Verschillen in tussen Managed Behandeling Corporations en Universal algehele gezondheid Behandeling

In een managed care regeling, een verzekering provider biedt haar klanten met een rooster van artsen behoren tot een netwerk. Het individu zal moeten artsen kiezen dit rooster, of betalen meer voor te verhelpen door een arts die is uit het netwerk. Daarnaast, zeker behandelingsmogelijkheden (deze soorten chirurgische procedures) moet vooraf worden toegestaan ​​door de vervoerder, die geen ziekenhuizen of artsen voor ongeoorloofde cure vergoedt (met uitzondering van de professionele medische noodgevallen).

een gemeenschappelijke welzijn zorgprocedure medische oplossing is open voor iedereen, en er zijn geen kenmerkende netwerken van artsen of diensten. Universele gezondheid en fitness behandeling wordt beheerd door de gemeenschap bedrijven, waarvan de terugbetaling hoeveelheden voor artsen als zeer evenals premies ten laste van de gemeenschap die het proces helpen. Gespecialiseerde of niet-crisis therapie wordt verder beoordeeld en aanvaard deze algemene overheidsinstanties te onderwerpen.

Supporters van universele welzijn behandeling beweren dat dit soort van een techniek zou behouden op de administratieve lasten en de winst-gedreven betaling structuur van particuliere verzekeraars, die verhoging heeft verstrekt aan dure professionele medische zorg en onbetaalbaar verzekeringen premies. Zij beweren ook dat een gemeenschappelijke toegang zou verbeteren in het algemeen openbaar welzijn, dus tot stand brengen van lading kortingen. Nee voor een langere periode zou de onverzekerden zorgen voor verwondingen en ziekten onbehandeld te gaan of op zoek gaan naar behandeling in de spoeddiensten, de meest dure vorm van wellness zorg.

Managed-care aanhangers geloven dat particuliere verzekeringen vervoerders de garantie van de beste verwachtingen van de behandeling, en dat publieke organisaties een extra inefficiënte en dure manier van het leveren van klinische behandeling zou zijn. Ze stellen ook dat de publieke organisaties die tot universele-behandeling eenheden beheren in de arts / individuele romance zou verstoren door het opleggen van onaanvaardbare beperkingen en omstandigheden behandelingsmethode.

Category: Supplementen

Comments are closed.