Tooth Fairy gooien uit fondsen zoals elfenstof: Misplaatste tanden gaan voor $ 3 tot $ 4 dollar

Tooth Fairy, hoe veel zijn mijn emaille waardig van dit kalenderjaar? Volgens de Economische Fairy, (of een nieuwe studie), de kosten van de hoektanden zijn behouden met de inflatie, en een gevallen tand onder een kussen gaat nu voor een gemiddelde van $ 3,68, beoordelingen income.msn.com op 29 augustus.

De dagen van een kwartaal of een dollar zijn verdwenen verlengd. Het is dure om kind te zijn deze dagen â € ‘er nauwelijks zijn geen cent snoepjes op de hoek mart, film huren zijn een paar dollar en als je een mobiele telefoon willen, mooi, veel beter hoop dat je een aantal honderd tanden.

Een analyse in opdracht van Visa is gebleken dat 36 pct van papa en mama toch hun kinderen geven een dollar voor elke tand. (Tien procent van de voogd geven helemaal niets.) Maar sommige kinderen zijn het verkrijgen van een veel veel meer â € ‘sst, nooit uw jonge kinderen te melden, maar de gemeenschappelijke kosten per ontbrekende tand in het noordoosten wordt deze tijden topping vier dollar, $ 4 . tien specifiek te zijn.

westerse staten betaalt een gemiddelde van $ three.70, zijn zuidelijke staten aanbieden van $ 3,60, en de minimale hoeveelheid, uit de Midwest, is $ 3,30 voor elke tand.

Demografie speelde een gedeelte ook. De jongere vader en moeder gecompenseerd uit een stuk -. Een logische conclusie meestal gebaseerd op de uitbetaling van routines van een jongere generatie versus een zuiniger kind boomer

‘Het onderzoek geïdentificeerd die 10% van de jonge kinderen worden ontvangen $ 5 voor elke tand. Visa beweerde dat is een verdrievoudiging van de beweerde in 2011, met vermelding van aanzienlijke inflatie in email beloningen bereik. Een ton van de jongeren krijgen nog veel meer. Ongeveer zes% gedocumenteerd tandenfee uitbetalingen van $ 20 een tand en een verdere 2 % gedocumenteerd $ 50 een tand ‘, zegt MSN.

$ 20 of $ 50 per tand? Yikes. Zijn deze tanden geladen met gouden vullingen?

‘The Tooth Fairy is het gooien dollars over als elfenstof,’ Nat Sillin, Visa’s hoofd van de Amerikaanse economische Instructie, gezegd. ‘Ook al extra inkomen is plezierig informatie voor kinderen, ouders moeten dit vooruitzicht te nemen aan het behoud en verstandig dollars gedrag converseren met hun jonge kinderen en hebben de identieke spreken met een waarschijnlijk overgenerous Tooth Fairy.’

Dus komende keer ga je om weg te gaan een paar kwartalen of een bok onder hun kussen, nooit worden verrast om te zien een losgeld bewust veeleisende meer, de toekomst aan een krediet geschiedenis card apparaat.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.