UVa geeft een nationale dialoog over gezondheid en fitness zorg in een volledig gratis op het web cursus

Het Office of Communications aan de UvA introduceerde deze dagen dat de afdeling Algemene overheidsdiensten Welzijn Wetenschappen in de Universiteit van de Universiteit van medicatie een gratis ‘webinar’ studie cursus â € wordt ‘een seminar dat helpt om het gebruik van het world wide web â € ‘op het gebied van welzijn behandeling, zowel van die UvA-studenten en de lokale leden van de gemeenschap.

De reeks begint op 23 januari 2014 en heeft een totale looptijd van 14 maanden. De gastdocenten die zullen worden tentoongesteld worden beschouwd als te zijn te midden van het ideaal van welzijn beleid deskundigen van het land.

Onder de presentatoren, zal Gerald Anderson van de Johns Hopkins Universiteit, David Blumenthal van Commonwealth Fund, Marc Groei van Houston Methodist Healthcare faciliteit, Tsung-Mei Cheng van Princeton University, Carolyn Clancy van het Department of Veterans Affairs, David Goodman van Dartmouth Hoger onderwijs, Harlan Krumholz van Yale College, Mark McClellan van Brookings Institution, John McDonough van de Universiteit van Harvard, Sean Nicholson van Cornell University, Uwe Reinhardt van Princeton University, Sara Rosenbaum van George Washington Universiteit en William Stead van Vanderbilt University.

Carolyn Engelhard, directeur van de UVA’s Health Policy Software en dr. Arthur ‘Tim’ Garson, directeur van de Hart voor Welzijn Plan aan de UvA co-matig de wekelijkse lezingen en co-lanceerde de volgorde eerder dit jaar Englehard merkt op dat de luidsprekers in de serie â € ‘voor personen die specialisten betrokken bij gezondheid en fitness beleid, zijn dit’ de grote hitters. ‘

De collectie wordt gefinancierd door het Midden-voor gezondheid en fitness-beleid binnen slechts de Frank Batten School of Leadership en communautaire Dekking, en zullen de studenten op te nemen vanuit de UvA-groep en andere universiteiten, zoals Cornell, Vanderbilt en de Universiteit van Texas in Austin en vooral omdat elk individu van de een uur durende seminars is bewust gericht op het beantwoorden van vragen, het levert een exclusieve expertise van interactiviteit en ‘collaborative begrip.’

Er zijn 30 Uva leerlingen die aspect verwerven als een aanvulling op de gezondheid van hun normale ‘in-mens’ studie cursus, net als de studenten van de partnering scholen en ze zijn op dit moment kennis met de onderwerpen die moeten worden vermeld.

Voor mensen uit de buurt die de behandeling deel te nemen, de volgorde geen cheques nemen wel in te kopen om het meeste uit de serie zijn er wekelijks lezingen gepresenteerd in de planning voor die week bezoeker docent onderwerp en de kans is beschikbaar voor gedachten van de vragen bezoeker docenten voornamelijk gebaseerd op de metingen.

Voor deze die zich aan de landelijke dialoog van wellness dekking â € ‘ongeacht of in faculteit of niet â €’ het volledig gratis werkervaring en dialoog tussen professionals en amateurs is onvergelijkbaar, Engelhard wijst erop dat het niet uitmaakt of en niet een is in faculteit of niet, de kennis van het krijgen van dit soort dialoog en dialoog tussen professionals in de wellness-dekking is ongeëvenaard:

‘Het genereert een fantastische beleving van collegialiteit. Het is echt niet alleen student-to-leerling, de klas krijgt meer digitaal, veel minder partities, het is gewoon een rijkere praktische ervaring voor elke persoon te zijn. ‘

In te kopen om indicatie voor het Welzijn Care serie, gesponsord door het ministerie van Algemene overheidsdiensten Wellness Sciences, contact Carolyn Engelhard, directeur van de UVA’s Welzijn Dekking Methode door middel van e-mail, op .

Category: Dieten

Comments are closed.