Urine – een prachtige remedie voor Zits

Urine Therapie

Ben je vechten om zich te ontdoen van uw zits moeite, weg te gooien dus aanzienlijk tijd elektrische stroom en geld te streven uit verschillende remedies. Waarom geen gebruik maken van uw bezit urine zits verhelpen? Het lijkt walgelijk, maar urine remedie is getest krachtige normaal en wetenschappelijk. Urine remedie is niet een nieuw medicijn te verhelpen puistjes te helpen, wordt gebruik gemaakt van duizenden verschillende jaren in het verleden. Urine is zowel de antivirale en antibacteriële. Het is in eiwit dat essentieel is onze huid geplaatst. Afgezien van acne, urine maakt het ook voorspoedig huid vlekken, eczeem, psoriasis, zweren en andere schimmelinfecties bacteriële infecties. Ons laboratorium gekwalificeerd suggereert dat urine bestaat uit antilichamen, vitaminen en mineralen, hormonen, enzymen die gewoon niet kan worden ontdekt in andere stoffen.

Beschouw dit zeer eenvoudige handelingen over hoe je prachtige poriën en de huid in dienst Urine krijgen therapie.

 • Haal de 1e urine van de werkdag.
 • wijken uit wat urine en vervolgens vangen midstream in een container. Gebruik geen enkele andere urine om bepaalde beveiliging te maken.
 • Met behulp van een watje, de urine van toepassing op de acne of acne littekens, op elk aspect van je lichaam.
 • Therapeutische massage uw ervaring mild voor een paar minuten.
 • het Laat er vijf tot 10 minuten en spoel dan af of u kunt het laten voor voor een langere periode tijdsintervallen
 • Je kunt het gebruiken twee keer of zo tal van situaties als haalbaar over de hele dag.
 • U kunt de exacte urine gebruiken voor meteen ook.
 • Age uw urine veel meer behulpzaam

  Voor een paar keer is het aantrekkelijk om uw urine leeftijd. Maak zeker dat de urine in de container kan ademen. vier 8 dagen oud urine is veel nuttig omdat de meer volwassen urine hoe hoger de concentratie van ammoniak, wordt het veel succesvoller tegen huid problemen en huiduitslag specifiek je donkere pigmenten of puistjes littekens.

  Hoewel urine theraphy of urophaty lijkt walgelijk het is nog steeds een mooie prachtige waarschijnlijke selectie en het is zeker volledig gratis. Het is slechts een van de meest puur natuurlijke technieken die een persoon kan proberen om hun zits verlagen. Blij wee wee!

  Category: Supplementen

  Comments are closed.