Verstandskies Agony Aid Aid

Kennis Tooth Agony – Inleiding

Wisdom tand ongemak kan worden ondraaglijk en er is een grote kans dat het vertellen van dit vrij overbodig. In deze post zal ik de uitleg schetsen waarom pijn plaatsvindt, hoe te voorkomen en hebben secundaire problemen en wat u kunt doen om vervelende aanvallen van kaak en oorpijn verzachten. In een flink aantal gevallen toch een infectie en andere moeilijkheden zal het nodig zijn recepten drugs dit soort als anti-biotica, dus het is verstandig om contact met uw medische professional in eerste instantie te maken.

Deze write-up is vooral gericht bij mensen vandaag de dag die wachten op hun afspraak bij de tandarts en worden verlamd door pijn, en proberen om een ​​tijdelijke oplossing te krijgen tot ze kunnen hun wijsheid glazuur gehaald.

Soorten Pijn en hun Triggers

De meest voorkomende verschijnselen zijn de achtervolgende:

 • Throbbing of scherpe lijden en kaak stijfheid in de nabijheid van een beïnvloed tand.
 • Als de verstandskies andere tand heeft geduwd collectief, een infectie kan heel goed manifest om de reden dat de verdringing van de tanden kan laten reinigen moeilijk.
 • Wijsheid emaille kan verbeteren bij ongemakkelijke hoeken en wrijf in tegenstelling tot uw mond of tong, het produceren van irritatie en ongemak.
 • Beïnvloed wijsheid glazuur kan leiden tot voedsel te raken en resulteren in een infectie .
 • Andere secundaire symptomen niet gerelateerd aan lijdensweg

  , maar van uitgifte tot tal kunnen betrekken:

 • Slechte adem
 • Esthetische problemen (tand crowding, hiaten, beïnvloed email)
 • Een onaangename stijl
 • Gezwollen lymfeklieren
 • Fever
 • Selfmade Agony Relief

  Vanwege de verschillende aard van de pijn (zoals beschreven eerder vermeld) is er geen algemene therapie bij het naderen van kiespijn pijn verlichting, met name de-house geproduceerde soort. Toch ben ik geïnformeerd dat de pijn kan worden invaliderende zo verwerven troost snel is belangrijk. Niet alle procedures zal het werk doen, zullen sommige demo en fout ondersteunen u een proces dat zal voor u uitvoeren verkrijgen.

  Heat Zout drinkwater spoelen met Pepermunt

  Used

  pijn te doen kloppen en complicaties. Voeg vijf gram hedendaagse pepermunt en een vijftig procent-eetlepel waardig zout aan een glas een H2O en inslikken.

  Zorg gegarandeerd het water is warmte en niet warm omdat extreme temperaturen kunnen bestaande lijden eventueel verergeren . Schud de combinatie in je mond zo lang als haar knusse

  Let op :. Als je geen pepermunt hebben, kan een zout alternatief worden gebruikt op zijn individuele en kan rove op dezelfde efficiënte als een ongemak killer.

  Numbing

  Als je werkervaring kloppende pijn, of een emotie die je tandvlees gaat ‘burst’ kunt u eventueel een tandvleesontsteking en zenuw ontleding building benzine. Ongemak kan nog erger bij het liggen. Bij voorkeur moet antibiotica worden gebruikt, en de snelste manier om snel pijn reductie kan door een huisarts die de pus en brandstof kan worden afgevoerd door het bouwen van een klein gaatje in het tandvlees

  Als ik naar een tandarts is geleverd niet mogelijk is, houd in intellect dat de kou kan het gas te gaan, verleend niet blijvend leed verminderen. Probeer beide stevig dringend een zak ijs in tegenstelling tot het aspect van uw mond, of wervelende sommige kille h2o dicht bij de geïnfecteerde tandvlees. Doe dit in fasen te vertrouwen dat de temperatuur bounce geen probleem erger zou maken door te brengen over gevoelige tanden te maken.

  Van meer dan de toonbank Verdovingsmiddelen

  Sommige gewoon beschikbaar anesthetica kunnen aanzienlijk minder pijn. Sommige van deze alternatieven bestaan ​​uit:

 • Kruidnagelolie (Eugenol) – uitgerust met een aantal druppels (niet overdrijven) lokaal kan geven uitstekende korte termijn verlichting .
 • benzocaïne
 • Aspirine – niet implementeren om de tand of tandvlees, het zal verbranden. Neem het zoals je altijd zou krijgen vermijden in contact te komen met. Het is ook nuttig in de strijd tegen secundaire problemen van dit soort als de kaak pijn en problemen.
 • verstandskies Extraction Ongemak

  Wijsheid tandextractie is een trefzekere manier om het ongemak te voorkomen, maar het kan een pijnlijke proces. Houd in de hersenen dat als u bent klaar om een ​​hoop wijsheid emaille geëlimineerd kan misschien rechtvaardigen een algemene verdoving in plaats van een lokale persoon.

  Voor uitgebreide informatie met betrekking tot deze procedure moet u gebruik maken van de links naar de juiste!

  Category: Gezond eten

  Comments are closed.