Trimmen Uw Bunnys Tanden

tanden van je konijn controleren is een regelmatig onderdeel van de verzorging. Het is net zo belangrijk als het knippen van de nagels en het poetsen van de vacht. Tand lengte kan worden gecontroleerd alsof je het knippen van de nagels. In de meeste gevallen, als je konijn voldoende hooi en groenten om op te kauwen, zal hij / zij blijft zijn / haar tanden effectief gedragen te houden. Toch kunnen sommige konijnen een minder dan of boven beet genaamd malocclusie die zal vragen om u te behouden hun email bijgesneden hebben. Als je konijn heeft wel uitgelijnd tand, zal je ze wilt knippen zowat elke tien tot 15 keer. Dit is vrij snel te bereiken voor de tanden entree, maar als het aspect of achterste tanden hebben dit probleem, zal u de tussenkomst van een dierenarts nodig om ze bijgesneden.

Maak je geen zorgen, het bijknippen van de tand zal niet leiden tot meer pijn dan het knippen van de nagels aan de andere kant, als u twijfelt of aarzeling over de verwezenlijking van dit zelf, nooit doen, hebben uw dierenarts trimmen het glazuur.

Voor het knippen van de voor email, kunt u een teennagel clipper gebruiken. Maak gegarandeerd de hakken finish van de clipper is vlak niet gebogen. Een gebogen verminderen concluderen zal genereren een ongelijke verminderen en leiden tot u te hebben om extra knippen en trimmen om scherpe randen te roeien doen. Zorg ervoor dat u niet zo goed korter te verminderen als je zou kunnen leiden tot een break-up in de tand naar beneden onder het tandvlees. Dit zou zweren en infecties in het tandvlees veroorzaken, grondige zo zijn.

In verband met tanden in orde maken, houd je konijn uitgerust met tonnen hooi, pruim boomtakken en andere stoere producten die hij / zij kan kauwen omdat dit zal helpen houden individuen tand versleten.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.