Uw peuter en tanden: De ins en outs van het borstelen

Brusha, Brusha, Brusha
Haal de nieuwe Ipana
Met de merknaam nieuwe smaak
De dandy voor uw email

Grondig schone tanden, voedzaam tandvlees en heldere glimlach. Welke vader of moeder niet wil dat deze punten voor hun jongen of een meisje?

De American Academy of Pediatric Dentistry onderschrijft uw kleintje een bezoek brengen aan een pediatrische tandarts door hun te beginnen met verjaardag get te beschermen de nabije toekomst van het glazuur van je kind. Hun motto is ‘Aanvankelijk controleren door de eerste verjaardag.’

Hieronder staan ​​een lijst van items die u kunt doen op eigenschap om te helpen ervoor te zorgen dat de algehele gezondheid van de glimlach van uw kind.

<

strong> Begin ‘poetsen’ glazuur van uw kind zo snel als ze komen opdagen. Als jeugdig als zes of zeven maanden, zorgvuldig het gebit van uw kind af te vegen met een gaasje en H2O om weg te wissen alle sporen van melk, vruchtensap of voedsel. Andere stoffen dan moedermelk plaatst tand van uw baby bij bedreiging voor verval.

Maak de overstap naar een delicate tandenborstel. zo kort als de achterste kiezen lijken, gebruik dan een zachte haren tandenborstel die bestemd zijn voor de mond van een peuter zich te ontdoen van alle sporen van voedingsmiddelen of te consumeren. Poetsen hun email twee keer per werkdag en krijgen ze begon in het patroon van poetsen hun tong om micro-organismen te elimineren. (Als ze je toelaten!)

Ontdek over fluoride. Dit is een persoon plaats die veel aanzienlijk minder voor de hand dan de rest. Fluoride is belangrijk voor de juiste groei en vooruitgang van een kid’s email, zelfs zo, ook aanzienlijk kan eindresultaat in flourosis. Tough. Praat met uw tandarts te verkrijgen uit de ideale aanpak voor u en uw kind.

Pas toe wat je predikt. Jongeren ontdekken illustratie. Maak er een familie-aangelegenheid, maken het leuk, meedoen, krijgen artistieke. Overwegen het verdienen van een wedstrijd van te maken zoals hier gedemonstreerd. Of print een aantal tand-relevante kleuring webpagina zoals hieronder opgemerkt.

Toegegeven, het onderwijs van uw jongen of meisje over goede mondhygiëne zal waarschijnlijk niet het te maken op de lijst van de best beoordeelde 10 beste tijden in de opvoeding. Met een beetje geluk, door het volgen van een aantal van deze regels, maar ook zou het niet maken om de ergste

Voor extra informatie en feiten:.

Suite101

American Academy of Pediatric Dentistry

BabyCenter

Category: Supplementen

Comments are closed.