Vibramycin Acne Procedure

Doxycycline is een lid van de familie van tetracycline antibiotica, en wordt meestal toegepast om te gaan met infecties. Bij mannen en vrouwen met acne, zal het helpen worstelen bacteriële infecties ingegeven door de ophoping van bacteriën in de poriën van de huid. Deze micro-organismen zich ophoopt wanneer poriën verstopt door talg, een olieachtige stof die door het lichaam van de talgklieren. Vibramycin kan ook worden gebruikt om rosacea te behandelen ‘volwassen acne.’

Doxycycline wordt meestal niet voorgeschreven aan kinderen jeugdige dan acht lang verouderd. De normale dosis voor volwassenen en jongeren is 100 mg, genomen na de dag-tot-dag. Het kan nodig zijn om gewoon het medicijn precies zoals voorgeschreven voor de aanbevolen grootte van de tijd. Drink veel water en het verwerven Vibramycine hoewel zitten of staan ​​om de kans van het geneesmiddel vervelend de keel te voorkomen.

De medicatie moet echt worden genomen 1 tot twee uur voor het consumeren van voedsel, en moet niet worden ingenomen met zuivelproducten. Het nemen van doxycycline kan brengen over enkele-oestrogenen vooral gebaseerd soorten beginnend controle om zich te ontdoen van de efficiëntie. Voor deze uitleg, artsen raden het toepassen van een tweede soort van geboorte beheer echter steeds doxycycline. Daarnaast kunnen Vibramycine resulteren in u te komen veel gevoeliger voor daglicht te zijn, dus vermijd directe blootstelling aan zonlicht en don zonnebrandcrème wanneer de buitentemperatuur.

Bijwerkingen kunnen ook vergeling van de tanden, maag tederheid, klei gekleurde ontlasting, opgeblazen gevoel, donkere urine, hoesten, verminderde eetlust, diarree, problemen met slikken, duizeligheid, snelle hartslag, koorts, hoofdpijn, verbeterde dorst, zwelling van bevatten de gewrichten, vermindering van eetlust, gevoelloosheid, lijden, zwelling van de ledematen, krapte in het bovenlichaam, gezwollen lymfeklieren, het lichaamsgewicht reductie, piepende ademhaling, verkleuring van de ogen en de huid, en netelroos, striemen en andere huiduitslag gepaard met gezichts ontsteking.

Category: Supplementen

Comments are closed.