Verschillende rassen van Acne en hoe de Puistjes worden veroorzaakt

Miljoenen personen plegen honderden dollars elke 12 maanden op de huid lotions en andere geneesmiddelen die garanderen dat uw huid heel duidelijk van puistjes te behouden. Niemand bijzonder wenst te zoeken in de spiegel en zie een grote lelijke puist maar de ongelukkige realiteit is gebleken is om iedereen op een persoon fase in zijn of haar leven. Toch heeft slechts een puistje niet normaal aan te geven dat je acne. Acne is meestal ernstiger dan slechts een bepaalde of twee vervelende puistjes. Het is van vitaal belang om te weten welke soort van zits die je hebt in te kopen om de juiste behandelmethode te krijgen. Hieronder vindt u een groot aantal verschillende vormen van acne en hun beschrijvingen te ontdekken.

Acne aestivalis

Acne aestivalis is een lichte delicate vorm van acne, wat aangeeft dat breakouts worden geactiveerd door blootstelling aan de zonne-energie. Indien de reclame naar het daglicht is triggering u om uit te barsten in vlekken van strak geclusterde roze pukkels dan heb je waarschijnlijk dit soort zits.

Mensen over het algemeen affiliate dit soort acne met de huid meeste vormen van kanker simpelweg omdat ze elk ingegeven door UV-licht. Er is geen echte verbinding tussen de twee, behalve dat als je het verwerven herhaald puistjes dan dat moet echt een waarschuwing dat je te veel tijd doorbrengen in de zon te zijn.

Sunscreen misschien het gevoel dat het nuttig zou zijn in het blokkeren van puistjes, maar dit is niet helemaal correct. Personen die gebruik zonnebrandcrème zijn alleen een beetje zekerheid naar de zonne-en de zonnebrandcrème door zelf zal alleen verstoppen de poriën, die kunnen van tijd tot tijd trekker breakouts hoe dan ook.

Dit soort acne is niet een echt typische soort. Mensen die begaan een enorme hoeveelheid tijd buiten in het daglicht zijn op een grotere dreiging van het creëren van deze stijl van acne dan mensen die niet naar buiten een groot bedrag. Als u niet in staat duidelijk van verblijf buiten te sturen, kun je je beschermen door het aantrekken van kleding die je huid beschermen tegen de zon en een grote rand hoed die uw deal zal beschermen met.

Mannen en vrouwen die hebben een donkere huid teint zijn het meest waarschijnlijk op geen enkele wijze kans op deze vorm van zits te bouwen. Aan de andere kant van die medaille, personen die een zeer lichte teint zijn op een superieur gevaar van het bouwen van dit soort acne.

Als je hebt gezien dat je worstelt van breakouts net na het betalen van tijd buitenshuis in het zonlicht dan heb je waarschijnlijk dit ras van puistjes. Als dit het scenario, je moet echt zo minder tijd in de zon als goed te doen investeren en zien uw huisarts over genezing opties onmiddellijk.

Acne conglobata

Deze stijl van acne is het meest verwant met mannen die beiden hebben doorstaan ​​of worstelen van andere vormen van acne. Het doel van deze variëteit puistjes invloeden heren meer dan vrouwen van alle leeftijden is vanwege het hormoon testosteron en extra androgeen, die kan worden geïnduceerd door mannelijke puberteit specifieke tumoren, steroïde misbruik en testosteron therapie.

Dit soort acne wordt bepaald door de werkwijze die zij vormen. Het 1e begint als mee-eters, gewoonlijk in groepen van drie of 4. Die mensen mee-eters dan blijken te zijn puistjes en de puistjes zijn uiteindelijk vullen en exploderen. Zodra het puistje scheurt, de lichaamseigen immuunsysteem brengt pus aan de wond te vullen. Deze reactie zorgt ervoor dat het puistje te vullen met pus en regelmatig scheuren. Meer dan tijd, het puistje wordt groter formaat en veel groter. Als ze blijken belangrijk te zijn, voldoende twee of een paar van deze laesies zouden kunnen samensmelten en omgaan met een substantieel deel van het gezicht. Daarom is deze vorm van acne dit soort ongewenste littekens veroorzaken.

Als je je voorstellen dat je deze vorm van acne, is het cruciaal om de procedure zo snel mogelijk te krijgen. Als je niet krijgen dit recht afwezig aangepakt, zal het alleen maar erger en je zult nog steeds worden overgelaten met zeer ongewenste littekens.

Acne Cosmetica

Zoals de titel aangeeft dit soort acne wordt gevormd door het gebruik van cosmetica. Er zijn veel verschillende vormen van acne die minder dan dit hebben geïdentificeerd een persoon titel omdat ze werden allemaal veroorzaakt door het gebruik van make-up in slechts een een andere manier of geweest. Deze vorm van acne is veel minder vaak deze dagen, omdat tal van beauty organisaties veel stappen hebben genomen om ervoor te zorgen dat hun producten niet leiden tot mannen en vrouwen uit te breken.

Ook al make-up is veel minder waarschijnlijk een individuele triggeren te kraken van nu, zijn er toch gevallen van puistjes waar make-up was het resultaat inch Echter, dit is meestal dankzij mensen verlaten make-up op ‘s nachts, met behulp ook aanzienlijk, of het toepassen van de onjuiste verscheidenheid voor hun huid.

Als je erkent dat een bepaalde soort van cosmetische dat u gebruik te maken leidt tot u om uit te breken dan je misschien lijden aan zits cosmetica. Is dit waar is dan gewoon niet in dienst dat item niet verlengd moet echt behandeling de uitdaging. Als dit niet gebeurt dan u last heeft van een aparte soort van puistjes en moet echt zien een zorgverlener om het probleem correct vast te stellen.

acne Fulminans

p Dit is aa veel meer ernstige verscheidenheid van acne en gewoonlijk ontstaat uit het gebruik van treitonin te hanteren acne conglobata. Dit betekent niet dat deze constant is verbonden aan deze andere vorm van acne. Het kan zijn persoonlijke verscheidenheid van acne en kan een reactie op het gebruik of misbruik van steroïden.

Deze vorm van puistjes is veel belangrijker, omdat het niet de gewone gebieden die puistjes is aanvallen meestal ontdekt. Deze variëteit van acne kan ontvouwen naar locaties langs de poriën en de huid en leiden tot echt ernstige zwelling van de gewrichten en lymfeklieren. Dit kan ongelooflijk pijnlijk en hospitalisatie als vaak vereist omdat wanneer het effect op de lymfeklieren kan maken buitengewoon moeilijk voor een mens om te ademen.

Samen met deze andere symptomen, deze verschillende acne triggers meestal open zweren op een individuen torso, die ongelooflijk gevoelig voor infectie zal zijn als ze niet goed verzorgd.

De lange-termijn gevolgen van deze stijl van acne ver boven ongecompliceerd littekens. Wanneer gewrichten komen te zijn opgezwollen, het resulteert meestal in een man of vrouw om de beweging van hun ledematen te beperken. Dit kan leiden tot vermindering van de spiermassa en botmassa. Bovendien, wanneer een persoon krijgt het moeilijk luchtwegen kan de zuurstof die andere in organen moet afnemen en het beperken van hun zuurstof deze organen induceren kreupel worden en momenteel beschadigd.

De enige manier om te nemen zorgen voor dit soort van acne is om opgemerkt te worden door een medische professional direct te beginnen uit een therapie van steroïden. Dit probleem kan nogal pijnlijk en dodelijk als ze niet verzorgd adequaat.

Puistjes Keloidalis nuchae

Deze vorm van acne is een vorm van folliculitis en kan worden ontdekt door de onaangename littekens op de hoofdhuid. Deze variëteit van acne vaak aanvalt volwassen mannen van Afro-Amerikaanse eerste prijs. Het is het meest waarschijnlijk als gevolg van ingegroeide haren, die zorgt voor de follikel te zwellen en uiteindelijk tot een laesie die verandert in een litteken. Het meestal invloed op de weer van het hoofd en de nek van de hals. De littekens kan weer leiden tot haar om zowel te groeien in geruïneerd of niet verhogen helemaal.

Puistjes miliaris Necrotica

Deze variëteit van acne ook invloed op de hoofdhuid. Dit is een unieke vorm van acne, omdat het kan worden verbaasd voor een gewone omstandigheid van roos ongelooflijk gemakkelijk. De enige verandering bij dit soort van puistjes en een standaard omstandigheid van roos is de littekens die het resulteert in te wijten aan het feit van de levenloze huidcellen.

Iedereen kan dit soort van zits te krijgen. Echter, personen die kaal zijn meestal niet beïnvloed door dit probleem. Het is onduidelijk waarom dit soort acne wordt veroorzaakt, maar er wordt gedacht dat genetische motieven in het spel kon komen. Bovendien hebben mensen die door gaan van ernstige droge hoofdhuid zijn veel meer vatbaar voor deze vorm van acne.

Het is moeilijk om te bepalen of u dit type van acne of niet. De symptomen van deze vorm van acne kunnen worden geassocieerd met vele andere kwalen. De enige manier om er zeker van is om te overleggen met een arts.

Puistjes Necrotica

p Dit is een van de meest pijnlijke en ontsierende soorten zits. Deze variëteit van zits kan iedereen treffen en is niet het gevolg van genetica of erfelijkheid. Puistjes necrotica wordt geactiveerd wanneer de poriën en de huid binnen een puistjes puistje sterft simpelweg door gebrek aan zuurstof naar die poriën en de huid. Het meest normaal soorten wanneer een persoon nu worstelt van een extra vorm van puistjes beschouwd als puistjes vulgaris. Dit type van acne kan worden ontdekt door de donkergrijze of zwarte poriën en de huid over de puist, die mogelijk voor de reden dat van de necrotized weefsel. Als het niet onmiddellijk behandeld deze huidaandoening zal verspreiden.

Deze vorm van puistjes is chronisch en als links om te genezen op zich zal niet alleen ongelooflijk schadelijk zijn, maar zal een echt heel lange tijd om te genezen kiezen. Het is echt onaangenaam en laat heel slecht littekens. De littekens die verband houden met deze puistjes zijn blijvend en aanbod laser remedie om zich te ontdoen van. De enige manier om de schadelijke effecten te verminderen is om deze situatie verzorgd meteen door een arts.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.