Triggers en Preventie van snurken

Liquor en sedativa take it easy de spieren in je keel. Wanneer je keel enigszins gesloten is, zal de luchtstroom je zachte gehemelte en huig vibreren, wat leidt tot een verbetering in snurken. ABC Informatie suggereert het wegblijven van alcoholische dranken een paar tot 4 uur voordat je naar bed gaat.

snurken is meer populair bij mensen vandaag de dag met grote halzen om de reden dat meer vetweefsel is het blokkeren van de luchtstroom naar de keel. Daarom is door het dragen van all-around meer kilo’s, je hebt je kans op snurken verhogen. Beleggen in een overgewicht daling van plan het zal een flink aantal welzijn moeilijkheden, die snurken omvat.

lossen

Wanneer u sluimeren op je weer, je tong gedeeltelijk blokkeert de luchtwegen om je keel. Op uw zij slaapt weg van deze uitdaging te blijven. Als u meestal niet gezellig op uw aspect, verheffen het hoofd van uw bed. De lichte helling misschien ondersteunen je je tong plat te houden al uw rust.

Als je toevallig onwel te zijn, zal verstopte neus maakt het ingewikkeld om te ademen door je neus. De extra respiratoire werk resulteert in weefsels te verschuiven en blokkeren de keel, waardoor u te snurken. Sinus infecties en allergische symptomen, die ook leiden tot overdreven ademhaling, kan leiden tot snurken, veel te. Gebruik neus strips om je ademhaling te verbeteren.

De normale anatomie van uw mond kan leiden tot snurken. Meer weefsel op de huig, tedere gehemelte of amandelen blokkeert de luchtwegen naar de keel, die zou voortvloeien in luide gesnurk. Uvulopalatopharyngoplasty is een medische behandeling waarbij chirurgen trimmen overschot orale weefsels, het verhogen van de luchtstroom. Volgens WebMD, de chirurgische behandeling vermindert snurken in 43-73 pct van de patiënten.

Obtrusive snooze Slaapapneu is een aandoening die pauzes triggers in de luchtwegen, terwijl u ontspannen. Pauzes eindresultaat van overmatig weefsel in de keel. Luid snurken, hijgen en snuiven tijdens de nacht zijn tekenen of symptomen van deze situatie. Medische behandeling plannen, dit soort als het gebruik van een constante optimistische luchtweg stam masker, verkrijgbaar als u slaap apneu.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.