Trimoxazol en puistjes

Antibiotica de klus te klaren van de bacteriën die de poriën en de huid irriteren en leiden tot het aan talg (de olie die je poriën en de huid gevoel vettig maakt) overproductie. Antibiotica hebben ook anti-inflammatoire eigenschappen, die het mogelijk verminderen indicatoren puistjes. In combinatie met actuele retinoïden of benzoylperoxide, antibiotica produceren in het algemeen bevredigende eindresultaten waar door plaatselijke behandeling plannen op zichzelf hebben geen succes. Tetracycline, doxycycline, minocycline, erythromycine en co-trimoxazol worden de antibiotica dermatologen voorschrijven voor acne.

Dermatologen schrijven co-trimoxazol voor tetracycline-resistente acne. Voor de reden dat van de mogelijkheid van resistentie tegen antibiotica of andere ongewenste gevolgen, is co-trimoxazol alleen voorgeschreven wanneer andere antibiotica niet succesvol. Zits is niet eens gedetailleerd als een off-label gebruik van de drug in het voorschrijven feiten Medication.com. Co-trimoxazol is bedoeld voor de geselecteerde rassen van urinaire infecties, longontsteking, bronchitis en reizigersdiarree. Off-label wendt getoond op Medications.com bestaan ​​van cholera en prostatitis.

Er zijn verschillende kenmerkende formuleringen van co-trimoxazol op de industrie, en de dosering kan verschillen tussen hen. Omdat de medicatie is niet bijzonder voor puistjes te verhelpen, zal uw dermatoloog moeten de ideale dosering vast te stellen voor u en aanpassen afhankelijk van uw reactie. Dermatologen vaak antibiotica voorschrijven voor aa paar-tot 6-dertig dagen periode.

Vertel uw medische professional als u koorts, huiduitslag, keelpijn of een vreemde blauwe plekken of bloedingen te creëren. Geniet voor indicatoren van infectie, zoals koorts, vaginitis of orale candidiasis. Uit de buurt van directe blootstelling aan zonlicht of gebruik zonnebrandcrème en beschermende kleding te houden, zoals antibiotica je delicaat zacht kan maken. Indicatoren van meer dan-dosering onder meer zaken als veranderde psychische toestand, anorexia, koliek, verwarring, melancholie, duizeligheid, slaperigheid, hoofdpijn, koorts, geelzucht, misselijkheid en braken. Gebruik dit geneesmiddel niet meer in de late fase van zwanger of tijdens borstvoeding.

Uw dermatoloog zal vereisen om te weten als u een nier of lever aandoening of als uw immuunsysteem procedure is aangetast — door kanker of AIDS, bijvoorbeeld. Uw huisarts zal ook moeten weten als je folaatdeficiëntie, die gebruikelijk is in alcoholisten. Vertel uw dermatoloog over alle drugs en gezondheid supplementen die u gebruikt, want er zijn tal van medicijnen die interageren met co-trimoxazol. Vertel uw arts als u allergisch bent voor een antibioticum. Als je acne niet verbeteringen aan te brengen, maken gegarandeerd uw huid arts weet.

Category: Supplementen

Comments are closed.