Typische Lichaamsgewicht Reduction Mythen: The Midnight Snack

U hoort het grommen. Gooi je en zet in je bed tellende schapen klaar voor rust om je honger te temmen. Een uur gaat voorbij. Meer schapen sprong het hek. De grommende draagt ​​op. Tot slot, vrijwel net zo als de koelkast noemt je naam, je struikelt met de ogen 50 procent open naar de keuken, rommelen met de koelkast deur te gaan met alleen te worden verblind door de hemelse witte mild dat ontsnapt. Daar op de toonaangevende plank is de resterende rond pizza uit maaltijd, en voor je kunt uitleggen nee, je hebt net neergehaalde een stukje.

We zijn allemaal Er

Het kan worden naar alle waarschijnlijkheid net na die 2 schijfje dat je weet dat je beschadigde een van de ergste procedures eenieder die een poging om kilo’s te verliezen begrijpt:. Nooit HAVE A MIDNIGHT SNACK

Elke persoon die heeft geprobeerd om deze kilo versnipperen ongetwijfeld begrijpt dat is een schande enducing no-no: je gewoon niet eten voorbij de schemering enkele uren. Als een persoon ‘zo genoemd’ gekwalificeerde vertellen ons (browse suggestie # zes), ons menselijk lichaam vertraagt ​​’s nachts, wat meestal betekent geen voedsel spullen van tevoren we gaan slapen wordt opgeslagen als overtollig vet!

Of zal het?

De misvatting van ons systeem

Voor iedereen die probeert om overgewicht te elimineren, geloven deze fantasie is een no brainer. Probeer een vroege avond maaltijd eten en vertrekken tijd voor je lichaam om het voedsel te verteren spullen voorafgaand aan je naar rust, en PRESTO, je op het observeren om het wegwerken van het lichaamsgewicht.

Toch verschillende vet verlies experts uit de industrie te verkrijgen deze logica niet conform de voorschriften. Judy L. Cameron, PhD, senior wetenschapper bij de Oregon Nationwide Primate Exploration Centre in Beaverton, gebruikt 20 vrouwelijke apen in een te analyseren om te zien of het nuttigen voordat snooze meer vet krijgen (de bron voor dit kan hier worden blootgelegd).

Volgens Cameron, was er geen groot verschil in vet betrekking apen die aten gedurende de werkdag en al degenen die aten voor de duur van de nacht.

Cameron meer voegt eraan toe dat ‘het lichaamsgewicht bereiken vertrouwt op over hoe veel energie we eten, en niet als we ze consumeren. ‘

Het feit

zo veel als we willen dat ons lichaam niet over een geest van hun hebben. Ze zijn niet in staat om uit te leggen aan de tijd en de productie sluiten omdat we snooze. In werkelijkheid, zijn onze lichamen zijn ontworpen om vier factoren doen: ademen, slikken voedsel materiaal, verteren levensmiddel aan de macht, en gooi het afval dat is overgebleven. Onze lichaamsbouw hoeft niet een slechte tijd. Het maakt niet uit of het nu dag of nacht, slaap of wakker, zal het zijn taak te doen.

Veel belangrijker is, is het menselijk lichaam niet begrijpen metingen van tijd. De strategie van het laten vallen van de energie vóór ze worden omgezet in vet is niet in de eerste plaats gebaseerd op logica. Realistisch, wordt het lichaam verandert voortdurend voedsel aan de macht. Het maakt niet uit wanneer je werkt, je verbrandt elektrische energie. Het toepassen van tijden en maanden om je prestaties te meten in het verbranden van die vitaliteit (aka vetreductie) is een praktisch-vent gemaakt apparaat.

Dit duidt niet op …

… dat je vooruit kunt gaan en beginnen met het vullen van uw deal met ‘s avonds nu. Ook al nemen in de late avond de tijd zal niet je lichaamsgewicht meer dan het eten voor de duur van de werkdag te verkrijgen, dit is op geen enkele wijze een aanbeveling om uw inname in de basis te verbeteren.

In de lange termijn, is gewichtsverlies het verbranden van extra calorieën dan je verbruikt. Het is echt zo heel eenvoudig. Maakt niet uit of je verbruikt om 12:01 of 12:01 zou geen onderscheid maken, tenzij al die energie die je inname in die tijd is veel meer dan de calorieën je hebt verbrand.

Mijn aanbeveling voor een midnight snack: de immer trouwe appel. Zoals steeds, proberen te eten gezond en actief leven.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.