Top 5 Acne daders te confronteren

lokaliseren zits kamp opzetten op je neus, je wangen, of al meer dan uw ervaring kan heel frustrerend zijn, vooral als je probeert om je weg te manoeuvreren van substantiële universiteit met als zeer weinig onhandigheid als haalbaar. Zijn zelfs nog erger wanneer youre tewerkgesteld in een doen het werk omgeving die vraagt ​​om je aan personen op een normale fundering ervaren. De echte waarheid is, is het niet serieus te geven indien youre zestien of 20-sixacne aanvallen zijn ongemakkelijk en onaangenaam, en kan enorme problemen doen om je zelfvertrouwen.

De zeer goed nieuws, toch is puistjes is ongelooflijk wijdverbreid onder mannen en vrouwen tussen de twaalf en 30, en is zeker te genezen. Dus, als een alternatief van staren naar de spiegel voor uren op stop, sensatie sorry voor op uw eigen, wilt u misschien beginnen met het verkrijgen van de gruwelijke ontwikkeling van puistjes leeggehaald, door middel van een gerevitaliseerde huid zorgprogramma, enige vorm van behandeling, of elk.

Vijf in belangrijke aanwijzingen om van puistjes

Vlak voordat u uw zoektocht beginnen om kristalheldere teint, zijn van cruciaal belang om de wortel te krijgen veroorzaken van acne en leren wat triggers . Heres een checklist van de belangrijkste vijf triggers van puistjes, waarvan sommige je niet zijn geïnformeerd voorafgaand aan.

Dieet programma

Wist u dat zelfs de gezondste levensmiddelen objecten kan het meest waarschijnlijk aanleiding van de verschijning van gevreesde mee-eters en whiteheads? Zuivel producten dit soort als kaas en melk zijn waargenomen tamelijk leiden tot zits vooruitgang, zo mooi als voedingsmiddel goederen welvarend in koolhydraten.

androgeen en adolescentie

androgeen graden spike wanneer een unieke bereikt puberteit. De plotselinge stijging van dit hormoon leidt tot olie-klieren onder de huid op te zwellen, productie extra talg. Wanneer talg en dode huidcellen variatie over en in de schil haarzakjes, puistjes beginnen opduiken dankzij bacteriële expansie. Wanneer deze belangrijke hormonale oefening is het meest typische in de pre-tieners en tieners, hormonale aanpassingen bekwaam door menstruerende en zwangere vrouwen geven ook aanleiding tot acne aanvallen.

geneesmiddelen op recept en medicijnen

eventueel wilt een volledige revisie van uw behandeling kabinet doen als u vermoedt dat een bepaalde of een deel van de voorgeschreven medicijnen die u wilt verwerven de trekker van uw crappy teint zou kunnen zijn. Puistje triggering drugs kan ofwel intern worden toegediend (supplementen of tabletten), of plaatselijk (zalven). Net voordat abrupt stoppen van medicijnen, dat gezegd hebbende, is het ideaal om uw gezondheidswerkers mening te krijgen en vragen voor antwoorden op zowel verlichten zits en ongeacht welke kwaal je nodig hebt om medicijnen voor.

Life style

Veel leefstijlfactoren van invloed op uw huid in strategieën die je kan eventueel niet volledig geïnformeerd van zijn. Personen die niet in staat zijn om goed te behandelen of worden routinematig blootgesteld aan druk zijn mogelijk te komen om angstig over-teint gekoppelde problemen voel me zo zijn mensen die regelmatig sigaretten roken, overmatig consumeren, en krijgen op hun eigen spreken op hun mobiele telefoons de meeste van de tijd . Als je je voorstellen uw levensstijl kan eventueel worden de dader voor uw onverwachte mee-eter breakout zijn, kun je goed wilt in aanmerking te nemen en wijzigingen aan de hand, pukkel-kosteloze huid te krijgen.

Cosmetica

Sommige dames ontdekken op hun eigen breken veel vaker dan typische onmiddellijk na het overschakelen naar een nieuwe foundation of crème de huid. Comodogenic of poriënverstoppende cosmetica kan zeker verergeren een moment weliswaar milde acne kwaal. Als je gevoelige huid, kiezen voor watergedragen veelal producten en oplossingen, doordat zij minder waarschijnlijk om je poriën en de huid irriteren.

Category: Dieten

Comments are closed.