Uw formulier Conditioning Progressed 2012 Kritiek: Lichaamsgewicht Decline het aangename manier

Ik heb onlangs mijn vingers op een exemplaar van de nieuwe voor de Xbox 360 Kinect. Ik houd niet van om het te zeggen, maar ik was een beetje boos. Ik verwachtte om alle nieuwe cursussen, voornamelijk in mijn geliefde groep zie: Cardioboxing. Regretably, was dit niet het scenario. De Cardioboxing indeling heeft drie lessen en alle van hen zijn afkomstig uit de authentieke wedstrijd als de Bollywood en Zen lessen. Een ander nadeel van de nieuwe sport is het ontbreken van ingewikkelde vet en toning lessen.

Wat is nieuw in de activiteit

Er is enige nieuwe product extra geweest. Warm ups en downs geweldig zijn nu beschikbaar, terwijl ze Arent wat youd rekenen. De warmte-ups zijn twee ogenblik activiteiten dit soort als Hu-la-la waar je swing je heupen alsof je uiteindelijk hoelahoepen, en schop de bal de plaats waar u schoppen een voetbal in een van de drie doelstellingen, voor twee minuten. Het is goed om warmte ups hebben, maar hebben ze vervelend zijn?

.

De hele wereld Operate is een nieuwe oefening. Dit is als alternatief de aandacht trekken. Je loopt in de put door middel van eventueel New York of Londen-sight kijken. Elk ras wordt steeds duurzamer en er zijn problemen de hele race om de cardio winsten van de werking te versterken. Het enige probleem dat ik heb met run de hele wereld functioneert in spot. Als u platte tenen net als ik, je bent waarschijnlijk te dichten met shin splints. Werken in locatie is geen goede strategie voor platte voet tenzij je orthesen inserts. Dit geldt voor de nieuwe springtouw functies ook. Deze activiteit heeft u touwtje springen als je afwisselen met betrekking tot een enkele poot en twee voor twee minuten. Dit was een lastige bepaald!

De nieuwe downloadbare content materiaal heeft de toevoeging van zweven touw overleven methode. Je begint met vijf levens en als je voorbij laat gaan zweven, je een levensstijl te elimineren. Ik duurde een volle 30 seconden.

Er zijn nieuwe dans cursussen als zeer goed, die hip-hop, latin en Afrikaanse omvat. De Afrikaanse dansles doet me denken aan de Bollywood lessen, maar het is fantastisch als je dat soort dingen graag. De hip-hop en Latijns-lessen zijn spannend en ongelooflijk hard vooral als youre niet gecoördineerd! Er is een repetitie klasse die twintig minuten lang en presenteert een fatsoenlijke cardio-oefening sessie. Dan theres de twaalf moment dat duidelijk is natuurlijk wat extra snel tempo en serieus zal uw hart-niveau op te staan.

Up coming up is Boot Camp. Ive alleen uitgevoerd een persoon van deze cursussen gegeven dat ze lijken te zijn om te worden gericht op jongens. Ze zijn snel tempo en vloeren de klus te klaren is betrokken. De coach probeert te gedragen als een drill sergeant, maar zijn extra komedie dan inzet .

Er is ook yoga. Ik genoot van de yoga-cursussen en waargenomen enkele vooruitgang in de veelzijdigheid van mijn heupen na de eerste sessie. Helaas is er slechts een klasse en het is onderverdeeld in 3 kortere lessen en slechts een lange cursus. Het uitvoeren van de zeer dezelfde yoga cursus ontvangt continu eentonig, maar het is een uitdaging.

De cardio klassen zijn nieuw. Toch zijn er een paar blunders. Een bepaalde klasse heeft u het volbrengen van de dash knie twee keer op de identieke been. Ik schakel benen in een werk om de fout te eigenen, maar dit leidt tot me resterende uit de maat en dus, ik niet verbranden als veel energie als ik zou moeten volgens de Kinect. Er is ook de toevoeging van gluteus routines om je kont toon. Ze presteren, met name de nieuwe klassen genoemd staat en verbranden. (Deze zijn verkrijgbaar in alle de specialiteit lessen die de buikspieren en armen categorieën omvatten.) De conditie en smelt weg is HIIT (Aanzienlijke intensiteit interval training) scholing met cardio-en verstevigende oefeningen op bepaalde tijdstippen om uw gehele lichaam te boetseren. HIIT training is vastgesteld productief op het verheffen van de stofwisseling veel meer dan cardio lichamelijke oefening op zichzelf te zijn. Dit was een geweldige toevoeging aan de sport.

staat bekend als weer in conditie en is voorzien van twee sets van cursussen gemaakt om u te helpen verliezen lichaamsgewicht en onderhouden uit. Het is bedoeld om te worden gedaan in een periode van acht weken. Er is een bijzonder HIIT klasse voor elke week en elk een single zal geleidelijk steeds moeilijker krijgen. De HIIT onderwijs is in het soort 4 cardio circuits en vervolgens twee toning circuits. Ik moet zeggen, deze downloadbare informatie, DLC, was zeer goed waardig van de 560 Microsoft punten Nu prijs voor elke individuele bundel. De te beginnen met klasse in de 8 week methode serieus duwde me. Ik werd badend in het zweet toen het werd gedaan. Spijtig, ik alleen maar verbrand ongeveer 87 calorieën voor de 28 minuten durende les.

en het vonnis is?

Im teleurgesteld dat een aantal van de lessen werden overgedragen van de eerste game vervoerd naar de volgende. Als je in een positie om uw favoriete klassen importeren uit de primaire wedstrijd zou hebben gemaakt

Category: Supplementen

Comments are closed.