Uitstekende keuzes voor Balanced voedingsproducten en overgewicht verminderen

een gezonde Tonijn Sandwich

Het afstoten van overtollig gewicht is echt redelijk snel wanneer u zich richten op het vasthouden aan gezondere keuzes. Het tellen van de calorieën in voedsel herinnert u eraan om weer op je porties te behouden. Ik bijhouden van alles wat ik verbruikt. Door het bijhouden van wat ik probeer te eten en de energie in mijn eten, kan ik eten wat ik wil en niet gaan voelen beroofd.

Hoe gezonder ik eet, hoe meer calorieën zal ik behouden. Toestaan ​​me u een voorbeeld geven. Laat zeggen dat ik wil een broodje tonijn.

A.Tuna sandwich verpakt in olie inclusief gehakte ei en mayo met twee sneetjes brood is 583 ruwweg calorieën.

B. Tonijn sandwich, verpakt in water is slechts ongeveer 40 cal. een portie en minimale extra vet mayo nog eens 40 cal. (Een tl.) Ik eventueel gebruiken minimale calorie brood, (twee schijfjes) of een sneetje reguliere tarwebrood. Ik steek gehakte selderij (geen calorieën) om wat crunch te geven aan mijn boterham.

En als ik wil zeker helpen mijn energie sparen voor mijn maaltijd, ik simpelweg gewoon een tonijn wrap werken met een frisse sla blad in de plaats van brood. Ik voeg kleine dikke mayo aan de tonijn samen met gehakte ui en selderij en het is echt watertanden. U kunt de wiskunde doen op dit ene bijzonder. Besparen u een enorme keuze aan calorieën.

In plaats van het verwerven van een hoge calorie aardappelen chips aan de kant, ik vervang oven gebakken gesneden zoete aardappelen, verminderd energieverbruik, heel voedzaam en zo heerlijk.

Beschaamd en Harm ik Opgericht Uit het lichaamsgewicht te verminderen

Toen ik in mijn vorige jaar van belangrijke universiteit, gewenste ik praktisch niets veel meer dan om op de boor personeel.

Op dit moment zijn een lid van de boor bemanning terug in de jaren 1950 werd het equivalent van nog op de Dallas Cheerleaders.

Tryouts zijn coming up en ik gezwoegd moeilijk iedere afzonderlijke dag onmiddellijk na school het begrijpen van de routines. Ik was het uitvoeren van mooi en het was niet lang voordat ik wist dat elke individuele beweging, zoals het weer van mijn hand.

De werkdag voor het aantonen van mijn vaardigheden aankwamen kort. Het was laat in de middag. Ik maakte mijn weg naar het voetbalveld en wachtte op mijn verandering. Mijn zelfvertrouwen was stijgende als ik lees mijn titel wel uit

‘Audrey Kerr’ -. ‘Vergeet niet om vooruit te komen’. Aantrekken van een grote glimlach, droeg ik mijn regime feilloos. Toen ik ging zitten en wachtte terwijl de rest van de vrouwen namen hun flip, 1 door slechts een.

Als ik mijn ogen vastgelijmd aan elke individuele verschuiving van mijn concurrentie, was ik absoluut zeker van dat ik had genageld mijn auditie. Immers, ik was net zo uitstekend of beter dan een van de andere vrouwen.

Het duurde slechts ongeveer dertig minuten voor de rechters om hun selecties te ronden. Zowat elk meisje werd vervolgens vastgesteld dat zij in voor een prive, extreem snelle interview en geïnformeerd of al dan niet of ze het ontwerp van de beroepsbevolking.

Op allerlaatste was het mijn beurt. Totaal van genot, (ik had gevisualiseerd hoe ik het fantastisch nieuws zou nemen), ik aangewezen om de rechters locatie, heel gehele mezelf marcheerden, en zat in de kille klapstoel.

‘Audrey, je gaf een geweldige prestatie, de routine was fantastisch, maar er is een probleem. Helaas, we hebben een zeer rigide regel over overgewicht en onze handleiding sporen zijn te onderscheiden. Je zou door moeten tot tien £ 20 vallen. uit de zomer te komen voor de boor team. Gelooft u kun je dat doen? ‘

Proberen om mijn verwoesting en tranen te verbergen, ik vertrouwen in de rechters die ik kon en zou het lichaamsgewicht te laten vallen. Ik huilde de hele pand weg

Ongecompliceerde Fat Reduction door de hoeveelheden -. No brainer

Net nadat ik erachter te komen wat mijn dag calorie-inname zou moeten zijn, ik doc alle dingen die ik consumeren en consumeren. Mijn ‘volledig gratis’ voedingsmiddelen zijn meestal groenten, dus ik kijk uit naar een gezonde dimensie deel met mijn eten.

betrekken Als ik wil een bolletje ijs Ik heb het. Ik creëer mijn menu dicht bij het ijs product, zodat ik vasthouden aan mijn nummers. Mijn berekende hoeveelheden 1100-1200 voor elke werkdag. Hoe meer gezonde mijn selecties, het een stuk minder honger krijg ik. Echt niet te negeren … vezels vult.

Dit is echt de eenvoudige manier om vet te vallen. En van de studie natuurlijk de extra ik mijn lichaam te bewegen de superieure. Omvatten in het algemeen de gewenste verscheidenheid van het werk naar uw hart spiermassa sterk behouden.

Vergeet niet om te drinken een groot deel van het water. Verkrijg ik ook dat vaak momenten, als ik denk dat ik heb honger, ik ben serieus dorst. Dus ik mijn H2O verbruik veel te.

My Food plan en Sleepless Avonden

Ik vond een bezetting parttime als ouvreuse in de regionale filmtheater. In die tijd, toen mensen gingen naar de films, over het verplaatsen in de donkere theater, een jongen of een vrouw gekleed in een uniform en met een zaklamp in de hand, begeleid individuen om hun zetels.

Ik genoot deze bezetting . Het zou uit vork voor het ‘dieet-producten’ ik nodig had voor het laten vallen van de meer gewicht ik droeg.

Ik begon ‘mijn dieet regime’, aten wat ik nodig en wachtte op het dieet programma supplementen te functioneren hun magie. Na 3 weken van slapeloze avonden kon ik hou het niet meer. Mijn moeder waarschuwde me dat ik waarschijnlijk over mijn overgewicht daling systeem de verkeerde manier. Ze vertelde me om het voedsel plan tabletten te beëindigen en alleen maar beginnen te tellen mijn calorieën.

Ik heb onmiddellijk deden wat ze zei. Ik stopte met het dieet regime producten en schreef alles wat ik at samen met de energie.

Tegen de tijd dat de school rolde helemaal over, ik had zowat elk beetje van de extra overgewicht ontbreekt. Spoedig na opnieuw auditie, was ik bood een duim omhoog en opgenomen om de boor personeelsbestand.

Ondanks alle kenmerkende eten plannen die er zijn, de controle van uw lichaamsgewicht komt naar beneden om de calorieën die u aanschaft in vergelijking met die mensen je verbrandt af.

Test deze smakelijke, voedzame Tostado

Dit is slechts een van mijn favorieten. Ik hou echt Mexicaans eten items. Maar het is zo aanzienlijk in calorieën en dus slecht voor de bloedvaten, moest ik een keuze te krijgen. Dit recipy functies voor mij en mijn bezoekers vinden het dus aanzienlijk.

Veel van u op dit moment zou kunnen gebruiken dit recept, maar voor die van u die niet, de stappen zijn zo moeiteloos.

Alles wat je nodig hebt is:

 • kan van ongewenst vet-zonder kosten bonen of zwarte bonen
 • maïs tortilla’s
 • fijngesneden sla
 • avocado
 • salsa
 • geraspte kaas – afgenomen extra vet
 • gehakte uien
 • gehakte tomaat
 • Pre-warmte de oven voor op 350 – dan het gebied van de tortilla’s ideaal op het rooster totdat uiteindelijk krokant (slechts een min of zo.). Terwijl de tortilla’s opwarmen, warmte de ingeblikte bonen.

  Locatie verwarmd tortilla op een bord en vouw verwarmde bonen rond de tortilla. Layer met sla, uien, tomaten. een kleine geraspte kaas en wat salsa. Best beoordeeld met een magere plakje avocado

  Taco shell -. Drieënvijftig cal

  Beans – honderdtwintig cal

  Cheese – zestig cal

  Avocado – vijfenvijftig cal

  Ik steek verder bonen aan de kant met een strooi kaas en s paar plakjes fruit. Vullen en bevredigend en mooie gezonder.

  Een Swift Evalueren en Goede Affirmaties

  Het duurt meestal 28 dagen aan een oude gedrag dit soort als uw eetgewoonten te doorbreken. Ik raad dat kind stappen om te beginnen met het genereren van de benodigde veranderingen die je moet hebben om om te proberen te eten gezond en werpen een paar pond.

  • Verander zoete, vette ijs voor gezonde Griekse yoghurt . Best beoordeelde met een klodder zweep product en gesneden amandelen of andere noten geliefde. U zal helpen u ongeveer honderd energie en yoghurt te besparen is een uitstekend aanbod van calcium.
  • Griekse Yoghurt is hoger in eiwitten, die kunnen helpen de markt volheid. Een gebruikelijke zes-ounce portie bestaat uit 15 tot 20 gram, het bedrag in 2 tot drie gram mager vlees.
  • Vul op het water en tussen de maaltijden om u gelukkig en vol te houden beperken tot groenten.
  • Met bijna twee, 500 soorten ontwikkeld in de Verenigde Staten, een appel geeft zowel van die oplosbare en onoplosbare vezels. Dit vertraagt ​​je spijsvertering beneden. Niet schillen uw Apple als de poriën en de huid heeft de meest onoplosbare vezels.
  • Graaf elke calorie u in en stel ze af als een snelle verwijzing naar hoe u ze uitgeeft.
  • Junk food rekent u extra energie, zijn minder voedzaam en zal nooit houden u geheel in de nabijheid van zo lang als een gezonde snack.
  • Behoud zichzelf chaotisch (niet met kijken naar tv) om je gedachten te bezetten en zichzelf te onderhouden van het afbeelden van voedsel
  • Goed affirmaties helpen u uw doel te bereiken
  • Bear in mind -… een bepaalde dag op een moment
  • Als je dan -proberen te eten op een persoon werkdag, vergeef jezelf en verschuiven op. Het is echt goed.

  Beneficial affirmaties om te kiezen uit

 • Mijn gehele lichaam is verbazingwekkend en ik hou van mijn gehele lichaam. In te kopen om de diepe liefde en respect voor mijn hele lichaam te tonen, pak ik uit te nemen in gezonde levensmiddelen. Elke minuut ik kiezen om te eten of drinken iets, ik ben me bewust van de gevolgen die het zal hebben op mijn algemene gezondheid en fitness en ik maak gezondere opties.
 • Ik heb vertrouwen in mijn systeem en weet dat het zal op natuurlijke wijze aan te passen aan een perfect pond voor mij. Levensmiddel is de voeding en ik dit weet. Ik maak fantastisch en evenwichtige consumeren selecties gecentreerd op mijn voeding behoeften. Ik verschuiven regelmatig en geniet van elke individuele seconde van. Ik ben gezond en trimmen!
 • Drinkwater verfrist en vult me. Water helpt me houd mijn superieure gezondheid en fitness en levendige huid. Ik geniet H2O. Ik ben dol op de inname van drinkwater. Ik verbruik voldoende water elke werkdag.
 • Blijf en net als in een superieure gezondheid.

  Bron: www.day-to-day-affirmations.com/wholesome-feeding on-bevestiging

  Category: Voedingsmiddelen

  Comments are closed.