Vegan aanbevelingen lichaamsgewicht reductie

Volgens de meeste statistieken, is er geen echte bezorgdheid over vegan pond verlies. Veganisten zijn veel meer waarschijnlijk te worden in grotere welzijn en bijkomende waarschijnlijk om een ​​minderjarige onder gemiddelde vet voor hun top, in plaats van via het. Zeker, zijn talrijke personen vinden dat de verschuiving naar een veganistisch dieet afhankelijk van plantaardige maaltijden kan helpen hen te laten vallen gewicht veel meer moeite, te wijten aan de vermindering van een veel schadelijke etenswaren. Toch is de echte wereld is gemaakt van authentieke mensen vandaag de dag, wat dan statistische gemiddelden – en serieuze mensen komen in alle vormen en maten, en met verschillende soorten stofwisseling, smaken en psychologische bagage. De bottom line is dat sommige veganisten moeten lichaamsgewicht te verliezen, heb ik er zelf geweest, en hopen dat de volgende strategieën ten goede zal komen:

Een plant gecentreerd voedsel plan is anders – en als je de overgang van een gebruikelijke dierlijke dieet plan, is er een goede deal af te leren. Dat geldt ook voor uw huidige perceptie van wat een gemeenschappelijk goed uitgebalanceerde maaltijd lijkt en voelt. Als u probeert om deel meting en verhoudingen te repliceren op de plaat voornamelijk gebaseerd like-for-like met een normale omni dieet programma, kan u gemakkelijk eindigen met een aantal eigenaardige en schadelijke veganistische voeding. U nodig heeft om uw zelf krijgen een aantal uitstekende veganistische recepten voor goed uitgebalanceerde en evenwichtige maaltijd organiseren – verkenning van de veganistisch voedsel piramide, en zoek op je eigen een smakelijke nieuwe wereld van gezonde en heerlijke neemt inch

Geniet van die mensen geraffineerde koolhydraten Verschillende veganistisch eten plannen zijn belangrijk in koolhydraten voor bulk en energie, en dat is van hoge kwaliteit -. in werkelijkheid kun je toch schuur gewicht als dat je doel, maar voortdurend lijken voor vezelrijk, volkoren beslissingen. Gewoon door het produceren van deze fundamentele switch van de reguliere ‘witte spul’, kunt u nog steeds beseffen duidelijk lichaamsgewicht reductie, als koolhydraten vormen een aanzienlijk deel van uw dieet. Niet alleen zal de vezel te vullen en te reguleren je spijsvertering methode, zullen ze een glad resultaat te hebben op uw bloedsuikerspiegel – het verminderen van de glycemische index van uw voedsel zal verhogen je bloedsuikerspiegel meer stap voor stap, afstomping de reactie op insuline en het voorkomen van de sterke daling van bloedsuikerspiegel dat kan vasthouden aan, waardoor je verlangen naar extra suiker boven een snel escalerende cyclus.

Begrijp om te koken op verschillende manieren. Probeer het eten van het voedsel items die je liefde nu, maar op een andere manier. Bijvoorbeeld, gestoomd of gebakken in de plaats van gebakken, of in vele situaties u uw levensmiddel absoluut rauw met alle enzymen intact kan eten. Het is echt snel te krijgen in de routine van het volledig veranderen van de normale smaak van voedingsmiddelen met specerijen, kruiden en marinades – het is geweldig om dit te doen, maar als je het de hele tijd je gaat niet kennen en respecteren wat de levensmiddel alleen smaakt! Poging ontvangen handhaven van de best mogelijke top kwaliteit van elementen, dit soort als regionaal ontwikkelde organische en natuurlijke groenten en fruit, en het eten van zo eenvoudig haalbaar voor een aantal voedingsmiddelen. Dit zal leiden tot een hogere waardering van uw inheemse overvloed, en helpen om uw veganistische overtollig gewichtsverlies te versnellen als een gehalte-post.

Je hoeft niet te nep it . Houd in gedachten dat je opgaf nemen in dierlijke producten en oplossingen voor motieven die belangrijk voor u … dus je kunt ook een manier om te vertrekken aan de achterzijde van de texturen en smaken dat soort voedsel items wanneer geïntroduceerd u verkrijgen, omdat ze niet normaal te planten-voornamelijk gebaseerd veganistische levensmiddelen. Herscheppen van hen vereist synthetische chemicaliën, hopen van zout, kleurstoffen, smaakstoffen, smaakversterkers – eurgh, waarom zou je willen dat spul eten? Plantaardige vetten zijn vrijwel alle vloeistof bij temperatuur plaats, om ze na te bootsen dierlijke vetten worden ze ‘gehard’ naar ‘trans’ vetten die niet bestaan ​​in moeder natuur niet produceren maken – de langdurige expressie resultaten van deze moleculen zijn totaal niet geïdentificeerd, maar op dit moment zijn ze verblijft waargenomen in menselijke geest cellen, het verplaatsen van typische vetzuren. Natuurlijk is de hoge kwaliteit van veganistisch vlees vervangende producten en oplossingen verschilt enorm, maar in de verlengde periode het is echt de grootste niet zo goed van hen afhankelijk voor uw proteïne te zijn – gebruik ze om hulp u overgaat, absoluut zeker, maar ze worden normaal praten rond geprijsde, enorm kunstmatig, en niet bijzonder prachtige merchandise etenswaren.

Eet je voedsel als door natuurlijke middelen als haalbaar. Dat betekent meestal, zo dicht mogelijk bij zijn ruwe, niet-messed-over met conditie als je kunt. Van de studie Natuurlijk kunt u heel wat groenten en fruit rauw te consumeren, ook al heb je niet in staat om dat te doen met bonen en peulvruchten zijn … dat gezegd dat het beter is om te genieten en eten koken bonen dan om te investeren in tofu of een blikje re-gebakken en zoute bonen goo. U kunt ook ontkiemen meeste bonen in een dag of twee, en vreugde in, waarbij ze rauw en vol met enzymen – deze tempo spijsvertering en gekapt extra vetopslag, trouwens. Beide manier, je commando specifiek wat je toevallig in plaats van het eten van een professionele fabrikant – het verwerven van een fantastische zoektocht naar de onderdelen van de standaard merknamen van bonen in saus, en bepalen of die gaat om je vet verlies en de algehele gezondheid te helpen. By the way, deze weken en kiemen en spullen betekent moet je je voeding een meerdere malen op voorhand programmeren – dit ook is uitstekend voor het onderdeel commando en het voorkomen snacken

Observeer je nooit gek. ! Noten zijn heerlijk, zal een lichtend voorbeeld van veganistisch welzijn en goed-verblijf van anderen te willen zijn! Wat veel betere manier dan om de veganistische gezondheid concept ontvouwen!

Category: Gezond eten

Comments are closed.