Uitroeien van vlekken van uw tand

verwijderen van vlekken van Enamel: Whitening en Bleken

Slechts een van de meest typische schoonheid tandheelkundige vragen is: ‘Hoe kom ik van de vlekken van mijn email’. Iedereen wil een stralende glimlach! Gekleurd en geel email kunt u zelf bewust over uw glimlach te maken.

De wetenschap van whitening tand en het wegnemen van vlekken van tanden is afhankelijk van een paar aspecten. Eerste plaats is de aard van de vlekken. Er zijn twee standaard soorten vlekken, Intrinsieke en extrinsieke. Intrinsieke vlekken zijn onderdeel van de tand, je uiteindelijk geboren met hen. De meest typische vorm van intrinsieke vlek is van de drug tetracycline. Het wegwerken van deze vlekken volledig is rond niet mogelijk. Dat gezegd hebbende, met in de kantooromgeving, diepe bleken, we kunnen ze soms verlichten om een ​​aanvullende aanvaardbare helderheid.

Extrinsieke vlekken zijn veel meer typisch ze zich voordoen van onze voedingsmiddelen en routines. Het glazuur van je glazuur is gemaakt van kristal staven die zijn gestapeld als een blok. Er zijn gebieden in de staafjes en over hen. Wanneer u probeert te eten, consumeren, rook .. etcetera … Natuurlijke moleculen te sluiten op uw email. In de tijd dringen deze natuurlijke en organische moleculen in uw tand waardoor ze extra geel of bruin lijken. De goede informatie is, wat er in, kan

Binnenkort komen!

Na het identificeren van de stijl van de vlek de toekomstige fase is om het glazuur te reinigen. Bleken kan gewoon niet kiezen gebied door tandplak en tandsteen. De chemische stoffen die de vlek te verwijderen geneutraliseerd in de aanwezigheid van speeksel en bacteriën. Borstelen is meestal niet voldoende specialist reinigen met pumicing van de tanden is nodig om ervoor te zorgen dat de verwijdering van de plaque en biofilms die jas de tand.

Bleken werkt toch de afbraak van waterstofperoxide in H2O en een totaal vrije radicalen zuurstof molecuul. Deze zeer reactieve zuurstof molecuul dringt door tot in het glazuur en breekt de natuurlijke en organische vlek in delen en wast het uit. Deze methode van vlekverwijdering is afhankelijk van twee belangrijkste variabele, tijd en concentratie.

Hoe groter de focus van het waterstofperoxide de meer reactieve zuurstofmoleculen doordringen in het glazuur. Hoe langer het bleekmiddel is op de tand des te dieper de moleculen kunnen dringen en zich te ontdoen van de vlek.

Hier komt het probleem, gevoeligheid. Voortbouwend zuurstofdoorlaatbaarheid van het glazuur en het wegnemen van de vlek kan je glazuur delicaat. Hoe groter de focus en langere het bleekmiddel op de tanden veel gevoeliger zul kennis.

De truc afnemende gevoeligheid voor sensoydyne tandpasta, fluoride gels en ongemak relievers gebruiken tijdens de twee maanden je bent bleken.

Voor extra informatie over het bleken of tandheelkunde uitchecken www.dentist-gilbert.com

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.