UV Acne Treatment methode

Acne is de verstopping van de huid poriën door olie, roet en levenloos huidcellen. Wanneer de poriën van de huid verstopt raken, zal de micro-organismen die in de poriën beginnen te groeien en zweren. Aangezien de kiemen vormen de wanden van de porie is buiten en naar boven gedrukt, waardoor een puistje. Vaak het puistje zal moeilijk aan te raken als gevolg van de verhoogde spanning op de huid. De poriën en de huid zal ook regelmatig transformeren rood over het besmette gebied van de poriën en de huid.

UV acne therapie is wanneer een UV zachte direct wordt geschenen op puistjes en acne onrustige delen van de poriën en de huid. De UVA-licht heeft natuurlijke steriliseren eigenschappen die hulp te elimineren uit de microben die gevangen zitten in de poriën van de huid. UVA-licht therapie niet toe te voegen aan de huid verder chemische stoffen die kunnen vast komen te zitten in de huidige verstopte poriën. Alternatief UVA therapie doodt de grote laag van bacteriën, en met toegevoegde periodes de kiemen die diep in de poriën en de huid poriën wordt gedood om en puistjes wordt verminderd. Het is belangrijk te weten echter dat UVA remedie is geen nachtelijk remedie puistjes. Om rendabel te zijn bij het opruimen van acne, de UVA zachte eisen moeten worden gebruikt om de poriën en de huid bij standaard intervallen voor meerdere keren. Voor sommige mensen het nodig regime kan mogelijk de vraag van klanten te veel motivatie.

Minimal voordelen van UVA acne treatement kan worden opgemerkt door veel mensen als ze besteden een werkdag of twee buiten het huis en worden onderworpen aan veel zon publiciteit. Dit komt door het feit dat het UVA buiten gekruid is vergelijkbaar UVA die wordt gebruikt in de loop van de procedure. Echter, bij gebruik tijdens een UVA behandeling van acne het licht is veel meer gericht op het gedoe zits locatie van de poriën en de huid. Ook is kan toegepast hoewel de huid schoon en gratis van andere verontreinigingen, zoals zweet of make-up.

De kosten voor UV remedie kunnen aanzienlijk verschillen op basis van de gekozen aanpak. Residence apparatuur kan worden aangeschaft, dat zowel op batterijen of met de stekker in de muur zijn. Een huishouden gadget misschien een geschikt alternatief voor mensen met milde tot matige acne die behoefte hebben om slechts af en toe therapie hebben. Dat gezegd hebbende, de licht-gewicht is niet zo krachtig als wat wordt aangeboden van een dermatoloog. Professionele remedie therapieën zijn aanzienlijk extra hoog geprijsd dan huis therapieën. Toch gekwalificeerde oplossingen doorgaans worden beschermd door de dekking indien goedgekeurd door een dermatoloog.

Niet iedereen moet echt een UVA remedie voor acne beginnen. Individuen die andere poriën en de huid omstandigheden die zijn licht van gewicht gevoelige moet echt geen rekening met een UVA-therapie. Voordat u een soort van behandeling, is het een goed idee om te controleren met een arts en hem op de hoogte van alle medicijnen die momenteel verblijft genomen. Sommige geneesmiddelen veroorzaken reacties bij blootstelling aan krachtige en uitgebreide zonlicht. UVA remedie zou dat publiciteit repliceren.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.