Urine te ontdoen van voor Acne

Urine voor acne behandelingen moeten worden verzameld in de ochtend, als 1st urine van de dag als het meest succesvol zijn. Ochtendurine heeft extra vitamines en mineralen dan in andere situaties van de werkdag. Sommige mensen verzamelen zich vandaag de urine van nieuwe kind voor gebruik, maar je moet niet gebruiken urine van andere mannen en vrouwen als een voorzorgsmaatregel. Winkel in de urine in een container die zal laten om te ademen, dit soort als een plastic container met compacte gaten in de best beoordeelde. Retailer de urine voor slechts 4 tot acht keer. Urine dat is meer volwassen dan 4-8 dagen kan worden ingezet voor de behandeling van darkish donkere pigmenten en acne littekens.

Voor de verzorging van acne, urine moet echt benut worden voor de huid. Breng het met een watje op de huid als je een gezicht toner zou uitvoeren. U kunt het af te spoelen uw confronteren net na een handvol minuten, of laat het op ‘s nachts en was het in de vroege ochtend.

Wanneer er geen officiële verkenning door een gezondheids-gerelateerde instelling over de verwerkingsmethode van zits met urine, zijn verschillende handboeken gepubliceerd over het gebruik van het voor het beheren van een verscheidenheid van aandoeningen. ‘Uropathie,’ door Martin J Lara, ‘De Wonderen van Urine Therapie,’ door dr. Beatrice Barnett en Margie Adelman en ‘Uw Eigen Perfect Geneeskunde,’ door Martha Christy zijn handvol boeken in te zien. Urine behandeling voor acne, daarentegen, blijft een historische huishoudapparatuur oplossing en geen wetenschappelijk bewezen ontdoen van acne.

Het is lastig om mensen te ontdekken vandaag te popelen om te bekennen dat ze gebruiken urine therapie om zich te ontdoen van acne. Echter, een informele studie aan Zits.org beoordelingen die urine remedie gekregen een rating van four.3 / 5 in de prestaties. Er zijn 121 stemmen algehele geweest.

Category: Dieten

Comments are closed.