Truc of Adres, Borstel Uw Enamel

Halloween was geweldig aangenaam. Als de nacht tijd aankomt om een ​​conclusie kleintjes zitten, met een enorme stapel van snoep in ingang van hen, en een grote glimlach op hun gezicht. Ze blijken te zijn gebiologeerd als ze staren op hun kleurrijke Halloween bounty, met een beleving van plezier en prestatie. Maar na de kostuums zijn plaats afwezig zijn, zal de gruwel van holtes toch blijven. Volgens de Amerikaanse Mondhygiënisten Association, extra jongeren doorlopen van tandbederf dan bronchiale astma. Extreem gebruik van zoet is het recept voor tandbederf.

uw jonge kinderen over de betekenis van zeer goede tandheelkundige hygiëne Remind. Hen motiveren om een ​​gezonde glimlach, net als Dorothy te houden van de tovenaar van Oz, Timkerbell, of zelfs de vampier, met zijn parelwitte tanden. Herinner hen eraan dat ze niet willen eindigen willen tlike een van de jack-o-lantaarns … . met ontbrekende tand

Hier zijn een paar van tandheelkundige tips om te gaan met zoete traktaties:.

  • Maak alle vertrouwen in de kinderen hun tanden poetsen drie perioden voor elke werkdag
  • Instrueer uw kleintjes over matiging. Een paar stukken van zoete gegeten wanneer is aanzienlijk minder gevaarlijk voor de kid’s tand dan gewoon een reep gegeten meer dan een lange periode van tijd
  • Poets je email of spoelen met water direct na de voeding op snoep
  • Tricky snoepjes kan komen te zitten tussen de tanden, dus zorg positieve uw kleintjes hebben flosdraad nuttig.
  • Blijf uit de buurt van de kleverige zoete. Kleverige snoep blijft op het glazuur van de langste, dus triggering verval.
  • Een substituut voor het nemen van al het zoete dat werd verzameld nacht van Halloween, is het mogelijk te maken voor uw baby tot een bepaald bereik van zoete stukken te selecteren, aan te houden en geef de rest van het snoep weg. Bijgeloof Lakes Dental zich op 2500 S Elektrische Rd Ste 131, is het hosten van een ‘Halloween zoete investeren in-back again’, op 1 november . Ze kunnen een $ 1 voor elke pond van snoep te krijgen. Het zoete wordt vervolgens gedoneerd aan Procedure Dankbaarheid , die creëert behandeling biedt voor de Amerikaanse troepen overzee.

    Category: Supplementen

    Comments are closed.