Variatie tussen Medicare en Personal Algemene zorgpolissen

Medicare is een sociale verzekering, en het bereikt met de oppositie als 1 goedgekeurd door het Congres. Met 45 verschillende jaren van achtergrond in de prestaties van de methode om verzekeringen te presenteren aan meer volwassen Amerikaanse burgers, heeft de oppositie verdwenen. Loonheffingen financieren Medicare. Bedrijven en medewerkers allebei van die toe te voegen, en de sociale bescherming ontvangers die Medicare verwerven ook toevoegen aan het fonds met een maand tot maand betalen.

Medicare is de overheid gerunde welzijn zorg, en de beschikbaarheid is minimaal aan personen over 65 jaar en deze met specifieke handicaps. Niet-openbare algemene dekking gezondheid kan heel goed omgaan met een specifieke groep, zoals werknemers en kan bescherming bieden als opgepikt door de verzekerde. Er zijn risico en co-betalingen in beide even programma. Algehele gezondheid Maintenance Organizations en meest geliefd Leverancier Organisaties groepen geven persoon verzekeringen ontwerpt met beperkingen, met een groter percentage te betalen voor in-house of gewenste ondersteuning verkopers.

Medicare heeft vier elementen: A zorginstelling verzekering, B is professionele medische verzekering, C is Medicare Advantage, werken door niet-publieke verzekering bedrijven, en D is voorschrift van geneesmiddelen, die door de niet-beursgenoteerde bedrijven minder dan overeenkomst met Medicare. Medigap wegwerken van lacunes in de delen A en B en is afkomstig van niet-openbare verzekeraars als een substituut voor Medicare Advantage. Je kunt geen gebruik maken van deze beide Medicare Advantage en Medigap, en je hoeft niet misschien zo uitgebreid als u een particuliere welzijn verzekering.

Oudere mensen in Amerika die worden gebruikt mogen niet bereid zijn op te geven hun persoonlijk welzijn verzekeringen, en hoeft niet, zelfs maar ze moeten zich aanmelden voor Medicare op 65. Simpelweg omdat Medicare heeft een co-betaling dat is 20% voor een aantal producten en diensten, de niet-openbare gezondheid en fitness verzekering werkt als secundaire bescherming welzijn om deze rekeningen omvatten.

Als u Medicare dekking en persoonlijke algemene zorgverzekering, zorgvuldig te bestuderen en verzoek vragen. Dubbele betaling bestaat niet, ook al heb je twee varianten van de dekking. Medicare is over het algemeen de belangrijkste dekking voor gevoerd kosten. Persoonlijke gezondheidszorg verzekering dekt de co-verzekeringen bedrag, meestal twintig% van de volledige lading. Private verzekeringen misschien ook te maken met rekeningen niet gedekt door Medicare.

Als u een meer volwassen werknemer en blijven uw werknemer welzijn verzekering plan onder COBRA, worden geselecteerd dat u voldoet aan de behoeften voor het aanmelden voor Medicare en Medigap bescherming. De AARP verduidelijkt een uitdaging met COBRA verbinden met bescherming Medicare als je de 8-maanden-venster voor het aanmelden overslaan. Je zou kunnen hebben om uit te houden tot aan de openstelling van de inschrijving van de komende 12 maanden en dan een andere zes maanden voor bescherming. Dit laat de aspirant voor geen verzekering dekking voor een aantal maanden.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.