Twee Vogels Éen Steen: Overcome Acne met allergie Treaments?

Een bijzonder van de hubbers postte het commentaar onder op mijn hub Remedy Acne vandaag :

Mijn iemands dochter doorstaan ​​met zits. U noemt een paar dingen die we nog niet zo gezien. In de tussentijd produceerde ze een intense allergie stof. Gezien het feit dat ze begonnen behandelmethode van deze allergie, haar acne verdween geheel. Wil graag uw gevoel van horen.

Als wetenschappelijk apotheker, dit was een beetje iets dat daadwerkelijk gewekt mijn verlangen. Dus ik begon te reageren op de vraag en besefte dat het een fascinerende materie verdient op zijn eigen. Dus de achtervolgende zijn mijn theorieën om deze stelling. Allergieën en puistjes, hoe een groot deel zijn ze met elkaar verbonden?

Toeval? Ik weet dat het een oninteressant antwoord, maar het is een risico dus Ive gekocht om het voort te plaatsen. Niet het enige risico, maar slechts een van de mogelijkheden waarom of hoe actieve acne lijkt op te lossen inzake de persoonlijke wanneer een allergie productief wordt afgehandeld. Er kunnen andere factoren gaande is op het moment in haar dagelijks leven dat de acne getroffen zijn geweest. Heeft ze beginnen menstruatie? Het kan vertalen naar hormonale variaties die kunnen duidelijk de huid al is het niet vaak voor. Eindigden er spanning dingen uit haar dagelijks leven dat verwijderde belandde? Worry doet irriteren acne dus afnemende zorgen kunnen puistjes stimuleren. Het is mogelijk de allergie genezing ervaren niet substantieel mee te maken.

Aan de andere kant, deze intrigerende kwestie, denk ik, is zeker verdient veel meer uitgegaan uit theorieën.

Van tijd tot tijd allergie symptomen kunnen verergeren acne . Dat wil zeggen, een aantal van de tekenen en symptomen van allergie bevatten: loopneus, niezen, huiduitslag, tranende ogen, vermoeidheid, prikkelbaarheid, jeukende ogen, neus en huid. Dit record leest als hoe u uw acne verergeren. Niezen, loopneus, tranende ogen, jeukende ogen, neus en huid al maak je je confronteren meer dan standaard raken. Youre waarschijnlijk ook krassen je poriën en de huid. Youre deponeren van micro-organismen uit je vingers op je omgaan met en de poriën en de huid op andere plekken als van een enkel onderdeel van het hele lichaam naar de andere om de deal met, en ga zo maar door. Verbeterde ziektekiemen en kruisbesmetting tussen de verschillende delen van het hele lichaam kan se verslechterd puistjes. Als je een uitslag, van klasse, youre ook krabben, dus echt exact dezelfde invloed en laat eerlijk zijn, we allemaal eindigen een beetje geen onderwerp hoe sterk onze moeders ons hebben aangeraden om alleen vertrekken krabben. Allergische reacties kunnen ook leiden tot uitputting en prikkelbaarheid. Je mag niet mooi sluimeren met al de allergie indicatoren. Allergische reacties zelf zijn druk-inductoren. Youre jeuk, youre niezen, youre niet goed slapen, noch kan u zich concentreren met al dat je stoort. De conclusie uitkomst: kans op extra acne. Dus als de allergie wordt behandeld, kunnen de effectieve allergie therapie leidde tot een verminderde triggers voor acne.

Het is ook denkbaar, gebaseerd op de tijdlijn, dat wat geacht acne was nooit pukkels helemaal . Allergische uitslag kon ten onrechte beschouwd als van zits. Sommige van de kasten kan bestaande opgeheven en roze nabootsen volledig geïnfecteerde zits. Ik geloof niet dat het de meest meest waarschijnlijke scenario, maar een veel huid situaties samen met acne en allergische uitslag worden aangezien voor een iets anders nogal een paar momenten. Alleen wanneer een voorgeschreven procedure mislukt of verergert de kwaal geen andere diagnoses krijgen vaak onderzocht.

Het concept ontdek ik extra interessant zou zijn dat de allergie te genezen zelf diende als puistjes remedie.

Anti-histamine worden op grote schaal toegepast op verschillende soorten van allergie symptomen te behandelen. Hoewel ik niet geloof dat elk individu kan ernstig verklaren antihistaminica kunnen puistjes genezen, zijn er enkele kleine wetenschappelijke tests eindigde evenals theorieën die er zijn in de wetenschappelijke wijk die postuleert ze kunnen dienen als een aanvullende behandeling reguliere behandelingen voor acne. In mijn hub te ontdoen van zits momenteel! verken ik dat de overproductie van olie kan leiden tot acne. De sebocyten, hebben de grote cellen verantwoordelijk voor de productie van olie op de huid gesmeerd behouden blootgelegd histamine-een-receptoren op hen hebben. Er werd geponeerd dat het blokkeren van deze receptoren op de sebocyten kan mogelijk leiden tot verminderde vorming van olie misschien daaropvolgende in verminderde puistjes.

Singulair Een verder interessante behandeling algemeen toegepast als onderdeel van de procedure routine voor allergieën. Het is een selectieve leukotrieenreceptorantagonist dat de cysteinyl leukotrieen CysLT1 receptor remt. De ontsteking van de acne wordt gemedieerd door de lancering van leukotriënen en histamine. Dan volgt dat de invoering van a nti-leukotriënen en / of anti-histamine logica kan aide in het beschermen tegen puistjes zo goed als het verminderen van irritatie van de huidige zits. Dit systeem, is een theorie met tand als je contact op met mij en ondersteunt de positie van antihistaminica zo mooi als anti-leukotriënen.

Natuurlijk, dit zijn slechts theorieën. Er zijn niet meer dan genoeg stabieler wetenschappelijke proeven het gebruik van zowel antihistaminica of anti-leukotriënen deze volledig gelden als behandeling voor acne helpen. Dat gezegd hebbende, substantieel zoals verbeteringen in net over iets anders, van tijd tot tijd deze theorieën die worden beschreven zijn wat het leven schenken aan het experimenteren met de mogelijkheden. Soms zijn medicijnen worden geaccrediteerd voor een extra indicatie, jaren onmiddellijk na om te beginnen met het krijgen van op de markt gebracht voor een enkele indicator, omdat artikel industriestudies belofte voor een andere kwaal kan vertonen. Net na alle, Viagra kwamen over op die manier.

Het is belangrijk op te merken dat ons lichaam niet een assortiment van afgesloten programma’s maar ongelooflijk complexe apparaten die in harmonie invloed elk van de andere in de van tijd tot tijd mysterieus technieken die we echter te realiseren. Goed behandelen van het lichaam voor slechts een voorwaarde die als allergie symptomen kunnen in punt winst in de behandeling van een ander probleem van dit soort als zits. Verergering van een persoon probleem kan ook verergeren een extra. Welzijn, tenslotte, is een hele lichaamsbouw kennis. Pakken je hele lichaam de juiste en het zal je belonen met gezondheid, die leiden u zal steunen om vreugde en zelfs welvaart. Maar ik denk dat is een extra hub geheel.

Category: Supplementen

Comments are closed.