Uitdagingen Dat Tieners kunnen oprichten van Puistjes

puistjes omvat een groot aantal verschillende letsels. De minder echt serieus degenen onder meer zaken als whiteheads en mee-eters. Papels zijn kleine, roze en gewoonlijk teder, in overeenstemming met de Countrywide Instituut van artritis en spier-en poriën en de huid Ziekten. Puisten verschijnen gewoonlijk paars en hebben pus. De meest ernstige letsels zijn knobbeltjes en cysten. Dit soort letsels zijn vaak enorme, diepe en vrij pijnlijk voor een moeilijke tiener. De veel meer puistjes laesies een tiener heeft op haar gezicht, de een veel meer pijn en pijn ze lijden aan de ontsteking en de poriën en huiduitslag.

Zits met knobbeltjes en cysten is het meest waarschijnlijk leiden tot lichamelijk littekens. Met pukkels en puisten, de uitbarsting vindt plaats op de huid verdieping, met een roze of paarse bult zonder de bijbehorende poriën en schade huid en littekens genereert. Littekens kunnen ontstaan ​​met pukkels en puisten als uw tiener pakt of knijpt de puistjes, vanwege verbonden destructie van de huid. Knobbeltjes en cysten uitbarsten diep onder de huid. Van tijd tot tijd een groep van knobbeltjes of cysten te nemen aan een massale en diepe krater, die belangrijke schade kan veroorzaken aan de omliggende huid, in overeenstemming met NHS Selections, een Britse regering wellness feiten webpagina te maken.

Beide actieve acne laesies en resterende littekens kan leiden tot psychologische en sociale strijd voor een tiener, waarschuwt de Noord-Ierland Gezondheid en Sociale Behandeling Board. Tieners normaal hebt gemarkeerd gevoeligheid met betrekking tot uiterlijk, dus acne en littekens kunnen angstgevoelens problemen veroorzaken. Tieners wellicht ook praktische ervaring verminderd gevoel van eigenwaarde, sociale inhibitie en wanhoop.

Enkele veel voorkomende acne medicijnen kan leiden tot aspect resultaten. Tretinoïne is daar in beide even meer dan-the-counter en recept kracht. Aspect resultaten bestaan ​​uit paars, droge en schilferende huid, volgens de Palo Alto Medical Foundation. Antibiotica worden aangeboden door recept voor acne procedure, maar zonlicht gevoeligheid is een frequente facet effect. Isotretinoïne is nog een ander recept acne medicatie, voor mensen met ernstige actieve zits laesies of acne littekens voorgeschreven. Isotretinoïne kan gevolgen hebben in aangeboren afwijkingen, stemmingswisselingen en variaties om het bloed en de lever, in overeenstemming met de Amerikaanse divisie van Gezondheid en fitness en Human Expert diensten.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.