Uw puppies tand

Net als mensen, kunnen pups glazuur complicaties en slechte adem hebben, dus tandheelkundige zorg is essentieel voor de gezondheid van uw hond. In tegenstelling tot de populaire perceptie, wordt hond adem gewoon niet bedoeld om te stinken.

Om de mond van uw hond in een fantastische situatie te behouden is een superieur idee te poetsen. Net als mensen, kunnen honden gom stoornis en tand daling van tandsteen, dus typisch reinigingen zijn van vitaal belang. Houden aan de technieken onder voor het verdienen van het borstelen aanpak makkelijker:.

Begin met de juiste borstel Krijg een tandenborstel speciaal ontworpen voor honden. Het zal kleinere en hebben fijne haren. Nog een alternatief is de soort borstel dat juist over je vingertop past.

Gebruik de juiste tandpasta. Voor tandpasta, het verkrijgen van een persoon die is ingebouwd in het bijzonder voor pups als de tandpasta die de mens ‘gebruik kunnen ingrediënten die wellicht kunnen verstoren buik van uw hond te hebben.

Bereid uw hond. Het is het grootst om te beginnen poetsen glazuur van uw hond al is hij een huisdier, maar in de situatie van je belandde niet in de positie om vervolgens te beginnen, is het een geweldig idee om langzaam maar zeker krijgen uw hond comfortabel door het geleidelijk en zachtjes masseren zijn lippen en het tandvlees. Toekomstige tijd probeer dan een beetje tandpasta op je vinger, zodat hij gebruik zal krijgen om de stijl.

First borstelen. Zit uw hondje aanstaande aan u of als uw pup kleiner is voldoende , op je schoot. Stellen hem likken een beetje van de tandpasta uit je vinger. Gebruik maken vervolgens een zeer beetje tandpasta op de tandenborstel. Houd de borstel op zijn glazuur op een vijfenveertig graden hoek gebruiken kleinere slagen, beginnen schoonmaken van de bovenste tanden, dan de verminderde tand, op zowel de voor-en het besturen van de tand.

De eerste paar poetsbeurten moet echt gewoon vorige voor een kleine periode van tijd, tijd kunt u de poetstijd verlengen.

Trouwens huis poetsen, uw dierenarts kan misschien pleiten reguliere specialistische reinigingen wel een paar keer per jaar. Onderzoek p> out tanden hygiëne producten en oplossingen voor uw hond bij PetsMart in Tulsa.

Als je een huisdier minnaar en appreciëren dit bericht, klikt u op op de knop abonneren eerder genoemde naar e mail alerts verwerven wanneer nieuwe inhoud van het artikel worden onthuld.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.