Verschijnen Ma, Verbondene tanden, maar geen beugels!

Recht uit het hart, zou je eerlijk toegeven dat je wilt groot willen tand hebben, maar zijn bang te worden uitgelegd aan om een ​​beugel te zetten? Als uw tanden niet goed zijn uitgelijnd, moet u zeker uw Idaho Falls cosmetische tandarts. Moet je een beugel? Niet wezenlijk. Er is een innovatief alternatief aangeduid als Invisalign waarop u de uitgelijnde glazuur je wilt, zonder de noodzaak van de bedrade fysieke verschijning die bretels hebben geeft. Geen moet verlegen over het aantrekken van een ding om je tanden af ​​te stemmen zijn. U kunt kleden in Invisalign zonder een individueel begrip het meteen de weg iedereen doet bij het bekijken van een volwassene met beugels of steunen.

Winsten van Invisalign versus bretels 1e van alle, beugels zijn merkbaar. Met beugels, je moet gaan door een interval van het bezit van draad en metalen aangesloten op uw tand voor het milieu om te zien. Sommige brace dragers, met name gegroeid ups, denk dat het niet een vrij zicht. Met een duidelijke, plastic tandheelkundige systeem zoals Invisalign moet je nog niet echt zenuwachtig over voelen hoe je lijkt als je toevallig om te kunnen glimlachen. U kunt kleden in met uw bedrijf past.

U kunt ook vergeten over het risico van irritatie aan de mond en tandvlees zo effectief als de pijn die wordt veroorzaakt door de spanning van beugels op uw tand. Invisalign geldt een continue stress die is gezellig voor u en niet mooi als het krijgen van metalen aangescherpt op uw email. U krijgt de voordelen van volwassen bretels met de cosmetische vernedering. Omdat Invisalign gemakkelijk uit kan worden genomen op elk gewenst moment (bijvoorbeeld wanneer je zou moeten eten) je moet je niet hoeft te vrezen dat je stukjes voedsel bevinding vast te zitten in je beugel of bedrade tand zouden hebben.

Wat bijzonder is Invisalign? Invisalign, ook wel bekend als tanden aligner, is een gemakkelijke en aparte schoonheid tandheelkundige apparaat dat uw tanden en omsluit geldt een voortdurende kracht van gepaste of strek je tanden efficiënt. Waarlijk, het is zeer unieke van beugels te wijten aan het feit dat het is afneembaar en zacht.

Uw Idaho Falls cosmetische tandarts zal raden u aan om waakzaam niet te werpen of misplaatst uw Invisalign zijn (wezen, dit is de keerzijde verkrijgen van een afneembare gebitsverzorging). Als je niet van het plan van het wegnemen van de tanden aligner wanneer u in of borstel uw tanden, en dan zetten het terug in dan Invisalign is niet de beste optie voor je. Je nodig hebt om het te handhaven in ongeveer 22 uur per werkdag. Zeker, het vereist zelf-zelf-discipline. Voor het gebruiksgemak dat als cadeautjes, krijg je te betalen uit een groter prijskaartje in vergelijking met de kosten van beugels. Wilt u misschien eerst controleren of u gevoelig voor de stof gebruikt voor Invisalign hoewel dit probleem is uitzonderlijk.

Waarom plaatsen af ​​voor morgen wat u vandaag kunt doen? niet zijn klagen over uw tandheelkundige uitlijning ellende. Beugels zijn niet de enige manier om ze te repareren. Cosmetische tandartsen in Idaho Falls, Idaho kan je dit vertellen. Waarom eigenlijk niet u een kijkje nemen op een cosmetisch tandarts zo snel mogelijk te nemen veel meer over Invisalign ontdekken uit?

Category: Dieten

Comments are closed.