Van-drank geurende moedermelk te vetreductie, Snooki aandelen baby hobbels

Nicole Polizzi, ook beschouwd als Snooki, heeft blijken te zijn beroemd om haar eerlijkheid. En ze blijft legitiem om zichzelf in een nieuw boek dat elk element van het draaien om moeder te zijn, van de schok van drank geurende moedermelk naar hoe ze herstelde haar lichaam na zuigeling, meldde de Roer op 16 december behandelt.

Daarnaast Snooki bezocht Bethenny Frankel’s chat duidelijk op 17 december aan de werkelijke over haar eerdere krijgen en onthullen haar verlangens voor de toekomst. Krijg alle gerecht hier.

Bethenny vroeg Snooki of ze al iets van haar eerdere betreurt. Nee, verklaarde Snooki, kijken modern en ingetogen in een roze jurk. Toch gaat ze erkent in haar e-boek dat ze geschokt was om de impact van haar feesten begrijpen toen ze verpleging.

‘Ik wille bommen in de (kleine) flesje kon ruiken,’ Snooki bekent in haar nieuwe gids ‘Infant Hobbels: Van Gezellig samenzijn Lady Happy Mama, en al de Messy Mijlpalen Samen de weg’ (klik voor details)

‘Mijn melk was zo compleet van alcoholische dranken, ik. het zou hebben toegepast om te beginnen een vreugdevuur in het pand. Ik kon het toilet schoongemaakt met het, ‘Snooki herinnert.

Dat spelbreker werkelijkheid betekende een ommekeer voor haar. Nu is ze op de hoogte Bethenny, ze ziet al die feesten decennia als ‘school’ en vindt dat ze is opgegroeid en draaide een volwassene toen ze besefte dat de uitgebreide verantwoordelijkheden van het bezit van een kind.

Bovendien, Snooki en Bethenny sprak over haar kennis over ‘Dancing with the Stars.’ De extra training van dansen samen met haar rigide dieet regime bijgestaan ​​haar slanke beneden nog veel meer.

Als voor haar gewichtsvermindering gegevens, Snooki juist de laatste tijd Us Weekly weten dat zij aten ongeveer een, 300 calorieën per dag en werkte met een bepaalde coach

Niet vermeld:. Snooki’s shilling voor een dieet pil, Zantrex. De waarheid duidelijk ster momenteel wordt aangeklaagd door een langdurige eiland meisje die meent dat Snooki’s beweringen zijn een leugen, meldde de Dagelijkse Nieuws van New York op 17 december.

De rechtszaak beweert dat Zantrex grotendeels is opgebouwd cafeïne. Als eindresultaat, de capsules zijn gevaarlijk voor iedereen met hart omstandigheden.

Ondanks het feit dat Snooki gestopt met het toen ze borstvoeding, de rechtszaak beweert dat ze nog steeds de goeroe ponden verval en betekent het merk naam.

‘Snooki behoudt zich uit als een expert in gezondheid en fitness,’ de kritiek staten. ‘In dit verband heeft ze vergaard verschillende fans en volgelingen die vooral houden aan en aandacht besteden aan haar advies over gewichtsreductie en conditionering.’

Category: Supplementen

Comments are closed.