Vet daling van ongeveer vijftig kilo

Tuurlijk, ik heb het uitgevoerd. Het was niet ‘de baby lichaamsgewicht’ niet. In punt, net nadat ik had mijn 3 jongen of meisje, ik woog minder dan ik had voordat ik op enig moment begon het bezit van jongeren! Zelfs nu, ervoer ik ongeveer £ 67. te elimineren en ik besefte toen en daar dat ik moest een ding te doen over mijn overgewicht. Hoewel mijn echtgenoot ervaren tevreden mij toen ik was aanzienlijk zwaarder en geliefde me voor mijn ‘uitstekend karakter’ en mijn ‘vrij ervaring’, ik was niet comfortabel met mijn systeem. Ik niet echt gezond te voelen en ik liever in staat te zijn om te onderhouden met mijn jonge kinderen. Ik ervoer elk individu slechts een jaar na de andere, dus je kunt overwegen, ik had een groot deel van ‘proberen te houden’ te doen!

ik niet om het te verwerven uit in een aantal weken en ik niet om het te doen zonder het krijgen van honger. Laat ons gewoon dat uit de weg ideaal nu. Vet verlies dieet plannen zijn niet plezierig, geen onderwerp wat mensen informeren u en Nee, er zijn geen diëten die een persoon die wordt gebruikt om het eten van een goede deal, gevoel vertrekken. Het is misschien anders voor al diegenen die gebruik gemaakt van de resterende mager en hebben op 10 of £ 15 zetten., Maar wanneer uw systeem wordt gebruikt om een ​​heleboel voedsel en het krijgen van mollig, de activiteit is aanzienlijk veel veeleisender. Deze hub is voor al diegenen onder u die hebben beiden bijna nooit dun geweest of hebben 50 of extra pond te laten vallen.

hoe ik een Overgewicht Daling van zevenenzestig Ponden

Ik heb het gedaan! Ik heb zeker!

Ik begon de werkdag kreeg ik huishouden uit het ziekenhuis na het verkrijgen van mijn 3e jongen of meisje. Als alternatief van het hebben van een volledige maaltijd, ik split mijn bord in de helft met mijn twee jaar oud. Het werkte helemaal voor haar. Vanaf dat moment, zou ik een bord, zet dan vijftig procent van het levensmiddel op een ander net een voor mijn dochter naar rechts totdat ik verkregen toegepast op de onderdelen.

Ik begon met 5 momenten per werkdag . Ik at 1200-1500 calorieën per werkdag op deze manier. Ik at dichter bij een, vijfhonderd energie op de keren dat ik werkte de meest

Lichaamsgewicht Decline:. Reken op een Challenge

dieet en het vinden van in goede vorm is Tough. Laat je niet verwacht dat het moeiteloos zijn omdat dat de perceptie zal u vastgesteld voor mislukking. Weet dat u het aanbreken van een ingewikkelde reis, maar ook weten dat met heel hard werken, kun je slagen.

Ik ben geen arts of een gekwalificeerd voedingsdeskundige. Wat ik ben is een man of vrouw die net als u die weet wat het is om overgewicht en die efficiënt heeft genomen uit het gewicht. Ik heb niet alleen uitstappen van het gewicht. Ik verwierf agentschap – buikspieren en broodjes van staal en dat alles … en dit alles zonder kopen in een overgewicht daling dienst of het krijgen van magie tabletten.

Mijn Standard Dag (een beetje vermoeiend, maar u kunt verwachten om de gedachte te krijgen)

 • Up at 06:00, voeden de kleine en zet haar weer in slaap.
 • Neem in 50 procent van een banaan en vijftig procent van een laag-vet yoghurt.
 • cardio voor 50% een uur tot 45 minuten.
 • douche.
 • mijn een en twee 12 maanden oud en ze voeren het ontbijt zijn.
 • Do de gerechten.
 • Probeer de andere vijftig procent van de banaan en de ontspanning van mijn yoghurt eten.
 • Weid mijn kind opnieuw en krijgen de kinderen allemaal gekleed.
 • Strap kind naar me toe en plaats de jonge kinderen in de kinderwagen en krijgen een twee mijl wandeling.
 • Speel met mijn jonge duiven op de speelplaats en in acht paar Kid TV-toestel.
 • Consumeer 1/two van een broodje en een kleinere kom groentesoep-minder vet kalkoen op volkoren brood met een schar van mayo of lichte blauwe kaas dressing. Weid mijn kleintjes lunch op hetzelfde moment.
 • was doen en vacuüm (meestal met mijn twee jaar oude staande op de top terwijl ik duwde).
 • Stel de kleintjes beneden voor een dutje.
 • Doe een blended cardio en versterking workout (meestal met een verhuizing en kosteloos gewichten).
 • Probeer de andere vijftig procent van mijn boterham en een appel eten.
 • verwerven tot de kinderen en ga bezoeken of krijgen een andere wandeling
 • optreden huishouden, voeden mijn jonge kinderen en partner avondmaaltijd -. Ik zou proberen om te eten 50% een deel van elk en elke koopwaar op het menu.
 • de afwas doen.
 • Shell uit quality time met mijn familieleden.
 • Give kleine kinderen in bad en leg ze op bed.
 • Eet de andere vijftig procent van mijn avondeten.
 • Als ik een 1500 calorieën dag, zou ik gaan voor een 50% uur dwalen of wandel op de loopband terwijl het zien van de televisie .
 • Ga naar matras.
 • Ik dronk een grote hoeveelheid drinkwater en verbruikt eten plan Pepsi zoals het was waarschijnlijk uit de mode (niet aan te bevelen al die cafeïne).

Tegen de tijd dat ik werd voltooid, mijn jongste dochter probeerde om de klus te klaren met mij. Geen grapje! Ze zou £ 1 gewichten en ‘stap’ krijgen naast me als ik stapte.

Het duurde 15 maanden tot 67 kilo te verliezen. Zeker -. Al dat de baan voor een typisch voorbeeld van vier tot kilo gewichtsverlies per maand four.five doen

Mijn overgewicht verminderen Motivatoren

Ik verworven denims dat een full size compacter dan ik was en verloren in hen was geweest, dan kocht nog een paar, en ga zo maar door …

Als ik ervaren £ 10. links te gaan, kocht ik mijn 1e ooit bikini.

heb ik de uitdaging bij het doen van het werk uit. Elke individuele tijd, zou ik heel wat meer herhalingen of maak de oefening routine voorbij een weinig uitgebreide, sluit enkel gewichten wanneer been liften groeide uit tot ‘eenvoudige’ te worden (natuurlijk, ze zeker doen zijn minder moeilijk), uit te proberen een nieuwe oefening routine die workouts ik had niet uitgevoerd of combo’s had ik niet geprobeerd …

Mijn meest geliefde all-time oefening films (dit is op weg naar dag me) opgenomen:

 • Kathy Smith Menselijk lichaam Fundamentele principes
 • De Company (de eerste)

 • Buikspieren of Steel
 • Broodjes van Metal
 • Broodjes van Metal Actie Oefening sessies en de allerhoogste …
 • Richard Simmon Sweatin de Oldies 1 en twee. Ok, ben ik begonnen met die mensen, maar ze waren superieur en hey, ik eigenlijk gewaardeerd Richard Simmons.
 • Vaak zou ik verander gewoon op de nieuwe muziek en doe mijn eigen zaak. Ik werd goed in. Ik zweer dat ik kon geleerd hebben een uitoefening klasse.

  De reactie op mijn Lichaamsgewicht Decline

  Op 130 kilo, was ik zaken en evenwichtig, en ik zijn niet in staat om beginnen om uit te leggen hoe het voelde toen ik besefte dat bikini verscheen groot op mijn lichaam

  Personen complimenteerde me de hele tijd -. hoogstwaarschijnlijk extra dus dan ze zouden iemand die niet had ervaren de pond. te werpen.

  Mijn favoriete adviezen zijn van die mensen die alleen maar wilde weten hoe ik het deed geweest. Een persoon van hen echt geprobeerd mijn proces en verloren lichaamsgewicht, veel te

  terugkaatsen:. Hoe om het te verknallen Overgewicht Daling

  Staakt het uitvoeren van oefeningen en dan stoppen met het betalen van rente aan energie . Het is effectief! Het doet serieus! Ik weet het, vooral omdat ik heb het gedaan!

  Een schade was het oorspronkelijke motief voor niet opereren vanuit. Het was een oprechte rechtvaardiging, maar ik liet mijn momentum en ik bevoegd mezelf te wentelen in mijn nood. Vervolgens werd ik depressief. Wanhoop = Levensmiddelen. Tenminste was dat hoe het werkte voor mij.

  Ik kreeg het grootste deel weer terug.

  een nieuw hoofdstuk

  Zestien lange tijd later, ik ben die op te laten vallen vet weer (£ 10 zo sterk). Ik ben niet de energieke persoon die ik was en ik ben niet zo gezonder als ik gebruikt te zijn, misschien, maar ik moet rijden:.. Kleinkinderen

  kleinkinderen en mijn welzijn

  Ik moet je niet wilt een overtollig vet oma zijn. Ik wil slechts een zeer hete wilde oma zijn!

  Ik ga naar de ‘pak in mijn skinny jeans’-strategie. Gebruiken

  Maar ik ga niet gebruik maken van de bikini. Ik beloof het.

  Mijn echtgenote? Hij nam nauwelijks zien van mijn pond verlies of terug te krijgen. Hij heeft normaal noemde me ‘mooi’ en net deze dagen gaf hij als commentaar op mijn ‘mooi’ en ‘genoeg’ begeleiden. . * Zucht * Deze een zoete prater

  De positie ik ben eigenlijk creëren met al mijn uitweiding is deze:

  Als je veel vet te laten vallen, gewichtsverlies is moeilijk, maar het is gewoon niet moeilijk, en de enige manier waarop je de kilo’s terug te krijgen is als je in staat zelf.

  Ik weet het! Ik heb het gedaan!

  Category: Snel gewicht te verliezen

  Comments are closed.