Typische oorzaken van gevoelige Enamel en hoe te bieden heeft met het

gevoelige tanden

Tandhalsgevoeligheid presenteert zich vaak als ongemak of irritatie na inname of inname kille levensmiddel of wanneer de luchtwegen in koude lucht.

Die van ons met gevoelige tanden moeten becautiouswhen eatingice cream! Het is niet echt een spannend onderwerp te bieden heeft met, maar dit is wat resulteert in het en een aantal factoren die je kunt doen om het te steunen.

Wat Triggers Gevoelige tanden

Het meest typische brengen over voor gevoelige emaille is een recedinggum lijn.

Dit is wanneer uw tandvlees dat de wortels van uw tanden bewaakt terugtrekt. Dit is normaal gesproken geactiveerd voor een persoon van twee motieven:

-Borstelen te moeilijk. Een benaderd 50% -90% van de personen hun tanden poetsen veel te hard. Meer dan tijd, Als je veel te veel gebruik schijf bij het poetsen van je tanden het zich ontdoet van tandvlees en onthult de wortels.

-Plaque make-up op het glazuur en tandvlees. Na verloop van tijd de plaque verhardt en verandert in tandsteen, die bestaat uit bacteriën die succes in tandvleesontsteking en parodontale ziekte, die in transformeren triggers het tandvlees weg te ebben.

How To Gevoelige tanden Stop

zijn zeer een paar items die je kunt doen om te beschermen tegen gevoelige emaille, deze soorten als

-Borstelen zachter. Als u een grote hoeveelheid druk te gebruiken bij het poetsen van je tanden, moet u zeer waarschijnlijk hebben verricht dit bijna uw totale leven, zodat het een uitdaging patroon te splitsen zijn. Je doet het zonder de noodzaak van dat je het merkt. Als je ontdekt het moeilijk om je tanden poetst zachter, dan kunt u een elektronische tandenborstel die je zal afwenden van het borstelen ook moeilijk te verkrijgen. Sommige digitale borstels zal ophouden draaien als je net zo goed gebruiken aanzienlijk vermogen, sommige hebben een mild dat gaat branden als je verleggen en lastig.

-Goede oralhygiene. Het vereist twee tot drie minuten effectief te poetsen uw email. Vaak echt je moet elk individu een / 4 van je mond poetsen voor dertig seconden. Maak gegarandeerd je borstel je tandvlees en tong, niet alleen je email!

-Flossen is van cruciaal belang ook. Er is ongeveer 35% van de tand gebied dat uw tandenborstel niet in staat zijn om toegang te krijgen. Je moet flossen om toegang tot die 35%. Dit oppervlak plaats is een voorkomende plek voor tandplak en tandsteen, dus zorg flossen per dag tot dag schema.

Hoe te bieden heeft met gevoelige tanden

Als u delicate tand de beste point te doen is om uw tandarts te zien.

Meestal gewoon blijven afwezig in koude levensmiddelen en dranken of te nemen aan / drinken zorgvuldig. Wanneer ik verbruiken ijs Ik ben niet uitgerust om het ijs te bijten met mijn tand zoals de meeste mensen, ik moet mijn tong en lippen te gebruiken, het is een beetje lastig maar ik heb gekregen gebruiken om ermee om te gaan.

Overschakelen naar een elektrische tandenborstel en specifieke tandpasta voor gevoelige emaille zal ondersteunen u met dit als goed.

Category: Supplementen

Comments are closed.