Variatie tussen PPO en POS algehele gezondheid Strategies

A Place of Services (POS) van plan is gedacht van een hybride van de HMO en PPO strategieën. Geassocieerde deelnemingen zijn in een positie om een ​​betere verzekeringen beloningen krijgen als ze zorg te krijgen van de binnenkant van hun leverancier gemeenschap. Ze zouden hebben kleine of geen eigen risico wanneer ze een verwijzing van hun PCP als ze vinden niet-communautaire behandeling. Dat gezegd hebbende, als bij PPO strategieën, POS-gebruikers kunnen nog steeds dekking voordelen ontvangen wanneer zij verkrijgen uit de gemeenschap behandeling, maar hun verzekeringsdekking winst zal worden verminderd. In werkelijkheid, in overeenstemming met AgencyInfo.web, kan POS gebruikers verwachten uit te betalen tot veertig procent van hun gezondheidszorg factuur als op zoek naar buiten homo-artsen.

Preferred Supplier Corporation (PPO) strategieën presenteren hun klanten de meest algemene flexibiliteit van de enkele beheerde gezondheidszorg ontwerpen. Gebruikers zijn vrij om te beslissen over een arts in of buiten het netwerk en zelfs nu verzekeringen positieve aspecten te ontvangen. Als ze in het netwerk te houden, zullen ze een betere bescherming verzekering te verwerven. Echter, hun out of pocket kosten zijn hoger voor elk in het netwerk en uit de gemeenschap behandeling dan de andere twee beheerde wellness zorgplannen. In overeenstemming met het Amerikaanse Hart-affiliatie, misschien PPO klanten voor een verblijf tot 50 procent van hun uit van het netwerk van gezondheidsgerelateerde maandelijkse factuur uit eigen zak.

Gebruikers van beide even opties worden geleverd met een netwerk van gecontracteerde medische professionals in hun geografische ruimte die bedrijven in de gezondheidszorg zal voltooien tegen gereduceerde kosten. Door het houden van in het netwerk, de gebruikers van beide programma’s te krijgen verhoogd verzekering plan beloningen die hun out of pocket kosten te verminderen. Beheerd behandeling ideeën ook goed omgaan zijnd zorg prijzen door zowel veeleisende of gebruikers aan te moedigen om een ​​huisarts (PCP) te halen. Een PCP coördineert de zorg van zijn patiënten door te verwijzen naar specialisten en andere artsen voor zorg naar zijn oordeel nodig. Zelfs zo, PPO en POS-medewerkers vaak niet over een PCP halen. In sommige omstandigheden zal POS-leden moeten een PCP halen uit hun bedrijf gemeenschap.

Er zijn diverse verschillen met POS en PPO ontwerpen. Eerst worden extra mensen beschermd door PPO ideeën dan POS ideeën. Volgens een HealthLeaders onderzoek, hebben 53 miljoen mensen zijn opgenomen onder een PPO-programma in 2010, in vergelijking met slechts eight.8 miljoen personen met een POS plannen. Ook, POS klanten niet om een ​​risico te betalen bij de verwerving in het netwerk van zorg al PPO gebruikers hebben om een ​​eigen risico volume vervullen. En en tenslotte, PPO vennoten hebben om papierwerk te plaatsen voor de terugbetaling van uit van het netwerk van de behandeling, of ander ding dat POS-medewerkers niet hoeven te doen.

Category: Dieten

Comments are closed.