Veenbessen en Overgewicht Decline

Cranberries komen uit een dwergstruik groenblijvende plant. Ze zijn te vinden in koelere delen van het milieu. In de Verenigde Staten kunnen ze worden ontdekt in delen van New England, Oregon, Washington en andere staten. In Canada zijn ze ook geïdentificeerd als mos bessen. Een belangrijk industrieel gewas, veenbessen zijn allereerste gebruikt door inheemse Amerikaanse burgers voor een verscheidenheid aan toepassingen zoals voedsel, medicinale toepassingen en kleurstof.

Wetenschappelijke studies met betrekking tot veenbessen en overgewicht verminderen hebben bewezen dat cranberry’s worden geladen met specifieke soorten organische en natuurlijke zuren die wetenschappers beschouwen gunstig zijn voor het oplossen van vet deposito’s. Dit is een essentieel aspect van het lichaamsgewicht reductie vooral omdat vetten deposito vestigen in het systeem en zijn lastig om zich te ontdoen van.

Wanneer de vetten borgsommen worden opgebroken, consumeren cranberrysap en tal van drinkwater kan wegspoelen het lichaamsvet, het ondersteunen van je lichaamsgewicht te verliezen op een natuurlijke manier en naar behoren. Sommige onderzoek ook aan dat de enzymen in cranberries vetverbranding capaciteit die ook kan verhogen lichaamsgewicht daling kan ondersteunen.

De resultaten die veenbessen kan hebben op het lichaamsgewicht reductie was een zaak van belang bij een Canadese cardiovasculaire congres waar wetenschappers ontdekten een review over gewichtsverlies en veenbessen betekent om te helpen bij het verlagen van cholesterol.

Cranberries hebben welzijn anders dan medeplichtigheid vetreductie extra voordelen. Zij hebben uitvoerig zijn gebruikt om de urinewegen algehele gezondheid te ondersteunen en het voorkomen van urineweginfecties. De Nationwide Nierstichting beveelt veenbessen en stelt dat ‘experimenten hebben aangetoond dat het drinken van tien gram cranberry sap cocktail elke werkdag kan bijstand verlagen de kans op het ontwikkelen van urineweginfecties.’ Ze hebben zelfs nog dat veenbessen microben hechten aan de wand van de urinewegen kunnen verminderen.

Daarnaast, veenbessen zijn superieur aan antioxidanten die helpen om absoluut vrije radicalen in het gehele lichaam die kanker kunnen veroorzaken te bestrijden. Cranberries zijn ook steeds onderzocht op hun vermogen om aan hartkwaal te voorkomen en cholesterol te verlagen door het versterken van de goede cholesterol en het verlagen van de verschrikkelijke. Nieuw onderzoek naar cranberries lijkt te zijn op de mogelijkheid om buik zweren voorkomen, verbeteren tandheelkundige welzijn en hun mogelijke schakel in de bestrijding van de indicatoren van het ouder worden.

Het gewichtsverlies en welzijn toegevoegde voordelen van cranberry’s kan worden verkregen in een paar van diverse middelen. Natuurlijke cranberrysap is misschien 1 van de beste technieken om de beloningen van cranberries te krijgen, want het is geeft je meer van de voedzame natuurlijke vitaminen en voeding bovendien de versterkte vochtinname. Niettemin, veel raadsman drinken van vers nieuwe cranberrysap, zoals sommige van de winst verloren kan gaan voor de duur van de pasteurisatie systeem – en sommige vruchtensappen verhogen extra suiker. Andere keuzes nemen voeden met nieuwe veenbessen en het gebruik van cranberry voedingssupplementen. Deze zijn beschikbaar meer dan de balie waar door de meeste vitamines worden aangeboden.

De Cranberry Institute kenmerken van een gemeenschappelijk e-nieuwsbrief te behouden u opgeleid van het meest recente onderzoek. Check out haar site op cranberryinstitute.org

p Er is ook nuttige informatie over de verschillende studies met betrekking tot het welzijn voordelen van cranberry’s op de vast te houden aan hyperlinks:

http://www.ngrguardiannews.com/purely natural_well being/article01//indexn2_html?pdate=270809&ptitle=Researchers%20unlock%20the%20bacteria%20bursting%20powers%20of%20cranberries

http://www.sciencedaily.com/releases/2009/03/090309121937.htm

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.