Van een patiënt perspectief – hoe de Nationwide Health Company is echt effectief in de praktijk

Introductie

Als u niet uit het Verenigd Koninkrijk, het zou kunnen lastig zijn voor te stellen hoe de methode in feite functies. Heb je gewoon rots omhoog naar elke arts of medisch centrum als je echt zin in hebt? Wat zijn de voorwaarden? Hoe is het krijgen van een NHS individu

De ‘gezichtspunt patiënt ‘in kwestie is de mijne? – Ik ben geboren en getogen in Londen, hebben vader en moeder, zussen, een broer, een minnaar en een 3 jaar oude zoon, die alle gewoonlijk in het Verenigd Koninkrijk woonachtig en dus NHS individuen.

Deze write-up lijkt te zijn hoe de National Health en fitness Provider echt functies in de Verenigde Koninkrijk – uitsluitend, in Engeland. De NHS is opsplitsen in vier delen, voor Engeland, Wales, Schotland en Noord-Ierland. De verschillen zijn niet goed, maar er zijn enkele kleine versies

Deze hub is een vervolg op twee andere personen, de eerste staat bekend als, De Countrywide Welzijn Bijstand bij de Britse eilanden:. Wie betaalt en wie wordt gedekt, en bijzonderheden hoe de NHS werd gestart in 1948, die wordt bekleed door de procedure, en hoe sterk het allemaal kosten.

De tweede, wat de Nationale Algemene gezondheid Support (NHS) in de Britse eilanden dekt, en wat kosten mensen toegevoegd is over wat patiënten betalen voor de gezondheid-gerelateerde zorg, tandheelkunde, en therapie opticien, onder de NHS

Toegang tot de NHS-programma -. Normal Pracitioner

Iedereen met een geschikte Nationwide Health Provider dekking ontvangt een NHS selectie. Dit is toegewezen aan u bij de geboorte (als je geboren in het Verenigd Koninkrijk) of wanneer je gewoon zich permanent, rechtmatig verblijf hier, als dat later komt.

Deze serie volgt je overal van medische professioneel medisch centrum, en behoudt uw documenten bij elkaar. Een bepaalde persoon wordt ook toegewezen een Countrywide Gezondheid en fitness Service Card, maar deze zijn niet erg belangrijk – ik niet in staat zijn om in gedachten te houden wanneer ik vorige nodig van mij, maar het kan niet zijn geweest voor een tijdje, want het is toch mijn moeder ‘ belangrijke bestanden ‘indienen bij mijn ouders ‘huis.

De Basic Practitioner is de toegangspoort tot de NHS’ gezondheidszorg programma. Om toegang procedure (anders dan spoedbehandeling) moet je met een huisarts chirurgische procedure te registreren. Er zijn een hoop van hen, en ze bestrijken gewoonlijk een compact geografisch gebied. Een uniek individu in een dichtbevolkte plek kan de selectie van de te registreren op heel wat verschillende chirurgische procedures.

Een huisarts chirurgische ingreep wordt, algemeen, een flink aantal gezondheidswerkers oefenen gezamenlijk. Kliniek Mijn huisarts heeft acht huisartsen gecentreerd er

Verandert in een huisarts duurt normaal enige tijd -. Rechts na het beëindigen van de gezondheidszorg onderwijs en leren, een huisarts werkt in een medisch centrum voor een aantal jaren vooruit onderneming GP onderwijs.

Als ik een NHS GP, en het genereren van afspraken

De meeste van de tijd, ik ben helemaal gezond toen ik een bezoek aan de huisarts. Het kan vaak voor booster injecties voor zaken dit soort van een tetanus of polio.

Er zijn ook regelmatig-geplande screening programma’s, deze als uitstrijkje assessments (elke drie jaar), en de borst mammogrammen voor oudere vrouwen van alle leeftijden, voor voorbeeld. Elke 3 maanden, in te kopen om een ​​(gratis) anticonceptiemiddel voorschrijven vernieuwen, ik wil mijn bloeddruk en ponden gecontroleerd.

Met afspraken plannen van dit soort als deze, ik ebook ze meestal een week of twee op voorhand, want dan kan ik specifiek kiezen wat tijd van de werkdag me grootst zal passen, en e-book om een ​​unieke huisarts als dat zaken (die het zal niet, voor mij, maar het maakt een heel stuk voor sommige personen ). Chirurgische ingrepen Mijn huisarts heeft afspraken van 08:30 tot seven.30pm op weekdagen en op zaterdagochtend, voor plannen kwesties.

Als ik onwel, met (bijvoorbeeld) een oor een infectie, of een onaangename hoest ik natuurlijk niet een afspraak maanden van tevoren. Integendeel, bel ik de chirurgische ingreep in de vroege ochtend, van 8.30, en een arts belt me ​​dan weer terug om te zien wat verkeerd is, en als essentieel voor een afspraak ebook voor mij dat werkdag. Met deze laatste minuten afspraken, er is een veel veel minder beslissing van exacte tijd en die artsen verkrijgbaar zijn.

Uit uur GP providers

Als de medische procedures is gesloten, is er een 24 uur per dag, zeven werkdag per week selectie naar het on-gewoon bellen GP te spreken. Overleg kan worden ontworpen boven de mobiele telefoon, en de huisarts kan heel goed te maken een out-of-uur woning telefoon, of u direct naar Spoedeisende Hulp in het ziekenhuis (ook erkend als Casualty), of kan stellen u de operatie gaan de vast te houden aan de dag.

Ik heb alleen had aan de out-of-uur bellen variëren in de tijd, toen mijn lieveling dan twee kalenderjaar zoontje bewezen dat kindveilige doppen op de geneeskunde flessen zijn niet kindveilig, en nam een ​​grote slok Calpol (paracetamol vloeibaar voor zuigelingen). Ik belde de huisarts, die helemaal verscheen toxiciteit en doses, vervolgens belde me terug en vertelde me dat de dosis was niet een ding te klagen over.

Verwijzing naar een kliniek medische professional of kliniek

Als de huisarts het noodzakelijk acht, kan hij ofwel doorverwijzen naar een bepaalde specialist bij de zorginstelling, of mail je naar een kliniek in de kliniek. Je kunt niet naar recht om een ​​deskundige medisch centrum zorgverzekeraar op de National Health en fitness ondersteuning, de huisarts moet u verwijzen.

Afhankelijk van wat verscheidenheid van het probleem is, je zal mogelijk worden uitgelegd aan naar huis te gaan en wachten op een aanstellingsbrief, of daar en dan geleverd brief en verzonden uit de toepasselijke kliniek met het.

Mijn zoon ervaren van verschrikkelijk reflux als een nieuw kind peuter, en toen we hem namen aan de huisarts toen hij ongeveer vijf weken verouderd, de huisarts gerekend hij uitgedroogd was. We werden naar een pediatrische kliniek op het dichtstbijzijnde tertiair niveau kliniek, waarin Isaac werd eerst gezien door een junior arts gestuurd, vervolgens een adviseur (de hoogste graad) en als een eindresultaat van die onderzoeken, hij werd toegelaten tot de pediatrische afdeling voor drie keer aan het infuus te worden gelegd en bood verschillende echografieën, bloed assessments, en andere onaangename technieken.

afdelingen De kid’s hebben kleine kamers aangesloten, zodat een moeder of vader of voogd kunt slapen in het medisch centrum ‘s nachts en worden rond de jongen of meisje.

Na doorverwezen naar een specialist, je kan eventueel goed krijgen aanvullende afspraken en controles, als vitale, ontworpen recht met het medisch centrum. Je zal niet nodig om elke keer te worden verwezen. Dus Isaac zag een kinderarts op regelmatige basis in de kliniek tot aan was hij over de ergste van de reflux, op welke positie hij werd terug naar de behandeling van de huisarts ontladen.

Alle noten, tentamens, examens en enzovoort worden gekopieerd naar de huisarts, zodat je professioneel medisch dossier bij de huisarts is een uitgebreide gezondheids-en fitness historisch verleden.

Verloskundigen, prenatale behandeling en moederschap

Hoe dit georganiseerd zal rekenen op de Regional Health Authority. In een groot aantal gevallen zijn lokale gemeenschap vroedvrouwen (degenen die wel plannen voor en na de zwangerschap behandeling) gecentreerd op de werking van een huisarts. In andere gevallen, zij houden een individuele kliniek verschillende dagen per week.

Zwanger zijn behandeling wordt georganiseerd via de vroedvrouw. Het bestaat uit een zeer lange (twee-3 uur) boeking-in afspraak vroeg in het zwanger zijn, zijn de plaats gezondheid en fitness geschiedenissen van de vrouw, haar echtgenoot en haar dicht echtgenoot en kinderen genomen, bloedonderzoek georganiseerd, top en overgewicht gecontroleerd, en een zorg-strategie bedacht.

Direct daarna ziet u een vroedvrouw een tiental malen door middel van de zwangerschap, meer meestal later op, om de baby’s beweging, hart-testen veroveren en de grootte, de moeder typische algehele gezondheid, en voor de moeder het bloed van spanning, suiker en eiwit te controleren. Op elk moment kan de vroedvrouw een meisje verwijzen naar de prenatale-eenheid in de kliniek, als ze denkt dat nodig is.

Daarnaast is in een normaal, gezond zwanger zijn, zijn er echografieën op ongeveer twaalf en twintig maanden, en een afspraak met de medische professional op de prenatale kliniek op ongeveer 30 weken. Als de moeder heeft wellness of zwanger zijn problemen, zal ze de dop van een grote hoeveelheid veel meer tijd met de verloskundige en de prenatale kliniek.

De Nationwide Wellness Assistance opereert ook prenatale cursussen en excursies van het zwangerschaps-en neonatale afdelingen, zodat de moeder kan halen tussen organische bevalling (-vroedvrouw geleide zorg) en aanvullende klinische bevalling (medische professional-geleide behandeling) en welk ziekenhuis zij wenst te starten geven inch

Het is echt ook mogelijk om een ​​NHS huis levering, precies waar twee vroedvrouwen komen tot de woonplaats van de moeder als ze is in arbeid. hebben

Mijn zoon en ik belandde ontslagen uit het ziekenhuis toen hij drie was keer vorige. Een wijk verloskundige bezocht ons eigendom elke dag voor een 7 dagen, dan is elke andere dag gedurende een volgende week.

Gezondheid gasten

Elke individuele baby is toegewezen een Gezondheid en fitness bezoeker, of het aantal werknemers van wellness bezoekers van de site, vanaf de levering.

De te beginnen met stoppen met ten minste (en vaak latere soorten, beroept zij zich op de manier waarop de kliniek werkt) zijn op de baby’s huishouden, als hij een paar dagen vorige.

Gezondheid en fitness website bezoekers lopen klinieken, en een moeder kan opdagen op met haar kind of de jongere zo vaak als ze zouden willen.

Gezondheid lezers meten en te wegen kleintjes en baby’s, en geven tips over borstvoeding, flesvoeding, slapen, driftbuien, het gedrag, de versoepeling van het, als en wanneer de moeder vraagt.

kliniek De algehele gezondheid van de bezoekers ‘is ook precies waar een kleintje en jongere heeft standaard ontwikkelingsstoornissen controles met een kinderarts, het controleren van allerlei dingen uit fantastische motor beweging als gevolg van het horen van spraak, als ideaal op verschillende leeftijden.

Isaac werd aangeboden ontwikkelingsstoornissen controles op zes weken, 3, zes, negen, 12, en 18 maanden, en twee en drie enkele jaren vorige. Hij heeft nog een dreigende op vier decennia oud.

Overige gezondheid experts uit de industrie

p Er zijn een heleboel andere welzijn professionals, meestal verbonden aan chirurgische procedures GP’s, die omgaan met mensen in de lokale gemeenschap. Ze bevatten Gemeenschap psychiatrisch verpleegkundigen, die hulp bieden aan de geestelijk onwel, en wijkverpleegkundigen, die huisbezoeken voor zaken van dit soort als het veranderen van dressings doen.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.