Urine Therapie voor Lichaamsgewicht Decline

Flora Peschek-Böhmer en Gisela Schreiber, auteurs van 1999’s & quotUrine Remedie: Nature’s Elixir voor zeer goede algemene gezondheid, ‘verklaren dat’ urine is zeker steriel voor heel eigen systeem van de producent ‘ in de eerste vijftien minuten net nadat het is ontwikkeld. Peschek-Böhmer, die een natuurgeneeskundige medische midden in Hamburg, Duitsland, exploiteert belooft ook dat een onvoldoende gereinigde badkamer vormt een groter risico voor uw welzijn dan het consumeren van uw persoonlijke urine. Tegenover bekende waarneming, suggereert Peschek-Böhmer, niet smaak negatief maar enigszins smaakt enigszins bitter en zout gezonde urine. Als u knijp je neus maar consumeert, je gained’t stijl alles.

Als u vaststelt om te controleren urine therapie-of auto-urine te verhelpen, omdat het bekend is wanneer je verbruikt uw eigen urine-bewust dat het hebben boven die allereerste stijl is waarschijnlijk je grootste hindernis zijn. Peschek-Böhmer suggereert krijg je begonnen door een vinger in je allereerste urinestraal van de werkdag. Schud het overtollige en ruiken. Niet zo verschrikkelijk, juist? Nu krijg serieus durven, en plaatst u uw vinger op je tong. Maar nogmaals, zult u misschien geschokt zijn dat de smaak is niet bijzonder onaangenaam, maar het kan eventueel een beetje bitter, met name in het begin van de werkdag.

Overweeg dan inname van een glas van uw urine. Het is het grootst om de urine te vangen van uw eerste plassen van de werkdag, maar in staat de oorspronkelijke stroom doorgaan van het verzamelen een kleine glassful-ongeveer 8 oz.-van de ochtend mid-stream, als het is erkend. Verdrijven vervolgens het resterende urine vlak voor het drinken van de eerder verzamelde glassful. Als je toch preuts, zich te houden aan Peschek-Böhmer suggestie en houd je neus als het gaat omlaag.

Peschek-Böhmer en Schreiber, samen met Harald W. Tietze, schrijver van & quotUrine: The Holy Water, ‘en Dr SK Sharma, schepper van & quotMiracles van Urine Remedy, ‘alle citeren anekdotische verhalen van efficiëntie urine therapie in het bedienen van hun patiënten om kilo’s verdwijnen en het vergroten rondom gezondheid. Sharma verhalen op de omstandigheid van een winst regering die grondig gereisd en was niet alleen mollig, maar ook lijden aan tal van andere complicaties, zoals gezichtsvermogen en het luisteren naar problemen, kortademigheid en bloedend tandvlees. Net na een aantal maanden van auto-urine remedie, volgens Sharma, de uitvoerende macht had ongeveer £ 40 gedaald. en rapporteerde een uitgebreide verbetering in zijn andere welzijn problemen.

Peschek-Böhmer en Schreiber noemen de omstandigheid van 34-jaar-verouderd Andrea P., een inkomen bediende in een bakkerij winkel, die veel meer dan £ 65 zwaarlijvig was toen ze geraadpleegd Peschek-Böhmer. Andrea ervaren geprobeerd talloze diëten met weinig resultaat, maar op de auto-urine behandeling verloor ze £ 50 in een maken een verschil van maanden en werd het werk doen op het wegwerken van de ontspanning.

Category: Supplementen

Comments are closed.