Vermogen Drinks: Aspect Resultaten, Wellness problemen, risico met Liquor

p Er is toenemend probleem over het welzijn gevolgen van opmerkelijk cafeïnehoudende dranken, vooral wanneer gemengd met alcoholische dranken. Er drankjes zijn ongelooflijk goed vond met tieners en jonge ouderen, maar er is klein onderzoek op hun zeer lange zinnen effecten op jongere lichamen.

Deze dranken hebben nogal vreemde componenten in grote hoeveelheden en de uitkomsten van deze componenten zelf, en in combinatie is niet getest. Deze dranken worden ook als een besluit-me up kort na belangrijke drinken sessies en kan worden samengevoegd met andere dranken in tal van combinaties.

Een laatste tijd opnieuw in het De Mayo Clinic Proceedings verhoogd vragen over beide even de veiligheid en het nut van vitaliteit dranken, net als hun ingrediënten.

De vroege stijlen van sportdranken, deze soorten als Gatorade belandde geproduceerd om opnieuw te hydrateren en aanbod elektrolyten en koolhydraten vervanging, maar ze bevatten relatief compact hoeveelheden suiker. Alzo zijn redelijk ongecompliceerd soort geavanceerde in vitaliteit dranken die hoger suikergehalte bevatten, genotmiddelen deze als cafeïne, en een heleboel rare toevoegingen. Deze energy drinks waren momenteel buiten van de sportactiviteiten en een health club arena’s wordt gebruikt, door weekend krijgers en individuen proberen om een ​​voorsprong in uithoudingsvermogen functies krijgen. Veel jongeren en jeugdige volwassenen neem deze dranken als een wake-up schok te krijgen begon in de vroege ochtend. Dat gezegd hebbende, zelfs met hun wijdverbreide gebruik en erkenning, de zeer lange zin zijde uitkomsten alsmede de fundamentele veiligheidsvoorschriften van deze dranken is niet erkend. De Mayo Clinic Proceedings studie beoordeeld de literatuur over 1976 en 2010 en een samenvatting van de bevindingen over beide even de geclaimde extra voordelen van vitaliteit drankjes in het verbeteren van de efficiëntie en de potentiële negatieve aspect resultaten en de gezondheids-en fitness-problemen.

geen lange-Time periode Studies

De onderzoekers bekend dat de aanzienlijke hoeveelheden cafeïne in de drank vormde een mogelijke mogelijkheid om specifieke gevoelige mensen vandaag de dag leidt tot uitkomsten op het hart prijs, bloeddruk en let doel. De auteurs merkten op dat de literatuur bevatte 4 gedocumenteerde voorwaarden van cafeïne-geassocieerde doden en vijf afzonderlijke voorwaarden van de aanvallen die betrokken zijn bij het gebruik van stroom dranken. Er zijn diverse andere veel minder onderbouwd verhalen van facet resultaten en negatieve reacties. Toch meeste studie studies op elektriciteit dranken uitgevoerd zijn zeer beperkt omdat ze in de eerste plaats gebaseerd zijn op echt kleine steekproef metingen en de onderwerpen zijn grotendeels gezonde, jongere personen die lijkt aanzienlijk minder kwetsbaar voor het tentoonstellen van kleine-time periode onwel gevolgen. Er geen enorme schaal, lange periode rapporten.

De aspirant langdurige expressie effecten zoals insulineresistentie, lever en hart-en vaatziekten, tandbederf en diabetes zijn in principe niet erkend.

Veel van de makers van deze dranken hebben ze het label voeding voedingssupplementen, die hen bevrijdt van de beperkingen die gelden voor frisdranken en sappen. Het stelt hen ook om doel beweringen over de items plaatst.

Deze dranken zijn equivalent aan de cafeïne in twee of extra kopjes koffie, met veel inbegrepen suiker en andere ingrediënten, die zijn niet adequaat onderzocht voor hun gezondheid en fitness resultaten. Iedereen kan deze dranken, volwassenen, tieners en zelfs elf-en 12-jarige leeftijd jonge kinderen die niet drinken stevige espresso te verkrijgen.

Het merendeel van de mainstream makers van deze dranken niet bevatten waarschuwingen voor mensen die gevoelig zijn aan cafeïne en een ingrediënten lijst. Maar de gevoeligheid voor cafeïne misschien niet geïdentificeerd zijn, dit kan zijn het om te beginnen met dat jongere mensen met een kwetsbaarheid worden blootgesteld aan hoge hoeveelheden cafeïne.
/> Potentiële risico

Een flink aantal staten in de VS zijn verhuisd naar een verbod ‘Four Loko’, een alcoholhoudende drank, dat cafeïne, guarana en taurine. De cafeïne is vervolgens gehaald uit deze verbruikt. Het probleem is dat de cafeïne en cafeïne-achtige stoffen in deze dranken de notie van dronkenschap kan verstoppen en kan het gevaar van rijden onder invloed of andere gevaarlijke gedrag te verbeteren. Talrijke faculteit leerlingen zijn opgenomen in het ziekenhuis in de huidige maanden snel na het nuttigen van de drankjes.

Deze bedreiging geldt ook als kracht dranken worden geconsumeerd als het precies dezelfde tijd als alcoholische dranken, of kort na een grote alcohol consumeren sessies en kan leiden tot alcoholische dranken vergiftiging, auto-incidenten en aanslagen in kwetsbare mannen en vrouwen.

Significant Sugar Load

Een atleet inspanning intensief werk te komen wie substituten elektrische energie drankjes voor de wijdverbreide sportieve activiteiten drankjes, kan complicaties met de toegevoegde suiker lading hebben. Dus aangeduid als ‘Sportdranken’ deze als Gatorade en Powerade omvatten elektrolyten en een minimale hoeveelheid suiker. De grote staking van suiker in energie dranken kan interfereren met de absorptie van vloeistoffen en leiden tot uitdroging. De hoeveelheden suiker in vitaliteit dranken is uiterst hoger – Een 16-ounce kan van een elektrische stroom te verbruiken kan onder 13 theelepels suiker . De hoeveelheid cafeïne is gelijk aan de hoeveelheid in 4 of extra cola. Cafeïne, die wordt erkend om spier actie en algemene prestaties te verhogen, vooral in uithoudingsvermogen routines, is verboden in veel atletiekwedstrijden.

Positieve aspecten van de Vitality Drinks

Er is slechts beperkt onderzoek bewijs dat energy drinks aanzienlijk kan stimuleren mentale en fysieke algemene prestaties, het rijden potentiële toen uitgeput, en kan mentale uitputting te minimaliseren door middel van lange tussenpozen van de focus. In een bepaalde onderzoeken, 15 gezonde individuen 18-40 jaar
jaar verbruikt 2 blikjes (500 ml) van een in de handel die er de macht drinken. De kritische resultaten zijn als volgt:

 • Binnen 4 uur van de consumptie, de uiterste systolische bloeddruk groter door acht% op dag een en 10% op dag 7
 • Binnen twee uur na inname, de optimale diastolische bloeddruk spanning verbeterd door zeven% op dag 1 en acht% op werkdag zeven.
 • Hart vergoeding versterkt met 8% op werkdag 1 en 11% op werkdag zeven.
 • Gedurende de onderzoeken, hart-kosten verhoogd in tussen de vijf en zeven slagen / min, en systolische bloeddruk versterkt door tien mm Hg na gebruik.
 • geen klinisch significante ECG wijzigingen belandde opgemerkt.
 • een dubbelblinde onderzoeken van achtenzestig gezonde faculteit leeftijd studenten bleek dat een elektrisch vermogen drankjes verlaagde de wijzigingen in het bloed van de spanning via een stressvolle kennis en een grotere medewerkers ongemak drempel. In een andere review heb een suiker volledig vrije energie geen invloed substantiële intensiteit run time-to uitputting. Aan de andere kant, in een onderzoek van 6 mannelijke en 6 vrouwelijke geoefende fietser verbeterde fietsen tijdrit algemene prestatie werd opgemerkt direct na inname van een cafeïnehoudende
  elektrische stroom verbruikt.

  Andere elementen

  Tal van elektrische energie dranken bevatten taurine, glucuronolactone, B vitamines, guarana, ginseng, ginkgo biloba en mariadistel .

  Taurine is een aminozuur dat zich afspeelt in een superieure hoeveelheden in dierlijke producten (dit soort als lamsvlees, rundvlees, varkensvlees, haan, en vele anderen.), en in de meeste vis en schelpdieren. Taurine speelt een rol bij neurologische vooruitgang en helpt ook bij de regulatie van water en anorganische zouten in het bloed. Het is opgenomen aan de macht drankjes gewoon omdat sommige rapporten hebben opgemerkt dat het mogelijk kan ondersteunen om atletische prestaties te verrijken.

  Guarana is een Zuid-Amerikaanse plant die in grote lijnen extra drankjes en frisdrank in Brazilië. Guarana is opgebouwd uit zeer grote hoeveelheden cafeïne, en Guarana is extra om kracht dranken om extra te versterken cafeïne bereiken. Zoals cafeïne helpt om de gedachten van concentraties elektriciteit stimuleren en verhoogt de mentale en lichamelijke effectiviteit.

  Ginseng is een kruid dat wordt beweerd dat een grote verscheidenheid aan mogelijke positieve aspecten te leveren, alsmede het genereren van een beeld van een daadwerkelijk worden en uithoudingsvermogen. Ook wordt gesteld om te helpen verbeteren van mentale en lichamelijke effectiviteit en heeft een flink aantal andere wellness beloningen.

  B team vitaminen kan worden geplaatst in een breed scala aan biologische voedingsmiddelen en natuurlijke vitaminen spelen een cruciale positie in het reguleren van snelheid van de stofwisseling. Deze natuurlijke vitamines zijn vaak extra energie drankjes te wijten aan het feit dat ze toe te voegen aan het onderhoud van psychologische presteren en vetverbranding capaciteit, met inbegrip van de omzetting van de suiker extra om de macht verbruiken aan de macht concentraties versterken.

  Ginkgo biloba extract wordt gemaakt van de bladeren van de Ginkgo biloba boom. Het is toegepast in de traditionele Chinese geneeskunde voor eeuwen. Ginkgo biloba extract is beschreven antioxidant woningen hebben, in staat stellen met vasomotorische functionaliteit, steun met bloed en bloedsomloop, en heeft een positie in de zenuwgeleiding functies.

  Carnitine , zoals Taurine , is afgeleid van een aminozuur en een doel cellulaire energiemetabolisme. Sommigen vinden dat carnitine atletische algemene prestaties te verbeteren, maar er kleine onderzoek naar dit principe bevestigen. De meeste mensen krijgen voldoende hoeveelheden van carnitine in hun dieet plan en hoewel de bodys natuurlijke generatie. Dietary l-carnitine voedingssupplementen zijn geopenbaard aan de maximale zuurstofopname verhogen een mens kan consumeren en om de respiratoire quotiënt te verminderen, en het stimuleren van lipide snelheid van de stofwisseling.

  Suikers zijn de fundamentele energiebron voor het gehele lichaam, en veel elektrische energie drankjes hoge reeksen van extra suiker (sucrose of groot-fructose corn syrup). De inname van glucose of andere koolhydraten in, vlak voor en na langdurig oefenen (& GT1 uur) is geopenbaard af te houden van het ontstaan ​​van vermoeidheid, sparen spiermassa glycogeen, en het vergroten van de effectiviteit.

  Cafeïne – De meeste onderzoek blijkt inname van cafeïne een uur voor de training succes in betere prestaties. Het is een verboden stof in grotere hoeveelheden. Veel duursporters geloven dat dat het nemen van cafeïne gedurende zeer lange trainingen of races biedt hen een meer psychologische boost, verbetert de concentratie en zich te concentreren, en geleverd versterkt de motivatie. De meest bijzondere prestatieverbeteringen (van 20 tot 50 procent) zijn gevonden tijdens lange duurtraining ((ongeveer twee uur, zoals een marathon).

  De cafeïne artikelen van de macht dranken varieert uitgebreid. A 250 ml stroom verbruiken (ongeveer eight.five gram) kan omvatten 50-160 mg cafeïne. Ter vergelijking: een gemiddelde 8-ounce kopje koffie heeft ongeveer honderd mg cafeïne, en een 12-ounce delicate drank heeft ongeveer veertig mg cafeïne. Redelijke cafeïne gebruik voor de meeste mensen vandaag de dag is ongeveer 300 mg voor elke werkdag en 1 elektriciteit drankje kan de bron vijftig procent van dat bedrag.

  Heeft cafeïne veroorzaken kleine kinderen hyperactief worden? Er is geen bewijs dat cafeïne is verbonden met hyperactieve acties. Evenmin is cafeïne een verslavende stof. Wanneer regelmatig cafeïne kopers direct stoppen met het consumeren van espresso of vitaliteit dranken, sommige mensen vandaag de dag kan mogelijk praktijkervaring gevoelige indicatoren van dit soort als uitputting, hoofdpijn of slaperigheid. Deze effecten zijn meestal matig en zijn niet een gewoonte.

  Conclusie

  Vitaliteit drankjes zijn meestal veilig voor de meeste mannen en vrouwen en kan gedronken worden met mate als deel van een gezond dieet regime. Maar het is van vitaal belang om te kijken naar de verschillende porties in een energie verbruiken fles te achterhalen van de totale cafeïne materiaal (lees het etiket). Je moet echt moet ook rekening worden gehouden met de cafeïne gegeten uit andere bronnen, dit soort van als frisdrank en koffie, als het aanwijzen uw totale inname van cafeïne voor de werkdag. Gebruik populaire zin, en voor uw kinderen spreken over het modereren van energie verbruiken gebruik overeengekomen redelijke concentraties. Het is niet slim om vitaliteit drankjes vervangen voor sportieve activiteiten dranken door middel van training . Blijf uit de buurt van een mix van energie dranken en alcoholische dranken.

  Category: Snel gewicht te verliezen

  Comments are closed.