Uitdagingen en problemen van Welzijn Care Medewerkers

Extra dan 47.000.000 personen in de Verenigde Staten had geen dekking van de gezondheidszorg als van de aanvang van 2010. Dit heeft veel getriggerd om doktersbezoeken voor preventieve behandeling af te zien. Veel mensen meestal rond wachten totdat ze uiteindelijk ernstig onwel voorafgaand aan het proberen om de behandeling van noodhulp kamers, waardoor het moeilijker, en extra duur, om te gaan met hen. Ze zijn ook meer vatbaar voor contracting, en dus de verspreiding van besmettelijke ziekten die de normale controles, vaccins, en andere algemene gezondheid onderhoud acties normaal kon stoppen, de Nursing Online Education Database gegevens uit.

Een toenemende schaarste aan artsen en verpleegkundigen is het creëren van het ingewikkeld om top-kwaliteit gezondheid en fitness behandeling te leveren of voldoende is waarin het is echt het meest wilde leveren. Minder gezondheidsgerelateerde school afgestudeerden gaan in de belangrijkste zorg, dat is de plaats van de hoogste vraag van klanten is. Deze daling groeit elke 12 maanden, voor een deel om de reden dat de belangrijkste behandeling artsen betaald krijgen aanzienlijk minder dan specialisten. En, Medicare en Medicaid betalingen normaliter alleen betrekking hebben op een deel van hun honoraria.

Het gebrek aan verpleegkundigen is goed mogelijk zelfs veel meer acuut. De Amerikaanse Behoort Faculteiten van Nursing aangehaald voorspellingen dat het tekort op 260.000 kon komen in 2025. Dit werd veroorzaakt in element door een gebrek aan verpleging hogeschool en economische uitdagingen die verpleging onderwijsvoorzieningen voorkomen uit te breiden en hebben geleid tot een aantal te sluiten, een ‘Welzijn Affairs’ journal verslag van juli / augustus 2009 verduidelijkt. Als gevolg daarvan, verpleging onderwijsvoorzieningen bleek afwezig bijna 50.000 aanvragers in 2008, AACN extra.

Als de selectie van gezondheid en fitness behandeling werknemers slinken, extra van de stress van de inrichting zorg valt op mensen die blijven worden, en ze dan zullen moeten in stellen langer uur en omgaan met een grotere opdrachtgever belasting. Dit heeft invloed op de kwaliteit van leven en zorg en zal de kans op het gebouw mogelijk bestaan-bedreigende medische glitches te verhogen. Ondertussen zijn ongeveer 80 miljoen babyboomers voorspeld met pensioen te gaan in 2020. Gepensioneerden zullen nemen om de stress geplaatst op totale leveranciers al overbelaste gezondheidszorg, New Hampshire Public Radio waarschuwt.

Slechts ongeveer tien pct van de natie de medische professionals te selecteren om toe te passen in de landelijke regio’s alleen maar omdat de bewoners over het algemeen ontbreken welzijn verzekering plan en hebben een lager inkomen dan stad / voorstedelijke inwoners, het Welzijn Behandeling website verduidelijkt. Nogal wat mensen hebben om vakantie verscheidene mijlen voor zorg en kunnen wachten tot ze uiteindelijk ernstig onwel voordat zo. En, locaties met weinig drogisterijen maken het moeilijk om mensen direct te voorzien van de voorschriften ze moeten hebben. In sommige gebieden, kleinere ziekenhuizen hebben geen spoedeisende hulp, dwingen standaard beoefenaars vaker op in contact te komen met een veel te beantwoorden aan de klinische noodgevallen.

verschuiven van gids voor digitale opname van afzonderlijke documenten zou inkomen te behouden, prestaties te verhogen en het verminderen van fouten – maar het is uitdagend en hoog geprijsd, een CNET informatie kort artikel aangeeft. Beperkingen over implementatie varieert tussen staten en plaatsen en deze dat de verandering hebben geproduceerd gezegd Daarbij was extra verfijnd en hoog geprijsd dan ze beschouwd. En, veel bedrijven zijn niet bereid om te genieten van de honoraria van de conversie, het artikel toegevoegd.

Category: Supplementen

Comments are closed.