Versla je gewichtsverlies Boundaries, oorzaken waarom u Cant Shed Ponden en hoe daarmee om te gaan

de fundamentele principes van het afstoten Lichaamsgewicht

gezondheidswerkers en de algehele gezondheid voorstanders zijn bombarderen ons met berichten te eten voedzaam en bijhouden voor volledige calorieën verbruik aanzienlijk minder dan 2000 calorieën (voor de gewone mens) elke werkdag in te kopen om zich te ontdoen van overtollige gewicht en in stand houden van een voedzame lichaamsgewicht.

Het wegwerken van het lichaamsgewicht is eenvoudig als u zich aan deze eenvoudige vergelijking:

Maar van de opleiding, items in het dagelijks leven zijn een groot aantal extra verfijnd dan we beseffen, en met presteren en echtgenoot en kinderen afspraken zetten we onze sociale levensstijl en vastleggingen die van ons welzijn en effectief momenteel.

Zelfs als je naast een gezond consumeren plan en het uitvoeren van oefeningen, je misschien wel onbedoeld saboteren zich door het consumeren verborgen suikers, of het nemen van veel te veel koolhydraten.

In deze hub, dekken we de 8 motieven je gewoon mens niet in staat zijn om ponden schuur. Je zou verbaasd zijn met wat we hebben ontdekt

Weight Loss Obstakels:.

een. U bent niet krijgt meer dan genoeg veroorzaakt eye

Een afwezigheid van rust kon worden beschermt tegen u van het verliezen van die mensen vervelende zoals handgrepen over je billen en heupen.

Een tekort aan snooze messes up met de harmonie van ghreline en leptine in je hele lichaam. Deze hormonen commando je stofwisseling, en een gebrek aan shut eye genereert veel meer ghreline in je buik die je honger zal maken, en dankzij de lage stadia van leptine, kan je hele lichaam niet nauwkeurig te detecteren als je compleet bent. Deze onvermijdelijkheid zou je honger te maken en waarschijnlijk is om u naar veel meer en nog veel meer consumeren, en het eindresultaat in vet.

2. Je toevallig consumeren verborgen suikers

Als je gaat zoeken naar uw lokale supermarkt te houden, verborgen suikers zijn overal! Afgezien van de jacht op de vet-informatie van voedingsmiddelen, moet je ook aan de slag evalueren suiker bedragen en sturen duidelijk van bijna alles met veel meer dan 10gram per 100gr.

Het grootste dader voor verborgen suikers zijn waarschijnlijk tot yoghurt, mueslirepen, ontbijtgranen, en sportieve activiteiten drankjes zijn. Deze voedingsmiddelen worden vaak verkocht als momenteel gezond en uitstekend geschikt voor u, maar met zo veel suiker in het levensmiddel, het ontkent elke algehele gezondheid voordeel dat u eventueel hebt gekregen van de etenswaren.

drie. Je hebt een smoothie met een maaltijd

Bij het eten dit slechts een berucht voor het bijdragen aan uw lichaamsgewicht te verkrijgen. Niet meerdere mannen en vrouwen te realiseren, maar een smoothie in alleen al is een voedingsmiddel en moet echt niet in aanvulling op een voeding (niet voor een gemiddelde mens die niet fysiek intensieve training toch kan uitvoeren).

Based worden gegeten over de ingrediënten in de smoothie, kan het zijn beladen vol met energie die je niet besefte. waren er. Als je een smoothie voor het ontbijt maken in de vroege ochtend, kon je bananen, aardbeien, blauwe bessen, en vele anderen in uw smoothie, maar als je weer deze zelfde smoothie met uw lunch dan u mogelijk om een ​​fooi van meer dan zijn je aangemoedigd calorie-inname voor de werkdag.

4. Je eet wanneer je geen honger

Nogal wat mensen proberen te eten uit bordem, boos, irritatie, en zo verder zonder zelfs maar te beseffen dat ze geen honger. Meisjes zijn geneigd om de ergste boosdoeners met een flink aantal belijdende aan het eten van zoet voedsel van dit soort als snoepjes, koekjes, gebak, ijs lotions, etc als ze een off-day hebben ervaren alleen maar om hun stemmingen te dragen.
Nogmaals, deze levensmiddelen zijn over het algemeen volgepropt met honderden (zo niet ontelbare aantallen) van energie, onverzadigde vetten, koolhydraten, enzovoort.

veel meer bewust van je omgeving en humeur Wees wanneer u probeert te eten up komende tijd , en neem de tijd om te zitten in stilte en proberen om uw voedsel te eten. Er is weinig erger dan zitten Infront van de Televisie en volproppen in een totaal pakket van chips met uit het besef dat het allemaal voltooid! Als alternatief, volgen het bijhouden van een eetdagboek en rapporteren al uw maaltijden en traktaties. Dit zal superieure maakt het mogelijk voor u om te observeren wat je verbruikt en omgaan met uw grootte van de porties.

vijf. Je hebt nooit tijd te vinden om uit te werken

Het menselijk lichaam is gebouwd om te dragen, om samen te werken in activiteit en blijken moe van veel te oefenen aanzienlijk te zijn. Onze voorouders belandde jagers en verzamelt en zou mijl per werkdag over te dragen aan levensmiddelen te verkrijgen of te genieten. Maar de hedendaagse keuze is om te zitten op het leren om het werk te doen, om te zitten op te voeren, krijgen dan een coach terug te huisvesten en zitten Infront van het tv-toestel of laptop of computer.

uw systeem Eruit winterslaap en een toewijding aan het verschuiven gedurende dertig minuten per werkdag. Ga naar het park en schoppen een bal met je kinderen, neem uw huisdier voor een wandeling, baantjes trekken in het regionaal zwembad, enzovoort. De wereld als totaal dingen te doen je kunt communiceren in, hoeft u alleen maar hoeft te maken van de tijd om u voor het eerst.

6. Je echt niet de tijd te maken voor het diner te bereiden in de residentie

Feeding op uit elke eenzame dag is ongewenst voor uw gezondheid en lichaamsbouw. En het is nog erger als je een andere persoon die eet uit twee of extra voeding voor elke werkdag zou kunnen zijn. Restaurant, Cafe en snel levensmiddel zijn uitgebreid van olie en superieur in energie. Zeker kan het wel een korte alternatief zijn, maar tegen welke prijs? Pond te krijgen?

De beste oplossing is om 10-20 minuten eerder wakker worden elke werkdag en bereid uw ontbijt en lunch. Zelfs als het een eenvoudige salade broodje of een tonijnsalade, bent u verzekerd van veel betere ingrediënten en veel meer voedingsstoffen uit uw voedsel, dan u zou hebben ontvangen verwerven-afwezig.

7. U bent misschien niet voeden met voldoende vetten

Je kon niet beseffen, maar net als je hele lichaam wil koolhydraten, eiwitten, vezels, uw algehele lichaam vereist ook ongewenst vet eiwit functioneren. Voedingsmiddelen vetten dit soort als vette vis, lijnzaad, noten, avocado’s allemaal leiden tot veel betere gezondheid en mooi krijgen, waardoor u extra uitgebreide voelen en ook om vetafbraak bevorderen.

Zal niet kloof alleen op hogere extra vet voedsel. Beperk uw inname van voedsel vetten en zorgen ervoor dat u tenminste eet wat goed vet via de dag.

acht. Je verbruikt alles wat klein is in lichaamsvet

Lage extra vet voedsel echt niet de vergelijkbare mate van bevrediging zoals gebruikelijk unmodificed maaltijden geven. Ter illustratie, milo met complete overtollig vet melk is veel leuker met milo met magere melk. Zeker, het smaakt veel te divers, maar het verkrijgen van de lagere vet tegenhanger laat je ook emotie ongelukkig, zo sterk dat zo is, zou je in wezen eindigen met twee!

Verminderde ongewenst vet voedsel zijn ook slecht omdat ze hebben superieure hoeveelheden van opgenomen suiker of zout om u de vergelijkbare mate van bevrediging geven, en dit geeft ook substantiële energie.

Wetenschappelijke tests hebben bevestigd dat minimale lichaam vet voedsel kan in principe veel meer lichaamsvet dan hun totale-extra vet tegenhanger, en ook extra suiker en ongewenst vet, gewoon een kleine aanzienlijk minder ongewenst vet.

Dus in een notendop voor iemand die wenst te ontwikkelen tot evenwichtige en het realiseren van een optimale voeding, zich houden aan de richtlijn onder:

  • Verbruiken een heleboel groenten en fruit (vijf serveert van groenten en twee van fruit)
    • Neem in volkoren producten (dit soort als darkish ‘louche’ brood, havermout en bruine rijst)
  • Concentratie op het hebben van superieure vetten (dit soort als mensen in vis , olijfolie, avocado’s en noten)
  • Focus op te nemen in hoge top kwaliteit koolhydraten (dit soort als die mensen die niet extreem zijn verwerkt en die worden langzaam afgebroken, maar zeker door het gehele lichaam. Deze omvatten ongeraffineerde volkoren brood, pasta en bonen.)
  • Category: Dieten

    Comments are closed.