Vegetarisch Penelope Cruz aandelen pond verlies technieken: Ik voel Im vrij gelukkig

Kort na twee zwangerschappen, is Penelope Cruz nu onthullen haar schrijf-up-pasgeboren overgewicht daling strategieën. Van waarom zij gelooft in borstvoeding voor haar een aantal beloningen aan haar etenswaren favorieten, Penelope deelde haar aanbevelingen en waardering voor haar welzijn, beschreven in contact met muziek op 30 november.

” Ik borstvoeding mijn zoon voor 13 maanden en ik ben van plan te doen op zijn minst de gelijke met mijn dochter, ‘meldde Penelope.

‘ Dat is een opmerkelijk standpunt voor peuters, maar het kan ook echt fantastisch voor de moeder te wijten zijn aan het feit dat regelt uw systeem weer snel na het zwanger zijn, ‘inbegrepen ze, en merkt dat ze waardeert haar gezondheid.

” Ik neem aan dat ik ben echt gelukkig dat ik mijn jonge kinderen kunnen borstvoeding geven, omdat vaak zelfs als een dame zou willen, ze kan het niet. ‘

In aanvulling op borstvoeding, Penelope is het hebben van” echt gezond.” Ondanks het feit dat ze de telefoon noemt het een’ goede deal ‘van voedingsmiddelen , de Mayo Clinic stelt dat vrouwen van alle leeftijden die echt borstvoeding moeten verbruiken ongeveer een extra 400 tot 500 energie per dag.

Als voor haar eten plan details, Penelope is een vegetariër, in overeenstemming met mannen en vrouwen magazine. Ze meteen na het filmen ‘All the Very Paarden,’ waarin dieren speelde een populaire positie.

‘Ik waardeer Spaanse gerechten. Mijn eten plan is de mediterrane dieet regime, koos een plant-voornamelijk gebaseerd dieet plan dat is heerlijk eten spul. Ik eet perfect, ‘Penelope adviseerde de dag-tot-dag Mirror.

Voor lichaamsbeweging, ze is een dansende diva.

‘ Ik hou van ballet en het is echt een beetje niet erg interessant voor mij om naar de gezondheids-en fitnesscentrum te wijten aan het feit dat ik toegepast op de dansende zelfbeheersing â € ‘het is echt zeker moeilijk, maar aanzienlijk veel leuker,’ voegde Penelope.

Category: Dieten

Comments are closed.