Verschillende soorten van acne

Acne is een veel voorkomende huidaandoening die gekenmerkt wordt door de visuele aantrekkingskracht van puistjes op schil. Deze puistjes worden gevormd wanneer de haarzakjes onder de huid verstopt raken met olie en vuil. Acne meestal types op gebied van gezicht, hals en borst. Ondanks het feit dat een een bepaalde puistjes kan krijgen op elke leeftijd, zijn ze veel vaker voor bij jongeren en jongeren.

De werkelijke leiden tot van puistjes is niet bekend, aan de andere kant veel dingen deze zoals hormonale veranderingen, overmatig vuil ophoping op de huid, vette en mesten etenswaren en zelfs angst worden aangeduid als betrouwbaar voor zits. Al deze variabelen zijn verantwoordelijk voor de ophoping olie vuil en bacteriën in de haarfollikels, die leiden tot de ontwikkeling van puistjes.

Er zijn verschillende soorten puistjes elk geleid vanwege verschillende redenen en aspecten. Vast te houden aan zijn sommige soorten acne:

Zits Vulgaris

Zits vulgaris is een ongelooflijk typische soort van acne. Er zijn twee varianten van acne vulgaris:. Delicate en ernstige

Matige Puistjes Vulgaris

Delicate zits vulgaris beschikt ontwikkeling van witte koppen, mee-eters, pukkels en postules .

 • Witte Hoofden

  Witte koppen worden geactiveerd wanneer de poriën van de huid resulteert in het zijn geheel geblokkeerd olie-, micro-organismen en nutteloze cellen. Ze zijn snel duur en kan snel worden behandeld.
 • Zwarte Hoofden

  eters worden veroorzaakt wanneer een porie van de huid slechts gedeeltelijk geblokkeerd maakt het mogelijk voor de gevangen olie, bacteriën en dode huidcellen geleidelijk afvoer aan de vloer. Op het moment dat ze aanleiding tot de huid, individuele pigment van de huid, melanine, reageert met de zuurstof in de lucht die de vuil zijn zwarte tint daarom leiden tot een mee-eter. Een mee-eter is aa goede deal voor een langere periode de tijd om kristalheldere dan de witte kop en is een veel veiliger samenstelling.
 • Papels

  Papules veel te zijn ingegeven door de verstopping van de poriën, maar ze lijken op de poriën en de huid als geïnfecteerd, paars, teder hobbels zonder hoofd. Niet zoals mee-eters en witte koppen die niet kunnen worden geknald en ze moeten niet worden gespeeld met.

 • Puisten

  Puisten zijn typische zits die eruit zien op de huid als rode ontstoken cirkels met een gele en witte centrum. Ze kunnen worden uitgeperst, maar een noodzaak om voorzichtig te zijn, hoewel ze knijpen.

 • Extreme Acne Vulgaris

  Kritische acne vulgaris zijn de ontwikkeling van knobbeltjes en cysten op de huid.

 • Noduli

  Nodulair strijd zijn met de zachte puistjes vulgaris plaatsen zijn aanzienlijk veel groter, uitgebreide duur en kan behoorlijk pijnlijke zijn. Zij worden erkend door grote, harde bulten onder de vloer van de huid. Ze kunnen littekens vormen en indien nog niet opgelost konden ze helemaal opnieuw en helemaal opnieuw weer op poriën en de huid. Knobbeltjes moet niet worden uitgeperst. Zij worden voorgesteld een specifieke behandeling.

 • cysten

  Net als knobbeltjes, cysten zijn ook pijnlijk en uitgebreid leefde. Het is met pus gepropt, en heeft meestal een diameter van 5 mm of extra. Ook zijn ze voorzien van een unieke procedure door dermatologen en moet niet worden uitgeperst.

 • puistjes Zits Rosacea

  rosacea is meestal verbaasd met de acne vulgaris als de twee kan een blik werpen exact dezelfde tijd echter de twee vormen van acne zijn vrij uniek van elkaar in termen van hun brengt en oplossingen

  Waar door zits vulgaris bevat vorming van solitaire stijl van de laesies, zits rosacea wordt erkend door een paarse huiduitslag die meestal verschijnt op de wangen, neus, voorhoofd en kin. De uitslag worden begeleid door hobbels, puistjes, poriën en de huid vlekken en bloedvaten ook ontwikkelen tot gezien in sommige gevallen.

  Puistjes rosacea kan invloed hebben op de individuen van elke leeftijd, maar wordt vaak waargenomen bij personen boven de 30. En zijn veel extremer wanneer dit wordt geconstateerd bij mannen dan bij vrouwen. Acne rosacea moet snel worden behandeld om de reden dat het nog onbehandeld, kan leiden tot de ontwikkeling van overtollig weefsel, waardoor de ontsteking van de neus.

  Deze toestand heet rhinophyma. Genezing van acne rosacea is ook uniek ten opzichte van de behandelingsmethode van acne vulgaris.

  Zits Zits Conglobata conglobata is de belangrijkste vorm van puistjes en meest over het algemeen gevonden in mannetjes. Het wordt beschouwd door het visuele aspect van een flink aantal grote laesies op de huid. Deze letsels zijn met elkaar verbonden steeds wijdverbreide mee-eters.

  Ze normaal gaan tonen in de leeftijd van 18 tot dertig en worden ontdekt op het gezicht, bovenlichaam, rug weer en dijen. Acne conglobata kan leiden tot een kritische problemen tot de huid waardoor langdurig merken. Het resultaat in van acne conglobata is niet goed wordt herkend, zelfs dus als ze behandeld worden op het juiste moment het kan worden genezen. Het moet niet worden resterende onbehandelde voor uitgebreide.

  De eerder vermeld zijn de frequente soorten van acne. De bovenstaande gesproken over acne kan worden opgevangen indien aangetoond een zeer goede dermatoloog. Als u een van de bovenstaande acne moet je meteen een huid arts te raadplegen vlak voordat het veel te laat zal komen.

  Category: Snel gewicht te verliezen

  Comments are closed.