U Have Zits, How Do You Strijd Zits? Hulp!

Battling Acne – Wat Is Dat Zit

Bijna 100% van de volwassen bevolking zal praktijkervaring bestrijding zits, beter bekend als pukkels, op een bepaald punt in hun leven!. Het kan een kortere of vechten acne kan zijn begonnen in de adolescentie en je zelfs nu niet ziet een conclusie zijn. F ighting acne is heel echt.

Hoewel puistjes is niet een alledaagse leven bedreigende probleem, het is een bestaan ​​invloed een enkele. Voor tieners die eerder hebben te kampen met identiteit en eigenwaarde, kan zits leiden tot onzekerheden die een aspect in alle aspecten van de levensstijl van een tiener te genieten. Voor een volwassen, acne is ergernis die het meest meestal Flairs up onder de druk van de druk. Je kunt bijna zeker van zijn dat het zal verschijnen wanneer u dat belangrijke presentatie aan te maken bij je leidinggevende of je hebt het om te beginnen met de hoogte van de prachtige vrouw of de persoon u tevreden hoewel het kopen van uw latte. Vechten zits , die vervelende roze plaatsen geen onderwerp hoe klein ze misschien echt zijn, zal de strijd van de dag te worden.

Klinisch, pukkels is een poriën en de huid aandoening die bestaat uit de uitbarsting van paars puistjes en bultjes, verschijnen het vaakst op het confronteren, het bovenlichaam of de hogere opnieuw. De ernst van de ziekte kan variëren van de vrij milde, af en toe een hobbel hier of daar vermeld tot zeer ernstige, onaantrekkelijke puisten, gekenmerkt door geïnfecteerde karmozijn cysten resistent tegen therapie. Acne kan littekens achterlaten die vorige een leven indien onbehandeld.

Puistjes uitbreekt wanneer de talgklieren maken een overvloed aan talg (olie). De poriën blijken te zijn verstopt wanneer de talg brengt samen met levenloze cellen. De daaruit voortvloeiende bacteriële ontwikkeling brengt over irritatie, wat resulteert in puistjes of acne mee-eters.

Een deel van de wil oorzaak van acne bij tieners en volwassenen worden gefundeerd. Mogelijkheden zijn fantastisch dat als je moeder of vader had vlekkeloze huid, je bent veel minder waarschijnlijk omhoog te sluiten voorkomen zits. Aan de andere kant, als elke of een bepaalde van je vader en moeder had acne, is de kans heel fantastisch dat jij en je broers en zussen zullen ook. Genen voeren een rol in de uitstraling van acne als geen hormonen, voeding regime, zwak netheid en sommige medicijnen.

Zappen Dat Zit

Wat kun je doen om acne te bestrijden? Kort en duidelijk, als je vechten zits, is er geen behandeling. Toch is het zeer goede informatie er oplossingen voor de ernst van de aanduidingen verbeteren en duidelijk de huid.

juiste voeding

Slechts een van de meest effectieve behandelingen bij het voorkomen van acne is goed eten plan. Totdat uw dieet programma uitzonderlijk verschrikkelijk is geweest, is het misschien de minst moeilijke procedure op te nemen, omdat consumeren is meestal een deel van uw dag tot dag schema. In aanvulling daarop, dat exact dezelfde ‘gezonde huid’ dieet programma heeft ook een enorme gezondheid positieve aspecten voor de rest van je hele lichaam, zoals het behoud van de juiste gewicht.

Resources van maaltijden die zijn vooral erg goed voor de huid zijn mensen maaltijden uitgebreide vitamine A, B en E. Blad milieuvriendelijke groenten deze soorten een spinazie, boerenkool en boerenkool zitten vol met deze natuurlijke vitaminen en kan krachtpatsers zijn in de strijd tegen puistjes. Inname van schoon en gedroogd fruit van dit soort als meloen, appels en rozijnen zijn ook uitstekende bronnen van individuen significant huid vitaminen. Bessen zijn een verdere gemakkelijk om vitamine voeding te verkrijgen. Deze voedingsmiddelen hebben antioxiderende woningen significant in de bestrijding van zwelling, het essentiële element van acne.

Andere voedingsmiddelen die uitstekend op de bestrijding van acne bevatten appelazijn. De appel cider azijn kan worden ingenomen of lokaal gebruikt. Nu, voorafgaand aan u tuit omhoog gewoon anticiperen op de stijl, appel cider azijn kan worden gecombineerd met warmte drinkwater of thee en honing, een extra behulpzaam eten. De stijl is niet erg als bitter.

Apple cider azijn, natuurlijke of verwerkt, is rijk aan alfahydroxyzuren erkend om de productie van collageen en het evenwicht van de huid pH-waarde te verhogen, zodat het niet veel te zuur en niet te alkalisch. Ongeacht of toegepast of ingenomen, appelazijn heeft antibacteriële, anti-inflammatoire en antimicrobiële eigenschappen, alle nodige maatregelen om te helpen bij de bestrijding van acne en reclame duidelijk huid. Opgemerkt moet worden dat, hoewel het is een suiker, honing is geweldig suiker – veel gezonder dan andere suikers – simpelweg omdat het valt in de grote reeks van de glycemische index, dat betekent bloedsuikers te houden op het zijn relatief stabiel direct na inname van honing.

Het nemen van voedingssupplementen zijn ook een zeer goede manier om zits te overwinnen. Samen met de voedingssupplementen die u wellicht nu nemen, betrekken vitamine A, B en E, zo mooi als teunisbloemolie genomen met zink en acidophilus samenleving genomen als vloeistof of capsules. Er is ook duindoorn bessen, die niet zo bekend als het eerder genoemde voedingssupplementen zijn. Volgens Earl Mindell, auteur van het, duindoorn bessen zijn antivirale en antibacteriële, naast het feit dat een uitstekende bron van omega vetzuren. Net na overleg met uw arts of apotheker voor hulp op de dosering, kan duindoornbessen misschien worden genomen in olie of poeder variëteit.

Steer duidelijk van voedingsmiddelen die zijn veel te vet, hebben ook veel verwerkte suiker en mogen hormonen extra zoals sommige melk en wat vlees hebben. Je moet niet proberen om verwerkte levensmiddel dat waarschijnlijk significant in gejodeerd zout te eten zijn, met name omdat jodium is ontdekt leiden tot de ernst van de puistjes.

actuele oplossingen

Ook beschikbaar voor het arsenaal van acne strijders zijn noodzakelijk oliën. Noodzakelijke oliën worden lokaal gebruikt en op te nemen patchouli, honderd% tee tree olie, en lavendel. Deze zijn actueel oliën en hun taaiheid moet worden verdund. Hele sterkte software kon

Er schadelijk zijn voor de huid zijn en, als alternatief van het voorkomen van puistjes, kon je de wind streven naar droge vlekken op de huid, irritatie of zelfs het maken van de puistjes tekenen of symptomen erger verslaan. is veel meer uitstekende informatie voor particulieren bestrijding zits. Wetenschap is voortdurend hoopt over nieuwe benaderingen om zich te ontdoen van deze gemeenschappelijke dilemma te komen. Een array van topicl therapieën er zijn. Deze treaments bestaan ​​van receptplichtige geneesmiddelen zoals Retinol A, tetracycline, en zelfs beginnen beheer pillen.

Ook ter beschikking van de dermatoloog zijn laser en licht gebaseerde therapieën. In bepaalde omstandigheden, wanneer de pukkels knobbeltjes en cysten heeft gevormd, zal de dematologist gebruiken steriod injecties. Dit zijn geneigd om de zwelling te verminderen en plat uit de huid.

Een deel van de gezondheidsgerelateerde interventies gebruikt in de gevechten zits hebben aspect beïnvloedt dat uw professionele medische professional u zich bewust van zal maken. Als je bekijkt een natuurgeneeskundige of holistische arts om u te helpen in je combat naar puistjes, zij zullen ook u op de hoogte van welke kant invloeden in oplossingen die zij adviseren.

Niet nog worden weggelaten zijn de ontelbare behandelingen ontdekt in de buurt apotheek. Lookup het model dat lijkt de klus te klaren grootst in uw strijd tegen acne. De apotheker kan behulpzaam zijn, zoals door uw dermatoloog. Sommige merken zijn gekend veel succesvoller dan anderen. Merken die salicylzuur of benzoylperoxide als ingrediënt waargenomen ongelooflijk effectief te zijn. Deze agenten adverteren mobiele vooruitgang, afstoten van dode huidcellen. Deze afzonderlijke elementen de klus te klaren specifiek perfect op de occasionele breakout. Nogmaals, netheid is van cruciaal belang voor het verkrijgen ontdoen van al die nutteloze cellen.

voordelen van de opleiding en Water

De positieve aspecten van lichaamsbeweging en de inname van veel drinkwater moet echt niet worden vergeten. Stel gewoon, uit te werken leidt tot transpiratie, transpiratie reinigt schadelijke stoffen uit de poriën. Het drinken van water helpt bij transpiratie en houdt het lichaam gehydrateerd, proberen om de huid glad en soepel te houden.

Het is belangrijk op te merken dat puistjes knijpen is niet een antwoord te vechten acne. Zits littekens kunnen het gevolg zijn van knijpen een acne puistje. Heel zelden zijn er superieure resultaten met een popped puistje. In feite, knijpen zal waarschijnlijk de ergste zits maken. Dit is een andere reden om uw handpalmen te onderhouden aanwezig in je gezicht.

Vechten acne kan littekens vertrekken in een flink aantal bestemmingen, zoals de psyche. Puistjes is vaak op zijn slechtst in de loop van de adolescentie wanneer hormonen, waardeloze voeding en zelfs slechte hygiëne zijn allemaal in het spel. Volwassenen zijn niet immuun, maar toch. In volwassenheid, is het het meest meestal hormonen die na helemaal opnieuw deelnemen aan een aspect. Vaststelling van een programma voor het behoud van de poriën en de huid helder, wassen met een milde zeep reinigen op zijn minst 2 keer per werkdag, en het nuttigen van correct zal uw volwassen huid te krijgen en je te steunen in je strijd naar acne.

Vergeet niet, acne zal in een heleboel soorten komen, maar het is bijna vaak een ergernis en in sommige gevallen kan je zelf zelfvertrouwen mar op de meest kritieke situaties. (Voel promenade avond voor tieners.) Als we ijverig, kunt u de ernst ervan te verminderen en te eindigen met fantastisch zeer duidelijke poriën en de huid. Zeer in de eerste plaats te nemen in de weg om de fijnste poriën en de huid haalbaar. De geschikte levensmiddelen zijn de ideale bescherming bij het bestrijden van acne.

Zelfs toch is er geen remedie, het aantal remedies beschikbaar vandaag kan helpen bij het beheren van alle, maar de meest hardnekkige voorwaarden van zits. Er is geen wondermiddel, anderzijds, en elk van deze behandelingen keer dat gewoonlijk medelijden met de ernst van de aandoening neemt. Met de leeftijd, dat gezegd hebbende, komt een vermindering van de indicatoren totdat uiteindelijk de acne heeft in het algemeen tot gewist door de tijd dat je verder in de volwassenheid.

Copyright 2011 Cynthia Turner

Category: Gezond eten

Comments are closed.