Twee Odd methoden om zich te ontdoen van acne breakouts

Zo ongeveer alles wat voor een Clear Skin

Hoeveel bent u bereid te gaan om zich te ontdoen van acne ? Sommige vermeende natuurlijke acne behandelingen grens op het verkrijgen van vreemd gewoon, mooi, icky. Ik ben niet te vermelden dat ze belachelijk en dom therapieën. Maar het idee aan de achterzijde van deze behandelingen is een minimale en lastig op te nemen allereerste.

Overweeg slathering uw gezicht gebied met een kip kak of gebruikmakend van uw individuele plassen als een gezicht toner. En waardoor ze op voor een handvol minuten of, in de omstandigheden van de urine, meteen. Ik kon niet voorstellen mijn partner zoenen me welterusten en strelen mijn deal met net voordat we rusten, of hij begreep dat mijn huid is het weken in mijn eigen gouden vloeistof. En veel mensen vandaag de dag niet eens chique zetten ze op in de te beginnen met het gebied.

Maar voor de moedige en gedurfde (en soms wanhopig), geen stank of opstand geloofd wordt op elk gewenst moment veel te groot dan de wens om zich te ontdoen van acne. Dus gingen ze in en kregen hun hand bevuild met deze uitwerpselen, en verrassend (of misschien niet), hun gezichten van puistjes ontruimd ze en zijn het aantrekken van een smet-helemaal gratis huid eversince.

In andere zinnen, deze vreemde behandelingen, geen enkel verschil hoe bruto ze lijken te maken, werkte voor hen. En het kan heel goed de klus te klaren voor u als goed, als je hebt wat nodig is.

Urine Facial Theraphy

Urine Remedy of urotherapie is een substituut medicinale toepassing die is al voor vele, vele decennia en is veel prominenter opgevallen in Aziatische landen als India en China. Ze zei zelfs de gewaardeerde leider, Gandhi, dronk zijn individuele urine.

Maar als acne te verhelpen, je moet je niet hoeft te schrokken je hebt gouden vloeistof. Je hoeft alleen maar om het te spatten op uw ontmoeting of genieten van een cottonball en veeg het op je huid als een toner, indien mogelijk, net nadat je je gezicht wassen vlak voordat je sluimeren ‘s nachts, en weg gaan het op tot je wakker wordt de volgende werkdag dag.

Ze zeggen dat het ruikt, zoals voorspeld, maar de geur verdwijnt als het droogt. Sommige merken dat urine gedroogde voelt plakkerig op de huid. Maar dat is vrij veel het, een zeer eenvoudige maar erg behulpzaam poriën en de huid routine, in overeenstemming met de praktijk.

Waarom Urine?

Hoewel je kunt vinden geen formeel wetenschappelijk analyseren op urine en zijn medicinale voordelen, voorstanders verklaren dat de urine is de echte wondermiddel, een overwonnen-all elixer dat onze eigen gehele lichaam produceert. . Wordt uitgelegd behandeling u vele aandoeningen variërend van licht tot lange termijn een ding zo groot als de meeste kankers en aids

De kern van dit alles is dat: urine niet echt een fysiek afval zoals we zijn geadviseerd voor zo lang. Het is een bloed bijproduct, een steriele vloeistof die alle extreme vitaminen en mineralen, vitaminen, mineralen en antistoffen die ons hele lichaam hebben geen snel gebruik omvat. Af en toe, het heeft ook een onbeduidend totaal van schadelijke stoffen (met name als je op medicatie), maar wordt over het algemeen niet gevaarlijk bij inname.

Door de herinvoering van al deze terug in ons proces, de vitaminen en mineralen zal worden opgevangen, gerecycled of omgezet in andere handige stoffen, terwijl de toxische verbindingen zal verrekening onze algemene lichaam veel meer antilichamen en daardoor leveren, de versterking van ons immuunsysteem.

Eigenlijk urine therapeuten adviseren dat je moet de twee drankje en massage urine op uw huid voor een ideale uitkomst. Het heeft productieve therapeutische huizen en een verstevigende invloed op de huid. Mannen en vrouwen die het gebruiken op hun gezicht gebied waargenomen gezien verbetering van de toon, textuur en glans van hun huid, de afmetingen van de poriën en een enorme vermindering van de irritatie, meting en kwantiteit van hun puistjes. Het wordt vermeld krachtig te zijn in het wegwerken van zelfs de meest hardnekkige van hobbels.

Als al deze uitspraken echt zijn, dan is het echt audio als een beste zits genezen. Maar geen erkende gezondheidszorg en wetenschappelijk onderzoek hebben de aanvaarding van de therapeutische en genezende effecten van urine, dat is waarom sceptici niet zeker gestempeld. Het merendeel van de feiten zijn afhankelijk van getuigenissen van mensen en op het uitgebreide historische verslagen van deze holistische strategie.

Nightingale Kak Facial Mask

Ze zeggen dat als gevogelte uitwerpselen land op je hoofd, het is een indicatie van fantastische geluk. Maar als dat kak kwam van een nachtegaal in Japan, dan is het echt een zegen uit de hemel voor die mensen die willen aantrekkelijk, vlekvrij huid. Blijkbaar hebben nachtegalen niet alleen zingen ‘indrukwekkend variëren van fluitjes, trillers en gorgelt’, maar hun poept genezen zits als zeer goed. (Kan ik niet steunen, maar het contrast met een Filippijnse folklore waarbij een kip genoemd in Japan en is een leeftijd-verouderde pracht magische formule die dateert terug naar de tijd van de geisha en kabuki-acteurs die deze exotische component gebruiken om hun gezichten te reinigen van make-up en een gezonde stralende huid te behouden. Maar de sleutel is ontsnapt Japan en is nu een hoger geprijsde spa-en gezichtsbehandeling in een flink aantal Westerse landen. Zelfs beroemde en glam paar David en Victoria Beckham is naar verluidt te maken van deze bepaald product op hun gezichten.

Dus wat is in die kak die je in je gezicht gebied zou willen?

Het is echt guanine, een natuurlijke en organische enzym dat alleen kan worden geïdentificeerd in de Japanse nachtegalen die exfolieert en bleekt de poriën en de huid, waardoor het comfortabel, gemakkelijk en soepel (zij het een beetje stinkende). Maar wees niet bezorgd, zoals u niet zal hebben om de precieze gebruiken ‘vers’ oplossing. Het komt in droge poedervorm die is gesteriliseerd om bacteriën te vernietigen, dus het kan volkomen veilig zijn.

De instructie is simpel. Neem een ​​compacte hoeveelheid geld van poeder, ongeveer 1 / 2 theelepel en meng het met een paar druppels van warmte h2o om vriendelijk een pasta. Maar krijgen hart, maar omdat de geur verergert na een pasta eerder kan zijn, dat je sterk doen denken aan wat het was zo snel. Implementeren van de crème op je huid, sturen duidelijk van de ogen plaats (en de neusgaten en als je een gevoelige reukzin). Laat het gedurende 20 minuten voor de meest effectieve effecten spoelen dan mooi.

Zij beweerde dat de ‘geur’ ​​blijft hangen op de huid voor een aantal minuten. Dus het is meer om de routine te voltooien tijdens de nacht om de reden dat je nooit zal moeten benadrukken over andere mannen en vrouwen snuiven je uit. Terwijl als je het in een kuuroord plaatsvinden, zijn ze meestal te combineren met een ding anders om de geur te maskeren.

Category: Gezond eten

Comments are closed.