UV-zonnebank witten van tanden: Twilight Teeth Whitening Systeem Overzicht

Mijn buurt zonnestudio, Seattle Zonlicht Tan draagt ​​de UV Enamel Whitener Twilight Enamel Whitening methode. Ze bieden het ook voor $ 39,99. Veel te sterk financiert wanneer de Twilight Teeth Whitening Program kunnen worden gekocht op For low-cost op Amazon of Ebay voor onder de $ 20.

Ik koopt mijn zonnebank tand whitener op de net . Ik betaalde net onder $ 20 en het was zeer goed echt de fondsen waard. Ik ben geen standaard persoon van indoor zonnebanken, maar omdat zomermaanden komt eraan en ik ervoer een stelletje medium stam bed tans nog steeds links van verleden jaar, wilde ik de meeste van hen net zo perfect tanden witter maken al ben ik looien.

Tanden witter Met Twilight

zonnebank whitening techniek wordt geleverd met een mondstuk en Carbamideperoxide gel. Het is het UV-licht en warmte die de chemische stoffen activeert in de gel om hen te helpen trek de vlekken en tanden witter .

De mond stukken is een beetje onhandig gevoel in de mond . Kwijlen is onvermijdelijk en als uw onderneming een stand up tan, kwijlen uit uw mond zal mogelijk onvermijdelijk zijn. De zonnestudio ik naar heeft vast medium spanning zonnebanken. Ik ontdekken dat ik produceren een groot deel van kwijlen, maar ik behouden ook de schone handdoek na mij en soort schuif mijn hoofd aan het aspect vacante mijn mond terwijl looien.

Het bed die ik gebruik is gewoon 12 minuten, dus het is echt geen grote deal.

Twilight emaille whitening procedure uitvoert. Geschikte Afwezig!

Ik ben een roker en occasionele espresso drinker. Mijn tanden zijn jacht echt belabberd vóór ik begon met de UV looien glazuur whitener. Vond ik een verschil op de extreem aanvankelijk gebruiken . Ik zal het vervullen van mijn 4e gebruik tijdens het bruinen morgen. Direct na dat ik voorstellen dat ik zal worden behoud mijn Twilight Enamel Whitening Proces product of dienst voor een paar maanden in de straat om tanden witter te maken vooral omdat ik ben erg blij met de resultaten die ik tot dusver bereikt .

De gel is niet van plan om de smaak slecht. Het is mint. Wintergreen smaak. Ik ondervond geen gevoeligheid.

Category: Supplementen

Comments are closed.