Vangen de aandacht van Welvaart, Welzijn en Zeer goede Chi om uw woning met Feng Shui kleuren, spiegels, kristallen en vegetatie.

‘How To’ geluk blauwdruk voor het aantrekken van rijkdom, de algehele gezondheid en Chi is ontdekt in de historische praktijk van feng shui.

Het lijkt alles wat ik heb in mijn bezit heeft ‘Designed in China’ ergens op de basis of verscholen binnen. Ik denk dat ik zelfs merkte een watermerk op mijn 20 $ factuur die zei: ‘Gemaakt in China’. Van alle goederen die we uit China geïmporteerd een persoon van de meest omvangrijke, althans voor mij, is de informatie van de Chinese opvolging van feng shui. Als een makelaar in de Pacific Northwest is het essentieel Ik begrijp culturele praktijken van de consumenten ik werk doet. Seattle is een export hub voor de Pacific Rim en veel van mijn klanten komen uit China of dichtbij Pacific Rim landen. Ik moet voor een preview van elk individueel bedrijf om te zien of er zijn duidelijke en opdringerige feng shui rampen die zou uitgeven mijn uitgebreide onbekwaamheid op het begrijpen van hun culturele eisen. In andere zinnen, echt niet verspillen hun tijd. Ik ben klaar met steeds een gelovige mezelf! Mijn man zou zeggen een klein significant van een gelovige. We werden met een huis gemaakt en de lijstenmaker kwam naar mijn partner en legde uit, ‘Hey, ik ga om dit aan te passen in de plannen’ waarop mijn partner gemeld … ‘ah, wacht even ik moet hebben om te bespreken met mijn vrouw. ‘ De lijstenmaker was op weg om te gaan sommige partities, zodat u bent gearriveerd in de voordeur en ging meteen door middel van het huis en de achterdeur! Vreselijk feng shui! De uitstekende geluk zal in de woning komen en gaat geschikt weer uit. Ze allebei even dacht dat ik gek was. Elke individuele hoek van mijn woning ervaren een ding er gunstige vertegenwoordigd. Mijn kleindochter kwam over een werkdag en beweerde: ‘Oma, kunt u exposeren mijn partner wat feng shui?’ Ik stelde kijkje in elk individueel hoek honing!

We hebben alle professionele het gevoel van het lopen in een huis en direct emotie op hun gemak of in sommige gevallen net het omgekeerde. We hieronder in de westerse wereld zou kunnen noemen ‘ kristallen. Het stuiteren van de licht-gewicht zal maken slechte ch’i gek! Kristallen zijn de beste behandeling voor destructieve ch’i. Slechts een van de meest gunstige goederen in de woning is een kristallen kroonluchter in de grote entree! Je kunt op geen enkele wijze hebben veel te sterk groot ch’i of veel te verschillende kristallen in mijn e-boek!

Ik hoop dat u dit vinden verhelderend. Als u een vraag heeft over feng shui zorg ervoor dat je weggaat een commentaar en ik zou blij zijn om u te helpen.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.