSmile whitening, geen structurele verbeteringen is getuige in de tand. Het kan ook helpen bij het doden van gevaarlijke micro-organismen.
 • LaserSmile tand whitening methode . De LaserSmile tand whitening procedure is vervaardigd door Biolase Technology, Inc In Deze emaille heldermakende procedure wordt een blekende gel met 37% waterstofperoxide toegepast. De pH van de blekende gel is typisch zeven. Een LaserSmile diodelaser wordt op de gel te activeren. Deze whitening procedure duurt meestal een stuk minder dan een uur te bereiken. Dit is zeer dure van de processen die beschikbaar zijn en ook de snelste.
 • Zoom tanden bleken techniek . Zoom emaille whitening werkwijze omvat het aanbrengen van een peroxide gel gecentreerd op de tanden. Volgende software, een ultra violet en blauw opvallend mild wordt vervolgens gebruikt om de gel te activeren. Dit dringt de tand en dus de tand verhelderende systeem begint. Het milde wordt in 3 15 tot twintig minuten intervallen. De volledige methode wordt gedaan onder een uur en je zult effecten te zien meteen.
 • Enamel Brightening. Meer dan-the-counter-proces

  De expressie boven de toonbank wordt gebruikt om goederen kunt u zonder recept te krijgen categoriseren. Het wordt gestimuleerd dat je een tutorial van uw tandarts vlak voordat je gaat vooruit met deze procedure. U kunt dan gebruik maken van het in het huis zoals aangegeven. Enkele van de meest gebruik gemaakt van boven de-the-counter whitening systemen worden getoond en beschreven onder.

 • Tray voornamelijk gebaseerd tanden whitening.This is de allereerste thuis tanden bleken programma die uitgebreide erkenning verkregen en werd uitgebreid door de tandartsen en door mensen goedgekeurd. Dit omvat het gebruik van een plastic bakje dat een bleekmiddel bevat. De whitener heeft normaal tien% van carbamide peroxide. De consument draagt ​​de lade voor een aantal paar uur op een werkdag. Dit wordt aangevuld voor een aantal maanden totdat uiteindelijk de gekozen whitening resultaten worden gezien. Dit is een ongelooflijk effectief tand verhelderende wijze te volbrengen.
 • Tanden bleken strips.Tooth strips zijn dun en veelzijdige stukjes plastic die zijn bekleed aan 1 zijde met een dunne film waterstofperoxide. Het bleekmiddel (waterstofperoxide) moet zijn gebruikt om de stroken van de fabrikant. De strook wordt geplaatst op de tanden en grondig zodanig geplaatst dat de whitener maakt contact maken met de tanden in kwestie. Dit wordt gedragen gedurende dertig minuten per werkdag (2 maal per dag). Je kunt raden is dit ook een uitstekende email verhelderende methode veel te.
 • Verf op de tanden whiteners.Paint op emaille witmakers bevat portretteren bleekwaters rechtdoor op de tanden oppervlak. Dit proces niet trays of stroken nodig. Het is een effectieve email verhelderende proces, maar wetenschappelijke tests bedraagt ​​de overname geschetste twee meer dan de toonbank whitening producten over hen. Deze oplossing was om te beginnen met het vrijkomen in het over-the-counter-markt door Colgate-Palmolive Business. Het product of de service was Colgate Just White. Het product wordt gebruikt om de tanden zoals de nagellak de vingertoppen. Zodra benut vervolgens stolt op de tanden. Het is dan toegestaan ​​op de tand te houden voor 30 minuten. Met de tijd van de verf zal verminderen of het kan door af te borstelen met je tandenborstel worden genomen. Dan kunt u de inhoud van een email verhelderende aanpak te hebben ondergaan als je glazuur zal haar witheid gloed zijn.
 • Category: Dieten

  Comments are closed.