Verschillende soorten van acne te verhelpen

Gebruik actuele lotions en lotions die levendige stoffen die zich te ontdoen van ziektekiemen bevatten. Deze ingrediënten zijn benzoylperoxide, resorcinol, salicylzuur of zwavel. Deze lotions en lotions zijn superieur te zorgen matige puistjes omdat zij ook irritatie verminderen.

Neem orale antibiotica om je immuunsysteem te stimuleren ter bestrijding van zwelling en infectie. Implementeer antibiotica lokaal om zits aan de micro-organismen produceren van de irritatie te vernietigen.

Gebruik retinoide actuele lotions om olie klompen los te maken en openen de poriën. Dit vermindert puistjes en mee-eters. Retinoïden zijn geneesmiddelen die zijn ontworpen van vitamine A. Het aspect effect is dat deze medicijnen verbeteren de gevoeligheid van de huid om het daglicht. Mondelinge retinoïde, isotretinoïne is een recept gebruik gemaakt van puistjes vermindert. Isotretinoïne gebruik veroorzaakt extreme beginnende gebreken, dus niet gebruiken tijdens de zwangerschap. Seksueel actieve vrouwen van alle leeftijden zullen moeten beginnen controle hoewel het gebruik van isotretinoïne kiezen. Stoppen met het krijgen isotretinoïne op zijn minst een persoon maand voorafgaand aan zwanger te ontvangen.

Orale anticonceptiva kunnen het kappen van de ernst en prevalentie van acne in gals. Anticonceptiva voltooien deze functie door het vrijgeven van hormonen in het bloed.

Chirurgische procedures zijn ook toegankelijk als een kuur. Een dermatoloog kan uitlekken en verwijder puistjes. Een chemische peeling met behulp van een zacht zuur elimineert oppervlakkige acne littekens. Een chemische peeling verbrandt de best beoordeelde laag van de huid. Dermabarasion verwijdert diepe littekens – in dit proces, een staalborstel elimineert de schade poriën en de huid. Laser huid resurfacing krijgt ontdoen van niveaus van verzwakte poriën en de huid met een laser zacht.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.