UV-licht-gewicht voor Puistjes Behandeling

Al vele jaren mensen hebben overwogen dat de blootstelling aan milde verminderde acne. Toen dermatologen begon leveren UV-licht puistjes behandelingen, het publiek kreeg het perfect. Maar meer dan de tijd, het aspect uitkomsten groeide uit tot duidelijk geworden. Onderzoekers ontdekten dat herhaalde publiciteit aan UV zachte verbetert het gevaar van de huid meeste vormen van kanker. Op een gegeven moment, artsen gestopt met behulp van UV-licht in het omgaan met puistjes. Volgens de American Academy of Dermatology, en ldquoUV lichtgewicht kan letsel van de huid en is niet voor een langere tijd gebruik gemaakt van de behandeling van acne. en rdquo

acne-getroffen huid, micro-organismen die leven op het oppervlak van voedzame poriën en de huid, Propionobacterium acnes of P. acnes, infecteren de follikel. Na de micro-organismen zetten in gevangen onder een laag van nutteloze huid en olie, ontwikkelen zij ontsteking en de aandoening beschouwd als puistjes. De acne bacteriën produceren aangeduid als porfyrinen stoffen. Een UV-zits behandeling brengt een golflengte van licht-gewicht, die loopt via de besmette follikel. Porfyrinen genieten van de milde en het ontwikkelen van een volledig vrije radicalen die de P. acnes micro-organismen doodt.

De vrije radicalen die door UV-licht uit te roeien ook gezonder vitamine C en vitamine A uit de huid. Deze vitamines onderschrijven gezonde poriën en de huid door het creëren van collageen, dat vasthoudt aan huid er jong, soepel en rimpel-zonder kosten. UV-therapie kan ook rust problemen, hoofdpijn en misselijkheid veroorzaken. Daarnaast kunnen frequente publiciteit opgegeven golflengten van UV zachte begeleiden naar kanker. Andere strategieën zijn geformuleerd dat lichtgewicht therapie te gebruiken om te zorgen voor puistjes, maar gebruik geen gevaarlijke UV-licht.

Als een alternatief voor het gebruik van UV-zacht voor puistjes te behandelen, de Food and Drug Administration heeft toestemming gegeven voor het gebruik van een nieuwe vorm van lichttherapie: blauw zachte remedie. Het blauwe licht-gewicht remedie nu gebruikt omvat niet de gevaarlijke UV-stralen die milde remedie eerder gebruikt. Een verschillende behandeling waarbij zacht, gepulseerd licht en warmte vitaliteit therapie combineert lichtgewicht en warmte aan de opdrachtgever leidt richten tot puistjes. Deze lichtgewicht therapieën, wanneer voltooid in combinatie met bepaalde medicijnen, vestigen veel productiever versus acne. Sommige mannen en vrouwen ten onrechte verwijzen naar deze behandelingen als UV-licht remedies.

Regelmatig zacht-voornamelijk gebaseerd remedie sessies voor acne kiezen voor een minimum van tijd, mogelijk vijftien minuten, een paar gevallen per week, boven de studie loop van vele weken. Uw arts kan misschien u instrueren een actueel medicijn toepassing zijn op uw huid en # 039s gevoeligheid voor het licht te verbeteren. Afhankelijk van de behandeling, kan een arts of technicus een wand bevestigd aan een machine pulsen van zacht bieden aan de huid gebruiken. Of hij misschien je zit in de ingang van een zachte doos die de stralen van zachte levert.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.