Triphala voor gewichtsverlies

Triphala is een historische Ayurvedische mengsel dat is gebruikt voor de 1000’s van vele jaren om te zorgen voor veel problemen. Het is het meest mooi erkend voor zijn laxerende beloningen, maar de winsten goed gaat boven dit aan het ontgiften van het lichaam, het verminderen van een aantal algemene hygiënische omstandigheden, en voor vet verlies.

Ayurvedische artsen hebben verlengd geïdentificeerd die voorwaarde, verscheidene gevallen begint in de darm. Wanneer de darm effectief werkt, het lichaam is klaar om in alle essentiële vitaminen te eisen, en het systeem zal een stevige immuun procedure af te weren ziekte hebben. De reguliere Amerikaanse dieet regime (Unfortunate) richt ravages met ons darmstelsel, en darmreiniger kon gewoon het worden overwonnen.

Een oude aangeeft in India is als je niet een moeder, maken ervan overtuigd dat u krijgt Triphala, als dit kruid zorgt voor alle organen van het systeem zoals alleen een moeder kon.

Triphala is slechts een van de meest algemeen gebruikte supplementen in de Ayurvedische Drugs.

Triphala interpreteert in een weinig fruit, en bestaat uit gelijke delen van een paar super-fruit gevestigd in India.

 • Amalaki (of Amla-de Indiase kruisbes) geïdentificeerd als de rejuvenator en is een zeer effectieve anti-oxidant, die helpt om de zwelling te verlagen in de lichaamsbouw. Het is aangetoond door middel van onderzoek om de bloedsuikerspiegel te stabiliseren, verlaagt het cholesterolgehalte, en kan ook verhogen spiermassa massa.
 • Haritaki (of Harar) wordt erkend als het kruid om duurzaamheid te stimuleren, door het ondersteunen van de verjonging van alle cellen in het menselijk lichaam, zoals de poriën en de huid. Het reinigt de dikke darm manier van handelen in door het verwijderen van giftige stoffen en zachtjes stimuleren van de darm.
 • Bibhitaki (Bahera) is ideaal bekend voor zijn anti-inflammatoire beloningen. Het is ook nuttig in het verminderen van LDL (slechte cholesterol) die vergaard vet en vocht verlaagt het lichaam
 • Elk een van deze vruchten heeft aanzienlijke welzijn winsten onafhankelijk, en wanneer ze worden gecombineerd in de vorm van triphala, ze werken als een nog veel meer zeer effectieve tonic om het menselijk lichaam te ontgiften, het assisteren van een ideaal overgewicht realiseren. Triphala is niet alleen een zacht laxeermiddel, maar is een zeer effectieve lichaamsbouw stimulerend middel dat de algehele gezondheid bevordert en beheert rondom kwaal van het lichaam. Het ontgift en reinigt het gehele lichaam om al het hele lichaam organen verjongen, bouwen jonger en energiek weer helemaal opnieuw.

  Dr Oz niet zo lang geleden gemarkeerd triphala bij de bespreking van de best beoordeelde 5 Ayruvedic remedies voor gewichtsverlies met Dr Kulreet Chaudhary. Ze was verbaasd dit kruid had nooit de hoofdrol op zijn huidige. Hij gaf aan niet kennismaking met het, maar had zijn verkenning werknemers doen het uitgebreide opwerking. Hij was nogal onder de indruk. Hij slechtzienden een recensie dat onderzocht tweeënzestig personen in een dubbelblinde gerandomiseerde handvat analyseren. De mensen werden willekeurig verdeeld in twee groepen van 31 mannen en vrouwen. Elk team was ongeveer gelijk, met zwaarlijvige mannen en vrouwen met betrekking tot de leeftijd van zestien en zestig. De mannelijke vrouwelijke verhouding was gelijk. Elk team werd gevraagd om niets te veranderen in alle talen over hun levensstijl-dieet of workout voor de twaalf weken onderzoeken. Slechts een team nam 2 Triphala net voor het slapen gaan, maar het andere team nam een ​​placebo. Na twaalf maanden, het darmreiniger team daalde gemiddeld £ 9, hoewel het andere team verworven £ 1.

  Gewoon een principe van waarom het zo winstgevend is, is wanneer we het hebben van de Standard American Diet plan (Ongelukkig ), wordt de spijsvertering techniek overladen met langzame verschuiving, verstoken van vezels, voeding onvoldoende voedsel. Ons lichaam is vaak hongerig naar wat het algehele lichaam wil, dus we zijn constant honger op de Unfortunate dieet plan, het hunkeren naar vitaminen. Wanneer de darm bekwaam werkt, bij het opstaan ​​triphala, kan de lichaamsbouw nemen alle vitaminen en mineralen die het verlangt, dat de honger vermindert. Deze gekwalificeerde prospects om gewicht daling.

  Er zijn twee procedures om darmreiniger-poeder variëteit of capsule te verwerven. Dr Chaudhary suggereert de vorm van poeder, omdat de smaak is heel kritisch in Ayurvedische middelen, om de hele methode van therapeutische beginnen. Ze geeft, aan de Noordamerikaanse gehemelte is niet snel te slikken, zodat de capsules kan worden vervangen. Normaal geselecteerde organische darmreiniger.

  Als het poeder is om te worden geconsumeerd, stelt zij voor het produceren van dit mengsel, en het krijgen van 1 uur van tevoren van het slapen gaan.

  Om een ​​/ twee kopje warm H2O, de volgende ingrediënten:

 • een / twee theelepel Triphala poeder
 • 1 theelepel unflavored, niet gekleurd psylliumvezel
 • een theelepel verdieping natuurlijke en biologische lijnzaad
 • Toen vaak gegeten, kan het helpen minimaliseren extra lichaamsgewicht. Het moedigt fantastische dikke darm algehele gezondheid en fungeert als een mild laxeermiddel zonder het veroorzaken krampen of ongemak. Het stimuleert zachtjes de intestinale partities en herstelt toon aan de dikke darm, dus helpen bij de eliminatie proces, het leveren van een dubbele punt schoonmaken invloed. Het antimicrobiële en anti-inflammatoire.

  Category: Snel gewicht te verliezen

  Comments are closed.