UV Mild Voordelen voor Wellness

De term UV-licht-gewicht is afgeleid van de plek van de stralen in de schaduw gezien spectrum af door alle-natuurlijk zonlicht. Stel je een regenboog of hoe je ziet paars, oranje, geel, eco-vriendelijke, blauw, indigo en violet in een prisma. Op de roze element, worden infrarode golflengten geïdentificeerd. Dan, op de violette deel, ultraviolette stralen bestaan. UV-stralen worden verder meer ingedeeld in drie soorten: UV-A, UV-B en UV-C. In zeer kleine hoeveelheden, individuen belonen vooral tegen UV-A, een minimale UV-B en geen UV-C.

UV-licht-gewicht, vooral UV-A, geven mannen en vrouwen die aanzienlijk ideaal tan. Het heeft ook het potentieel om de vorming van vitamine D3, een verbinding waarvan de huid te geven een voedzame gloed stimuleren. Vitamine D3 bevordert de absorptie van calcium en andere mineralen uit maaltijden van het systeem. Deze stralen in de atmosfeer in aanzienlijke hoeveelheden, als de sfeer niet over puur natuurlijke schilden tegen hen. UV-A stralen zijn aanwezig, zelfs op bewolkte tijden dus als je ervan uitgaat eropuit trekt in de winter kan je niet donkerder te maken, je bent ongetwijfeld ingevuld.

UV-B de middelen te splitsen cellulaire constructie en op een gegeven moment muteren. Simpelweg omdat dat de activa, UV-B wordt gebruik gemaakt van in talrijke ziekenhuizen om tools en producten te steriliseren. Mensenhandel, heeft UV-B is aangetoond om te helpen verzorgen van bepaalde ziekten zoals tuberculose en psoriasis. In 1903, werd een Nobel Prijs uitgereikt aan Niels Finsen voor het omgaan met poriën en de huid laesies veroorzaakt door tuberculose met UV-licht-gewicht. In een onderzoek van een tijdje geleden, werd geleerd dat 80 pct van de mensen vandaag de dag lijden aan psoriasis verbeterd nadat hij blootgesteld aan UV zacht.

UV zacht wordt toegepast als een levendig onderdeel van ongedierte te beheren toepassingen trekt in de bugs in de milde waar ze gevangen zitten. Het wordt ook gebruikt in de authenticatie belangrijke documenten dit soort paspoorten door het gebruik van merken op dat u uitsluitend gebruik UV licht. UV straling wordt ook gebruikt bij het screenen voor de isolatie van elektrische apparatuur.

UV licht wordt gebruikt in fotolithografie en in verschillende genetica experimenten met het gebruik van milieuvriendelijke fluorescerend eiwit, dat kan absorberen UV en emitteert bij verschillende golflengten. Tenslotte wordt ook gebruikt in spectrofotometrie, of analyse van chemische structuur van een monster door lichte.

algemeen herinneren de gevaren als goed. Voor de gelegenheid, veel te veel UV-A brandt de poriën en de huid, maar ook wezenlijk van UV-B leidt tot mobiele mutaties (kanker) in individuen.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.