Vergunning & rsquos Richt op de kosten-effectieve Welzijn Treatment Act (Obamacare)

Zeer betaalbaar behandeling daad wordt ook erkend als Obamacare. Het oorspronkelijk weer terug kwam in 2010, toen het werd ondertekend door de Amerikaanse president Barack Obama. De wet heeft 4 belangrijke eigenschappen, die het te onderscheiden van ontspanning van de verzekering richtlijnen. Een cruciaal detail om te weten over deze wet is dat het echt niet gratis. Het is een misverstand dat Obamacare is kosteloos voor iedereen. Het primaire motief van het denken over het zonder kosten is te wijten aan het feit van de periode ‘universele gezondheidszorg’ gebruikt door politici. Toch, het betekent dat zowat elke Amerikaan echt verzekeringen moeten krijgen en het is echt om de reden dat van de verplichte verzekering act. Vanwege het feit, wordt iedereen verwacht dat deze verzekering plan te krijgen, dus het vereist om kosteneffectieve, essentiële overheidsdiensten zijn.

Enkele van de belangrijkste mogelijkheden van deze wet worden onder opgesomd.

1. Reeds bestaande situaties verzekeringspolis voorbereiden

getroffen individu Veiligheid en redelijk geprijsd zorg Act (PPCA) of Obamacare moet u gezondheid en fitness verzekering te krijgen. Dat gezegd hebbende, sommige mensen gebruiken reeds bestaande omstandigheden vrijstelling van de bescherming van niet-publieke verzekering. Toen PPCA aangekomen in actie, kan je twee waarschijnlijke oplossingen om te zorgen voor verzekering plan probleem. De aanvankelijk fase vereist onverzekerde mensen om op korte termijn dekking te krijgen voor reeds bestaande kwalen 2010-2014. Hoewel het tweede gedeelte vereist volledige beperking voor mannen en vrouwen die wilden ontkennen dekking na 2014. Als je moet je niet maken Obamacare, zult u geen wellness-verzekering plan citaten te krijgen of anders wilt u het uit te betalen uit je eigen zak.

twee. Jeugdige Adult Dekking

Obamacare gepresenteerd extra voordeel voor kinderen en leerlingen, die kunnen verzekerd te houden in de dekking-systeem van hun moeder en vader. Vroeger, welzijn dekking bedrijven gebruik gemaakt van de bescherming voor kinderen en jongeren te beperken onder de 19 jaar. Niettemin, nu zijn ze niet in staat zijn om uit te worden genomen van de dekking ideeën van hun moeders en vaders tot aan 26 jaren oud. Door deze verhoogde beugel, er zijn veel meer dan twee honderdduizenden jonge volwassenen die zijn uitgerust om de winst van het maken.

3. Verzekeringsdekking Uitwisselingen

Groter formaat verzekeringen bedrijven zijn toegerust om hun risico’s af te dekken in dienst nauwkeurige strategieën. Ze worden gebruikt om de uitwisseling met een aantal anderen aan hun bedreiging bundelen. Dit bevoegd hen te bieden uw de prijzen te verlagen om hun consumenten. Direct na de lancering van Obamacare, nu personen en compacter bedrijven zijn uitgerust om dezelfde beloning te krijgen. Nu kunnen ze betaalbaar insruance strategieën krijgen op basis van hun vereist en voorwaarden. Dit is absoluut veranderd de sector weg verzekeringspolissen gebruikt om te werken in de eerder. Uw toegang tot belangrijke gegevens over de gezondheid van de plannen en andere die er zijn alternatieven zal hulp u kiezen uit de meest effectieve keuze.

4. Koper Operated en Oriented Ideeën (CO-OP’s)

Redelijk geprijsd Treatment Act roept op generatie welzijn verzekeringsmaatschappij die worden gerund door de opdrachtgever hen zelf. Ze geven extra keuzes om compact bedrijven en mensen in de context van zeer betaalbare algehele gezondheid verzekeringen. Co-ops zijn niet te krijgen en uit te voeren voor gebruik van de dekking houders. Eventuele financiële gewin door hun doen het werk is bedoeld om te verminderen neer rondom tarieven. CO-OP is een geweldig initiatief van Obamacare als het hielp op te halen uit de raad van beheerders, die later op de klus te klaren voor de winst van verzekeringen houders.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.