Vet Daling bij zuigelingen

‘Het niet voorspoedig’ beschrijft jonge kinderen waarvan het lichaamsgewicht aanzienlijk verminderen dan die van de meeste jongeren in de leeftijd team van het kind. Normaal gesproken, peuters verdubbelen hun geboorte kilo’s door de tijd dat ze 4 maanden verouderd. Tegen de tijd dat ze een bepaald kalenderjaar de leeftijd bereiken, zij verdrievoudigen hun levering lichaamsgewicht. Peuters gediagnosticeerd met niet normaal gedijen niet aan deze mijlpalen.

peuters die niet succesvol zijn om te gedijen misschien duidelijk maken ogen spreken om, zijn prikkelbaar sturen, belangeloos met mensen en voorwerpen om hen heen en kan eventueel krijgen langere toegang tot cruciale mijlpalen zoals lopen en praten.

Van tijd tot tijd kan het ingewikkeld zijn om vast te stellen waarom een ​​kind is niet echt bereiken lichaamsgewicht. Toch zijn er een aantal gemeenschappelijke resultaten in van mislukking te bloeien, samen met problemen borstvoeding of zuigen een fles, reflux pijn, aanhoudende diarree, en taaislijmziekte en coeliakie en ernstige leveraandoening, die een invloed hebben op het vermogen van een lichaam om te genieten van voeding , daarop in geen lichaam gewicht te bereiken of lichaamsgewicht daling.

Sommige ouders onbewust en gevaarlijk beperken van hun baby voedsel plan, overweegt hij eisen om het lichaamsgewicht te werpen of zich houden aan een voeding op routine de moeders en vaders, zoals (zoals veganisme). Daarnaast prematuriteit meestal van invloed op hoe een peuter eet, zo kan een gespleten lip, cardiale problemen en respiratoire problemen. Sommige peuters zullen ook niet in staat zijn tot het nemen van melkeiwitten, of kunnen een infectie die gebruik maakt van up zo sterk van de vitaliteit van het kind hebben, is er niet veel nog over meer dan voor ontwikkeling. Uiteindelijk konden stofwisselingsziekten vermogen van een baby om calorieën effectief te gebruiken, te beperken.

Het is gewoon niet ongewoon voor peuters om korte periodes te gaan zonder de noodzaak van het bereiken pond. En net vooral omdat percentiel van uw baby is erg laag zal niet betekenen dat hij niet bloeien. Ook pasgeborenen normaal elimineren lichaamsgewicht kort net na de bevalling.

Niettemin, als je kind is onder het vijfde percentiel, heeft een onverwachte, grote daling van de percentiel of zal elke pond voor drie maanden op rij niet te bereiken, uw kinderarts moet echt kiezen voor een kijkje.

Hoewel overweegt ongeacht of uw kind heeft niet bloeien, zal uw huisarts vrijwel zeker vragen voor een familie geschiedenis en een specifieke rekening van het voeden agenda van uw baby. De arts kan ook een urine en bloed controleren om onderzoek te kopen voor onderliggende problemen.

als uw pasgeborene is gediagnosticeerd met niet voorspoedig, uw kinderarts moet de hulp van eventueel een voeding kliniek die gespecialiseerd is in baby’s, of een voedingsdeskundige en ergotherapeut inroepen. Als er een fundamentele situatie, andere professionals, zoals een gastro-enteroloog of cardioloog, kan eventueel ook het werk doen met je kleintje.

algemeen een van de eerste oplossingen die geprobeerd werkt met superieure calorieën onderdelen of calorierijke moedermelk additieven. Specialisten kunnen ook goed voorstellen zetten de jongen of het meisje op vaste stoffen sneller dan de typische, en het voeden van de peuter hogere calorie voedsel items.

Als remedie, superior-calorie voedsel of andere professionele medische therapie het dilemma niet zou oplossen, kan uw pasgeboren wel behoefte aan een voedingssonde operatief ingebracht in de buik. Net na chirurgische behandeling, zal uw peuter moedermelk, formulering of gepureerde vaste stoffen verkrijgen door de buis. De meeste baby’s op een gegeven moment te begrijpen om in te nemen door middel van hun mond en de sonde kan worden uitgeroeid.

Category: Dieten

Comments are closed.