Variatie Tussen Puppy hond Tanden en Pet hond Enamel

Hoewel uw pup geboren worden met elke email, zal ze haar hondje (ook wel loofbos) tanden te krijgen in haar eerste maanden van levensstijl. Wanneer al haar puppy tand verschijnen, zal ze hebben 28 tanden. Een pup zal paraferen krijgen haar snijtanden (de ingang email), dan haar hoektanden (de hoektand-op de uitkijk tanden) en uiteindelijk haar pre-kiezen (in het weer). Een volwassen hond zal 42 emaille hebben omdat naast de snijtanden, hoektanden en premolaren, zal de volwassen ook kiezen. Er misschien enige variatie in het aantal glazuur volgens afwijkingen fokken.

Een hond wordt geboren met een echt kortere snuit gebouwd voor de verpleging. Als een huisdier ervaren verlengde snuit van de volwassene, zou hij niet in staat zijn om de afzuiging te bouwen in zijn moeders speen. Hij is geboren zonder tanden vooral omdat hij in het begin overleeft off van de melk van zijn moeder. Als het huisdier leeftijden en begint inname betrouwbare maaltijden, heeft hij de behoefte aan glazuur. In het wild, de moeder hond gekauwd en uitgebraakt voedsel voor haar jeugdige dus had het huisdier geen nodig hebben voor kiezen om voedsel te malen. Als een hondje leeftijden en is verplicht om zijn individuele voedingsmiddelen kauwen, hij groeit niet alleen de tanden eiste voor deze beweging, maar heeft ook een langere snuit tot zijn nieuwe email tegemoet.

tand van uw puppy zijn kleinere dan tand een volwassen hond, en ze zijn ook aanzienlijk scherper. Bij het spelen met uw huisdier, op zijn hoede voor de scherpte van haar huisdier glazuur als ze eenvoudig je huid zou kunnen kraken. Een pup meestal niet van plan om u kwaad te doen – haar tanden zijn nieuw voor haar en ze is echter studeert voor haar brok (dat is de kracht waarmee ze haar kaak sluit) hanteren. Puppies, als menselijke peuters, heel graag bijna alles in hun mond als zeer goed, met inbegrip van uw vingers. Als volwassene, zal deze tanden nog groter en nog veel meer bot. Ook, als een volwassene, moet ze hebben gerealiseerd hoe het management haar bijten door interacties met en correcties van andere honden.

Volgens Colorado State College, zal uw pup zijn snijtanden krijgen op 4 tot zes maanden, zijn hoektanden bij vijf tot 6 maanden en zijn pre-molaren helemaal over 6 weken. Sommige puppy’s beginnen met het ontvangen van hun melktanden zo vroeg twee weken. Andere pups krijgen hun pre-molaren zo laat 8 maanden. Ongeveer 3 maanden kon detecteren hij kwijlt en kauwen meer. Dit is een indicator die zijn volwassen glazuur worden verzonden binnen zijn volwassen snijtanden optreden waarbij drie tot vijf maanden, en zijn volwassen hoektanden verschijnen vier tot 6 maanden. Zijn volwassen pre-molaren gewoonlijk uitbarsten tussen de 4 tot vijf maanden, en hij zal zijn kiezen krijgt als hij is 5 tot zeven maanden oud.

Doorgaan om een ​​oogje houden op de tanden van uw puppy als ze verliest hen en groeit in haar volwassen tanden. U zult waarschijnlijk geen enkele misplaatste glazuur omdat uw pup hen zal slikken, maar je moet echt gegarandeerde maken dat de pup hond tanden wel degelijk afhaken. Er is een aandoening waarbij de bladverliezende tand schuift niet volledig uit, maar de volwassen tand komt in ieder geval. De twee tanden duwen tegen zowat elke andere en veroorzaken een onregelmatige hap. De overvolle tand aandoening ook eindresultaten in voedsel vinden opgesloten, produceren verval in de mond van uw hond. Puppy-Heath-Guide.org raadt u uw puppy hond op een paar of 4 maanden voor hap uitdagingen gecontroleerd, zodat de moeite tanden getrokken kan worden waardoor de volwassen glazuur om normaal te groeien.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.