Vegan triatleet Brendan Brazier prijst welzijn voordelen van plantaardige voornamelijk gebaseerd dieet

Brendan Brazier is een best-bevorderende schrijver en vorige Ironman triatleet die een veganistisch eten plan voor het stimuleren van zijn atletische prestaties en het helpen van hem genieten van optimaal welzijn credits.

In een speciale sollicitatiegesprek december twee, Brendan beweerde hij heeft naast al een veganistisch dieet regime dat de afgelopen 24 decennia.

Hoewel sommige mensen veranderen in veganistisch voor factoren milieu en dier-wettelijke rechten, Brazier, 38, was om te beginnen met gemotiveerd door een moeten zetten in de beste triatleet hij kon worden.

‘Ik was een poging om een ​​betere atleet te zijn’, aldus de Canadese uithoudingsvermogen phenom. ‘Ik gelegen Ik was in staat om goed te krijgen van mijn lestijden een veel veel sneller op een veganistisch eten plan.’

Brazier, een eerdere professionele Ironman triatleet (1998-2004), verkregen ongelooflijke resultaten op zijn planten-afhankelijke dieet plan, en is een twee-tijd Canadese 50km Extreem-Marathon winnaar.

Net nadat hij zich van ervaren racen, Brendan creëerde een award-winstgevende lijn van het totaal-voedingsmiddelen nutritionele goederen genoemd VEGA, en schreef de fijnste aanbieden welzijn ebook, Thrive. Brazier is nu een pleitbezorger voor installatie-afhankelijke woon en biedt welzijn en fysieke fitheid suggesties door Prosper Forward, een kosteloze, aangepaste voeding software.

Brendan, die heeft getraind acteur Hugh Jackman en zanger Moby op de gezondheid en fitness voordelen van een plant-afhankelijke voedsel plan (Jackman schreef het voorwoord voor zijn gids), is het vrijgeven van zijn nieuwe veganistisch kookboek, de Prosper Elektrische Cookbook, maart 2014.

Brazier is verheugd dat de veganistisch dieet dat hij zo snel omarmd om zijn atletische functionaliteit te verhogen is ook het consumeren strategie die hij voelt is ideaal voor zijn gezondheid en fitness en voor de wereld om hem heen.

‘Real activisme betekent meestal met de hand de keuze van uw hebben voedsel voor een meer gezonde u en een gezondere planeet, ‘zei hij. ‘Inname van een plantaardig dieet voornamelijk bestaat uit hele voedsel is niet alleen-stam verminderen en wellness-stimuleren, is het echt de beste algemene ziektekostenverzekering geld kan verwerven.’

Category: Dieten

Comments are closed.